دوست عزیز این LG Internet Kit اصلا توی سی دی راه انداز گوشی نبود اگه لینکش رو داری بزار.نقل قول:
با تشکر
دوست عزیز این LG Internet Kit اصلا توی سی دی راه انداز گوشی نبود اگه لینکش رو داری بزار.نقل قول:
با تشکر
برای همراه اول از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شماره خودتون و مدل گوشی رو بدید ، تنظیمات مربوط به MMS GPRS رو براتون میفرسته و نیازی به وارد کردن دستی نیست :نقل قول:
این برنامه تو خود گوشیه.وقتی گوشی رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنی گزینه اول یعنی pc Internet رو انتخاب کن . برای بار اول که میخای به اینترنت وصل شی اگه این برنامه نصب نشده باشه حتما خود بخود شروع به نصب LG Internet Kit میکنه و شما فقط چندتا تیک بزنین تا موارد نشون داده شده نصب بشه.نقل قول:
اگه این نشد که محاله نشه یه راه هم اینه که بری برنامه LG Internet Kit رو از CUST_THEME خود گوشیت برداری.از قسمت VtP که با نام usbrofs.iso مشخصه.اکسترکت کن و بعد نصبش کن. حجمشو 10 مگابایته.
دوستان این کوکی وقتی میخوای عکس بگیری زوم نمیکنه و فقط از فاصله عکس میگیره؟؟؟:18:
اگر زوم میکنه لطفآ بگین چطور؟؟؟
زوم نداره.....:دینقل قول:
اگر زوم میکنه لطفآ بگین چطور؟؟؟
دوست عزیز این LG Internet Kit هم نصب شده ولی اصلا نمیشه به Gprs وصل شد.نقل قول:
یه جایی داره که باید بری مودم رو انتخاب کنی که اونجا فقط مودم Dial Up خود کامپیوترم رو میشناسه و خبری از مودم گوشی نیست! :41:
زوم داره . فقط در وضعیت 480*640 به پایین زوم رو میاره.مثل بقیه گوشیها!نقل قول:
متوجه نمیشم .آخه اصلا نیازی نیست جایی بری و مودم رو تعریف کنی.من امروز ویندوز عوض کردم و فقط LG Internet Kit رو نصبیدم بعدش یه صفحه میاد که باید کشور و پروفایل و تنظیماتو اگه درست نبود درستش کنی و آخر سر وصل شی.نقل قول:
مثل تصویر زیر که گذاشتم....
دوستان شايد سئوالم تكراري باشه اما خيلي جستجو كردم جواب قطعي نگرفتم . مثل اين كه كوكي قفل گوشي نداره و فقط يه راه پر دردسر داره كه تازه هربار بايد تكرارش كني ميخوام ببينم تا الان تغييري توي اين قضيه اتفاق افتاده يعني ميشه روي قفل گوشي رمز گذاشت؟
کار نشد نداره!:31:نقل قول:
اول باید قفلشو عوض کنی. یک قفل براش هست که به صورت فلشه و مثل نصب تم اونو تغییر میدی و قفل جدیدو میریزی. بعد یک پوشه کنار اون فایل فلش هست که رمز دلخواه رو میدی بهش و از اون به بعد با اون رمز گوشی باز میشه.
فقط یک مشکل هست، اونم اینه که کنار گوشی یک دکمه هست که اونو بزنی قفل به راحتی باز میشه:2:
باید اونو یک جوری از کار بندازی دیگه:31:
---------- Post added at 03:08 PM ---------- Previous post was at 03:05 PM ----------
راستی این گوشی اعصابمو خورد کرده!
جدیدا که وصلش میکنم به pc و از اینترنتش استفاده میکنم یکدفعه ریست میشه! نمیدونم چه مرگش شده! دانلود هم نمیکنم. یکم که صفحه سنگین بشه ریست میکنه! کسی از دوستان با این مشکل مواجه شده؟
بعد اینکه لیست آهنگها هم باز نمیشه و باید بری از ابزارهای شخصی اهنگها رو اجرا کنی
---------- Post added at 03:09 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
مثل اینکه باید ببرم فلش:31: