از لحاظ قسمت پشت ماشین (وارد جزئیات نمیشم)نقل قول:
چی؟نقل قول:
جریان همون لیلا علویه؟
قضیش چیه؟
این سوتی بود؟نقل قول:
بطور خلاصه:
اشتباهي زنگ زدم به يه نفر ديگه اونم متوجه شد و خودش ماسمالي كرد.
Printable View
از لحاظ قسمت پشت ماشین (وارد جزئیات نمیشم)نقل قول:
چی؟نقل قول:
جریان همون لیلا علویه؟
قضیش چیه؟
این سوتی بود؟نقل قول:
بطور خلاصه:
اشتباهي زنگ زدم به يه نفر ديگه اونم متوجه شد و خودش ماسمالي كرد.
یه بار هم آیفون خونمون رو زدن من رفتم برداشتم گفتم الو بفرمائید.
آخه جنیفر لوپز هم صندوق داره :دی البته تقریبا میشه گفت الان دیگه لیموزین شده....نقل قول:
واسه اینکه پست بی ربط نباشه یه سوتی از خودم بگم. چند شب پیش سرزده شام رفتیم خونه یکی از اقوام. اونا هم سالاد الویه درست کرده بودن همونو گذاشتن جلو ما همگی سرسفره بودیم داشتیم میخوردیم. بعد یهو مادرم گفت به نظر من آدم وقتی میره بیرون تو فضای سبز واسه گردش و تفریح یه غذای ساده ای مثل همین سالاد الویه با خودش ببره. چیه همش کباب کلی هم دردسر داره. من در جواب گفتم این چه حرفیه آدم بزنه بره بیرون اونوقت بشینه سالاد الویه مزخرف و بخوره اصل حالش به همون کباب خوردنه. بعد یهو دیدم همه ساکت شدن منم اومدم ماسمالی کنم گفتم به به چه قدر خوشمزه س دستتون درد نکنه !!!!
در چنین مواقعی باید نیشتو تا پس کلت باز کنی تا فکر کنن شوخی می کردی!نقل قول:
واسه اینکه پست بی ربط نباشه یه سوتی از خودم بگم. چند شب پیش سرزده شام رفتیم خونه یکی از اقوام. اونا هم سالاد الویه درست کرده بودن همونو گذاشتن جلو ما همگی سرسفره بودیم داشتیم میخوردیم. بعد یهو مادرم گفت به نظر من آدم وقتی میره بیرون تو فضای سبز واسه گردش و تفریح یه غذای ساده ای مثل همین سالاد الویه با خودش ببره. چیه همش کباب کلی هم دردسر داره. من در جواب گفتم این چه حرفیه آدم بزنه بره بیرون اونوقت بشینه سالاد الویه مزخرف و بخوره اصل حالش به همون کباب خوردنه. بعد یهو دیدم همه ساکت شدن منم اومدم ماسمالی کنم گفتم به به چه قدر خوشمزه س دستتون درد نکنه !!!!
منم از این سوتیا زیاد میدم:5:نقل قول:
به این شاسی بلندا میگن لیلا علوی!اصلا کی هس این لیلا علوی؟؟نقل قول:
دیشب میخواستیم بریم مهمونی که خیلی دیر شده بود بابام داشت اروم اروم شام میخورد گفتم بابا جون زود باش مگه داری عروس میخوری!!!!!!!!!!!!!
منم چند بار همین سوتی و بر عکسش رو دادم. یه بار گوشی تلفن رو برداشتم و گفتم کیه؟:31:نقل قول:
امروز همراه بروبچ تو پیادرو وایساده بودیم بعد یه مرسدس بغلمون رد شد.یارو داشت دستشا میکرد تو دماغش من خیال کردم دست داره واسه من بلند میکنه من با صدای بلند داد زدم ســـــــــــــــلام بعد همه خندیدند و ما در حد game over ضایع شدیم
:34::39:سلام.چند روز پیش رفته بودم خونه مادر بزرگم.ناهار افتاده بودیم:20:
غذا رو اوردیم من رفتم شلوارمو عوض کنم که سوتی دادم:18:
رفتم پشت شیشه در که اونورش معلوم بود وایسادم و شلوارمو در اوردمو........:46:
خلاصه اومدیم بیرون دیدم زنداییم و هر کی اونجا بود داره میخنده:31::39::34::26::16::16:
تو چقدر سوتی های باحال میدی خوش بحال خانواده و دوستات.نقل قول: