سلامنقل قول:
خوب ببین تو قسمت Log چی نوشته؟:46:به چی گیر میده؟
رضا جان اون لینکی که گذاشتی چیلتره:46:
Printable View
سلامنقل قول:
خوب ببین تو قسمت Log چی نوشته؟:46:به چی گیر میده؟
رضا جان اون لینکی که گذاشتی چیلتره:46:
نمیدونم چرا قویلتریده !
دارم سعی میکنم اپلودش کنم دوباره ولی خیلی send کمه فک نکنم بشه الان 20 دقیقس هنوز 600 کیلوبایت اپلود نشده ! اگه کسی قایلتایر شکن داره ممنون میشم اپ کنه واسه بچه ها ...
شما چرا هی اسپم میدی!نقل قول:
شما سوال کرده بودی :
که دوست عزیزمون جواب دادن :نقل قول:
در مورد سایه استاتیک مش ها هم سوال کرده بودی که باز هم چند نفر جواب دادن و اگر هم جواب دیگه نبوده، حتما کسی بلد نبوده.نقل قول:
بهتره به جای اسپم دادن، دوباره سوالت رو تایپ کنی!
چون از عبارت "کسی پست ها رو نمیبینه!" نمیشه فهمید شما چه سوال و مشکلی داری.
به هر حال قصدم حل مشکل شما بود.
اولا : شما که زحمت کشیدی و عکس گرفتی از صفحه و آپلود کردی، نیازی نبود که، همین رو مینوشتی هم میفهمیدم چی میگه!نقل قول:
دوما :
علی جان راست میگه!بخون ببین چی میگه، اگه مشکل حل نشد، متنش رو بگو ببینیم چیه!نقل قول:
سوما : یادمه آقا محمد همیشه میگفت که مشکلتون رو کامل بگید، مثلا اینکه آیا تو مپت فقط یه ترین داری و هیچ چیز دیگه ای نداری یا اینکه آیا با درست کردن ترین اینطوری شد؟ اگه اینا رو بگی، آدم میتونه خودش یه امتحانی بکنه ببینه مشکل چیه!
به هر حال اگه بیشتر توضیح بدید شاید بشه یه کمکی کرد
شیلتره!منم نمیتونم بازش کنم!نقل قول:
بله بله !میخوایم!بنویس!:46:نقل قول:
من بهت پیشنهاد میکنم که به جای این کارا و عذاب دادن خودت برو یه ویندوز 7 نصب کن، مشکلت حل میشه.نقل قول:
منم مثل شما حدود یه هفته اونم با Dial up هی دانلود کردم و نشد، هی دنلودیم و نشد.
خرش رفتم یه 7 نصب کردم و شد.:31:
نقل قول:دوست عزیز از داریکتوری که میگم فایل لاگ ات رو باز کن و محتویاتشو پست کن حتی اگه چند تا لاگ داشتی!نقل قول:
:40::40::10::40::40:نقل قول:
سلام
من واقعا معذرت میخوام که ساخت آموزش لایت مپ خیلی دیر شد ( به کل یادم رفته بود : دی ) اما وقتی دیدم رضا جان یادآوری کردن همین الآن ساختمش
خوب یه pdf هست که آموزش مرحله به مرحله رو گزاشتم توش
و یه فایل zip که فایل اصلی پروژه هست و بهتون کمک میکنه که آموزشو بهتر یاد بگیرید + میتونید از این تنظیمات برای رندر های خودتون استفاده کنید
سلام دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از کلی سعی و تلاش بالاخره تونستم دوربین Side Scrolling رو همراه با کنترل کامل اسلحه درست کنم ...
البته یه ایرادی که داره اینه که حرکت دوربین به خصوص توی نشونه گیری ها زیاده و یه خورده باید حرکاتش رو کمتر بکنم
برای راهنمایی هم UDN Technical Camera خوبه ولی کد های آمادش کار نمیکنه
دستت درد نکنه هادی کارت حرف نداشت ! :دینقل قول:
ولی من یه سوال فنی دارم : چرا ما از GI & lightmass استفاده نکنیم تو خوده موتور؟
آفرین تبریک عرض میکنم واسه این موفقیتتون.فقط 1 سوالی آیا اینو با کیزمت ساختین یا با اسکریپت ؟نقل قول:
این هم چک مپ :
[HTML]http://up.--------.com/images/j55dne6d5n7w8rtxrksm.rar[/HTML]
خوب دست شما درد نکنه!نقل قول:
خوب بود!
وارد کردن تکسچر ها تو UDK که کاری نداره.راحت وارد میشه!
اما این قضیه لایت مپ فقط برای مکس بود.
من شنیدم که UDK هم لایت مپ داره!
در مورد اون چی؟
تو آموزش lighting از سری eat3d توضیحش داده؟
اگه توضیح داده که شما دیگه خودت رو خسته نکن.من خودم میرم اون رو نگاه میکنم!
فقط من یه سوال داشتم!
این کار کلا به چه دردی میخوره؟چه فایدهای داره!
اگه توی بازی یه نور داشته باشیم که کم و زیاد بشه یا یه نوری که تکون بخوره، اونوقت تکلیف چیه؟نور تکون میخوره و سایه ها تکون نمیخورن؟
اصولا فایده این لایت مپ چیه؟