از 0 تا 100 تاکتیک:نقل قول:
ببخشید این تاک تیک همون دفتر برنامه ریزیه...فیلدهاش چه جوریه؟
تاکتیک 324 صفحه است که اولش آقای جوکار تو 31 صفحه نحوه کار با تاتیک به طور کامل توضیح میده قسمت های مختلفش عبارتند از:
1- صفحه اول برای ورود رویدادهای مهم سال
2-صفحه اهداف سال برای ورود اهداف سال
3-جدول بعدی واسه تعیین میزان مطالعه هست که کل کتابهایی که قراره مطالعه بشه(منابع کنکور برای کنکوریها یا دروس مختلف برای سایر دانش پژوهان) بصورت تعداد صفحات و تعداد کتابها قرار داره که خیلی ساده به ما نشون میده که تا کنکور باید چه تعداد صفحه مطالعه کنیم
4-راهنمای فصلی که باید بنویسیم تو فلان فصل باید چیکار کنیم مثلا پاییز جمع بندی پیش 1 و پایه
5-جدول پیشبینی ماه که باید قبل از ماه پیش بینی کنیم که باید چه تعداد صفحه مطالعه کنیم البته این صفحه به تعیین میزان مطالعه مرتبط تا اگر میزان مطالعمون کم باشه در روزای بعد میزان مطالعه رو افزایش بدیم
6-جدول برنامه ریزی روزانه که برای هر ماه 35 جدول روزانه وجود داره جدول روزانه 2 قسمت داره یه قسمت باید شب قبل پر کنیم که مثلا فردا باید چیکار کنیم و قسمت دوم هم وقتی درسی مطالعه کردیم باید تو اون قسمت بنویسیم بعدش هم آخر هر هفته یه جدول جمع بندی هفتگی داره
7- آخر هر ماه هم یه جدول واسه ارزیابی ماه داره تا ببینیم با چیزی که اول ماه پیش بینی کرده بودیم پیش رفتیم یا نه؟البته این جدول بعد از پیش بینی ماه قرار داده تا مقایسه بهتر صورت بگیره!
8- آخرش هم یه سری جدول واسه ارزیابی آزمون ها قرار داده
یه نکته مهم
اهداف سال اولش به نظرم مسخره اومد تو این صفحه باید اهدافتون بنویسید مثلا خدایا سپاسگذارم که امسال در رشته عمران صنعتی شریف پذیرفته شدم و قبولی ام باعث سربلندی خانواده ام شد:31:(خود آقای جوکار اینجوری مثال زده )جمله جالبی تو سر فصل صفحه اهداف نوشته:"به قدرت تفکر خود ایمان داشته باشید. آنچه امروز هستید حاصل تفکرات گذشته ی شماست و آنچه در آینده خواهید بود حاصل تفکرات امروز." و معتقده به هرچیزی فکر کنید عملی میشه بعد من گروه قدرت جاذبه ذهن تو p30world دیدم و فکر کنم واقعا یه چنین نیرویی وجود داره که به هر چیز فکر کنید عملی میشه یه مثال بزنم نمیدونم دقیقا کجا خوندمش نمیدونم تو کدوم کشور دکترها 2 تا مجرم که حکم اعدام داشتن گیر میارن و دو تاشون پیش هم میارن و چشم یکی میبندن و رگش با یک شی تیز میزنن تا طرف میمیره نفر دوم که از دیدن این واقعه وحشت کرده بود وقتی پزشکا چشمشو بستن به جای شی تیز با یک پلاستیک حاوی آب گرم روی دستش لمس میکنن بعد طرف در عین ناباوری میمره:18: بچه ها ببینید این قدرت فکر چیکار میکنه؟؟؟
در ضمن این اطلاعات تاکتیک اینجوری کامل نیست عکس هارو بزودی اسکن میکنم