داموس : چه میگویی گاهگول :31:
Printable View
داموس : چه میگویی گاهگول :31:
دوستان اون قرارداد گلزار كه توي تلويزيون اينقدر روش مانور ميدن كه يه ميليارد بوده و فسخش كرديم همين قرارداد با مديريه؟
بله.....نقل قول:
.....
به نظر من از نظر محتوا افت شدیدی پیدا کرده ومثل اوایل جذاب نیست.
باید زودتر تمومش کنن. از ارزش مهران مدیری کم نشه!!!
چون مردم به احترامش توی خط دانلود و این حرفا نرفتن ولی داره لوس می شه
من که فکر کنم از پک سیزدهم یا چهاردهم دیگه نه خریدم نه نگاه کردم
به غیر از اینکه بی مزه شد یه اتفاقاتی دیدم از مهران مدیری زده شدم ازش
واقعا اسفناک شده! این پکش ته لوس بود! البته بنده خدا ها مجبور شدن داستان و عوض کنن!
ولی قبلش هم لوس شده بود. داره زورکی به مجموعه سی نزدیک میشه و خیلی نا امیدانه تموم میشه
با سلام. اسير آواتارتم. Barney is dary.... legendary:31:نقل قول:
در ضمن از نظر من هم تيکه ها و کنايه هاي اين سريال داره خيلي تکراري مي شه. البته اگر نقش هاي تکراري بازيگران را ناديده بگيريم.
شما که انقدر ایراد میگیرید یه لحظه خودتون رو جایی مهران مدیری بذارید تازه همینطوری که به قول شما لوس داشت پیش میرفت جلوش رو گرفتن و معلوم نیست چند قسمت رو حذف کردن. بعد شما چطور انتظار دارید که اقای مدیری یه چیز نو به سریال اضافه کنه و اینا بهش گیر ندن
من با اون جاش خیلی حا ل کردم .. مستشار به بابا اتی گفت شما که دستت تو کار گرما و سرماست بگو برای رطوبت چیکار کنم
بابا اتی گفت ... خوب با تشکر ا زمستشار که این فرصت رو در اختیار من گذاشت :31: خیلی باحاله
شما با کجاش حال کردید؟
هی الکی میگیم فیلم های فلانی رو تحریم کنیم، به جاش از مدیری حمایت کنیم... آخه برای چی؟ کیفیت قهوه تلخش که تعریفی نداره، تبلیغات اولش کم بود، حالا وسطشم تبلیغ میده. 2500 پول بدیم برای دو سه تا صحنه خنده دار آخه؟ دوستان میگن کار کردن برای مدیری سخته ، چرا سخته ؟ شما منبع موسق داری که براش دردسر درست میکنن؟ اینکه همه فکر میکنن مدیری جزء اپوزیسیونه و براش محدودیت درست میکنند و ... از کجا میاد ؟ یه چند تا مصداق بیارین. همه اش از رویه شایعه است، اول که قهوه ی تلخ اومد گفتن میخواسته برای تلویزیون بسازه جلوشو گرفتند، آقا تو این مملکت بخوان جلوی کسی رو بگیرن، یه جوری میگیرن تا آخر عمر خونه نشین شه. به نظرم تنها کسی که تعطیل کردن برنامه اش براشون خیلی سخته ، برنامه نود فردوسی پوره .
من نمیگم این خصوصیت مدیری بده، مهران مدیری یه فیلم سازه و داره کارشو میکنه و خیلی هم خوبه که کاری به کار کسی نداره ، چون اگه دست از پا خطا کنه همین یه طنز نصفه نیمه رو هم از دست میدیم، چیزی که من میگم بده اینه که ما اشتباها دچار توهم بشیم که طرف داره به خاطر ما سختی میکشه و تحت فشار فیلم میسازه، شما یه محاسبه ساده کنی قیمت هر مجموعه رو ضرب در تعدادش کنی میبینی خیلی هم سخت نمیگذره. (که بازم اون هم نوش جونش)
امیدوارم منظور من رو اشتباه متوجه نشده باشین.