مهم اینه که بانک مرکزی تایید کنه:n16:نقل قول:
Printable View
مهم اینه که بانک مرکزی تایید کنه:n16:نقل قول:
سلام
برای اعلام مفقودی چک جاری طلایی بانک صادرات حتما باید به همون شعبه که دسته چک رو صادر کرده مراجعه کرد ؟ یا هر شعبه ای بریم قبول میکنن ؟
شعبه ای که واسه ما دسته چک صادر کرده شهرستانه و دوره !! امکانش هست که در بقیه ی شعبه ها اعلام مفقودی کنیم ؟؟
البته منظورم سپرده گذاري بلند مدت 5 ساله هستش!
موسسات مالي و اعتباري بالاي 25 درصد ديدم! البته شايد فقط همون كوثر كه سالانه 26% سود ميده :n02:
بانك مهر هم رفـــــــــــــــــــت!؟:n2 9: خوبه پولم رو از ملي نكشيدم يعني به اين ميگن زرنگي:n10: البته به احتمال قوي وقتي من پولم بكشم بيرون و بدمنقل قول:
دست برادران مهربان(!) بانك مهر اون موقعس كه ريسكش ميره بالا پس تا اطلاع ثانويه اتفاق خاصي نيفتاده:n02:
من یه سوالی برام ایجاد شده
چطور میشه که بانک مرکزی بانک تات رو قبول نداره،
اما شما هر کاری با بانک تات یا همون آینده داشته باشی میتونی بری تو هر شعبه بانک ملی انجام بدی؟؟
والله من 1ماه اونجا گذاشتم ، پولمو کمو زیاد میکردم اما کمتر از 18م نشده اما سودش 240هزارتومن داده!یعنی هرجور حساب میکنم حداقل سود باید 242هزارتومن پول باشه اگه فقط همین 18میلیونو حساب کنیم،درصورتی که پولم تا 26تومن زیاد شده بود!نقل قول:
23% به یکساله میدن نه روز شمار که هرلحظه بتونی موجودیو کمو زیاد کنی!نقل قول:
بانک آینده 20 و نیم درصد میده روز شمار . با حداقل مبلغ 50 هزار تومن.نقل قول:
منتها میگن مجوز نداره. و ممکنه به خاطر پولشویی بسته شه ولی خیلی ها اونجا پول گذاشتن.
آهان! پس بانك مهر روزشمار 21% :n06:نقل قول:
سلام
توی انتقال وجه پایا یه حالتی داره که یه تاریخ مشخص میکنیم که تو اون تاریخ پول به حساب مقصد واریز بشه ... آیا زمانی که در خواست انتقال وجه میدیم همون موقع پول از مبدا کم میشه ؟ یا اون زمانی که ما مشخص کردیم ؟
بستگی به بانکتون داره. بعضی بانکها مثل پاسارگاد همون لحضه کم میکنند. بعضی هم مثل ملت تو تاریخ مورد نظر پول رو برداشت میکنندنقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
بانک پاسارگاد زرنگه دیگه ... پولو از حساب کم میکنه و میره باهاش کار میکنه و سود میگیره و بعدش تو تاریخش پولو میده به حساب مبدانقل قول: