سلام به همگی...بچه ها انلاکری چیزی از این 1 v)(p)(n ندارین؟
گییییییییییرم...کمک
Printable View
گییییییییییرم...کمک
چی؟هان؟توضیح بیشتر پیلیز:)نقل قول:
هان...بد توضیح دادم؟دی:
خب من یه مدت دنیال این وان وی پن بودم..خیلی گشتم تا اینجا دیدم خودتون اپلودش کرده بودین..خب دانلودیدمش...ولی گیر میده به لایسنس...میگه فلانه و بهمانه و اینا...میخواستم ببینم انلاکر..کرک یا چیزی سراغ ندارین برای این نرم افزار؟
.الا تا جایی که من میدونم نیز به برنامه جانبی نداره!میشه بنویسید دقیقا حرف حسابش چیه؟
فیلم برداری این گوشی hd هست یا wvga؟
آیا به c7 میرسه؟
---
راستش برای انتخاب بین این و c7 و ساتیو موندم، دوربین c7 با فوکوس ثابت راضیم نمیکنه، از طرفی هم سیستم عامل قدیمی satio باعث شده اونم بیخیال بشم
--
اینا مد نظرمه
1- دوربین فیلم برداری و عکاسی خوب
2- صفحه نمایش بزرگ و توپ!
3- قابلیت پخش صوت و تصویر خوب، میخوام باهاش انیمیشن و فیم با کیفیت HD ببینم، اگه بشه زیر نویس فارسی هم مثل c7 نمایش بده که عالیه
4- سیستم عامل خوب با نرم افزار و بازی به روز
5- اس ام اس فارسی بشه باهاش نوشت و contactهاش هم فارسی بشه، ولی منو ها انگلیسی
راستی چرا این گوشی رادیو نداره!؟
اجراش که میکنم میگه:نقل قول:
.الا تا جایی که من میدونم نیز به برنامه جانبی نداره!میشه بنویسید دقیقا حرف حسابش چیه؟
licence check faild and for use u must buy this from android market
کلا میگه لایسنستون داغونه برین بخرین...برای خودتون خوب کار میکنه؟لایسنس نمیخواد؟:41:
من شخصا این رو خیلی خیلی ترجیح میدم و پیشنهاد میدم.نقل قول:
فیلم برداری این گوشی hd هست یا wvga؟
آیا به c7 میرسه؟
---
راستش برای انتخاب بین این و c7 و ساتیو موندم، دوربین c7 با فوکوس ثابت راضیم نمیکنه، از طرفی هم سیستم عامل قدیمی satio باعث شده اونم بیخیال بشم
--
اینا مد نظرمه
1- دوربین فیلم برداری و عکاسی خوب
2- صفحه نمایش بزرگ و توپ!
3- قابلیت پخش صوت و تصویر خوب، میخوام باهاش انیمیشن و فیم با کیفیت HD ببینم، اگه بشه زیر نویس فارسی هم مثل c7 نمایش بده که عالیه
4- سیستم عامل خوب با نرم افزار و بازی به روز
5- اس ام اس فارسی بشه باهاش نوشت و contactهاش هم فارسی بشه، ولی منو ها انگلیسی
راستی چرا این گوشی رادیو نداره!؟
همه موارد مورد نظرتون رو داره
علت نداشتن رادیو رو نمیدونم ولی سری های اول که فول پک بود،هنزفری بلوتوثش رادیو داشت.
یکاری کن.شما applanet market یا black market رو استفاده کن و از اونجا بگیر.توی هر 2 هست.نقل قول:
اجراش که میکنم میگه:
licence check faild and for use u must buy this from android market
کلا میگه لایسنستون داغونه برین بخرین...برای خودتون خوب کار میکنه؟لایسنس نمیخواد؟
جدا اونجا هست؟چشم الان امتحان میکنم...
راستی یه سوال...دیکشنری ColorDict Dictionary Translate رو که دیدین؟یه دیکشنری خیلی توپه که میشه براش دیکشنری های جدید تعریف کرد و ..چندجا دیدم که دیکشنری بابیلون هم تبدیل کرده بودن..میخواستم ببینم شما میدونید چطوری توی محیط ویندوز دیکشنری بابیلون رو میشه به فرمت قابل فهم این دیکسنری تبدیل کرد؟توی لینوکس میشه..ولی ویندوز رو جایی ندینم
بچه ها یه سوال فنی...اینو من بخوام بخرم چنده؟هست توی بازار؟کیفیتش چطوره؟چی بهتر پیشنهاد میکنین؟
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/products/accessories/overview/mw600?cc=US&lc=en#view=overview
این همونه که توی پک فول بود.میگن خیلی خوبه.من کار نکردم ولی شاید نهایتا 1 مدل بعدش اومده باشه.چیز خوبیه.نقل قول:
بچه ها یه سوال فنی...اینو من بخوام بخرم چنده؟هست توی بازار؟کیفیتش چطوره؟چی بهتر پیشنهاد میکنین؟