اره به جونه اچچم...نقل قول:
ساید سلکتم کردم بازم رفت تو خودش شروع کرد به بازی...
چی کار کنم؟؟؟
Printable View
اره به جونه اچچم...نقل قول:
ساید سلکتم کردم بازم رفت تو خودش شروع کرد به بازی...
چی کار کنم؟؟؟
خیلی بده . این نسخه که تو بازار ریخته نسخه اصل نیست انگار ؟؟؟ شما چی فکر می کنید ؟
بره من تک dvd هیت و بعد از نصب باید یه فایل ایمیج که فکر کنم برای زبان انگلیسی هست رو کپی کنم .
سلام
من تازه امروز دمو رو بازی کردم,خیلی باحال شده سخت تر شده بخصوص با پاس دادنش خیلی حال کردم من دوتا بازی کردم توی این دوتا بازی چیزی که فهمیدم این بود که فکر کنم اشتباه داوری کمتر شده ولی هست و هنوز بدجور به چشم میاد,دروازه بان ها هم اون جوری که بعضی از دوستان گفتن سوتی و بد نباید باشه گرافیکش هم بهتر شده و این که از گیم پلینش چیز زیادی نفهمیدم خیلی عوض شده ولی درکل حال کردم چه کرده کونامی.:27::27::46::40:
سلام
میگم این قسمت Camera چرا قسمت Ball فقط واسه من میاد و دوربین روی Player نمیره!!!
چرا تعداد پاس تیم رو نمیزنه!!!
ببين دوست عزيز يه سر برو اينجا شايد درست بشهنقل قول:
تو تركيب تيم قسمت coach mode يا همون عكس پيراهنه اگه on باشه كامپيوتره اگر off باشه خودت ميتوني بازي كني
چي ميگي :31:نقل قول:
بازي رايانه داره ميفروشه :27:
مکن اینکار رو کردم ولی الان فقط با یه بازیکن میتونم بازی کنم مثل حالت b.a.lنقل قول:
یکی بگه میشه دوربین رو حرکت داد تا از وسط زمین نچرخه؟؟؟؟؟؟
ممنون درست شدنقل قول:
باید برید همون ساید سلکتنقل قول:
شوت رو بزنید .....semi asist یا asist بزارید
الان روی فیکس باید باشه ..
سلام بچه ها
اقا بازی اومد بالاخره دیگه .
راستی بچه ها تهران از کجا میشه تهیه کرد نسخه بدون مشکل و کامل رو ؟ اگه ادرس سر راست بدید ممنون میشم .
می خوام بگم یکی از تهران برام بخره و بیاره واسه همین اگه ادرس دقیق بدید تو تهران ممنون میشم