[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
ببخشيد اگه عكس دير شدنقل قول:
من خاستم فضاي خالي هارد رو پارتيشن بندي كنم اما بعد از پارتيشن بندي swap وroot بقيه ي فضاي خاليه هارد unuseable ميشه
در عکس که چیزی مشخص نیست. ولی به نظر میاد مشکلی وجود نداره برای ادامه نصب ...نقل قول:
خییییلی ممنون از راهنمایتوننقل قول:
جای سیم ساتا رو، رو مادربورد عوض کردم مشکل حل شد (حالا وقتی هم که IDE هست هارد رو میشناسه)
لینوکس هم نصب شد:10:
امکانش هست که تو صفحه ی انتخاب سیستم عامل (وقتی کامپیوتر روشن میشه) جای اوبونتو رو با ویندوز عوض کرد؟
البته با عرض پوزش! :46: چون یکی از دوستان می گفت کار تو، تو این انجمن شده فقط تذکر برای استفاده از فهرست مطالب!نقل قول:
ولی باور کنید برای خودتون می گم! سوالی که شما مطرح می کنید تا مشاهده ی بعدی یک کاربر و پاسخ معلق می مونه، در حالی 99% سوالات در فهرست انجمن گرد آوری شده و شما در لحظه ی اول به جواب می رسید.
برای مثال جواب سوال شم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که خوب در فهرست دقیقا موضوع بالای این لینک هم مربوط به تعمیر و همینطور ادیت کردن گراب هست :46:
موفق باشید
کسی نیست جواب این پست رو بده؟نقل قول:
خوب آخه این جمله ی شما بیشتر خبری هست تا سوالی :46:نقل قول:
اگر دلیل این امر رو می خواهید بدونید که می شه گفت تقریبا مشخص هست! ببینید در پروژه ی های بزرگ برای هر امری یک زمان خاص مشخص میشه! برای مثال گسترش و هماهنگ سازی برنامه ی pidgin در تاریخ X انجام میشه و بعد از اون تاریخ دیگه زمانی صرف هماهنگ سازی نمیشه.
حالا فرض کنید زمان انتشار این نسخه تاریخ Y هست که 4 ماه بعد از X است و در این مدت یک نسخه ی جدید از pidgin وارد بازار شده! به طبع گسترش دهندگان اوبونتو این نسخه ی از برنامه را درمخازن قرار می دهند ولی با توجه به اینکه بودجه و زمان هماهنگ سازی نسخه ی جدید اوبونتو برای این برنامه گذشته برگشتی جهت آپدیت نخواهد بود!
این از دلایل اصلی این موضوع هست که برخی آپدیت های خیلی اخیر! روی نسخه ی جدید هم نیاز است.
دلایل دیگری هم داره، مانند آپدیت هایی که تا زمان انتشار باعث کرش سیستم میشده و مثلا 2 روز بعد از انتشار راه حل پیدا شده و بنابراین روی مخازن قرار می گیره!
و ...
:46:
ممنون اینکه خیلی بده برای اینرنت ذغالیا!!!!!!!!.
یه سوال دیگری دارم من در جشن ابونتو 9.10 یه سی دی گرفتم و نصب کردم خیلی از برنامها رو میخواستم نداشت و کدکهای تصویری و صوتی هم نداشت.
نسخه dvd رو گرفتم هیچ فرقی با سی دی نکرد!!! جریان سی دی و دی وی دی چیه چرا تفاوتی دیده نمیشه؟
وقتی با CD یا DVD یا حتی فلش مموری و ... لینوکس رو تصب میکنید همشون یه چیز رو نصب میکنند. تفاوتشون اینه که بعد از نصب هیچ برنامه دیگه ای نمونده که روی سی باشه، اما از روی DVD میشه خیلی Package های دیگه نصب کرد(خیلی از نرم افزار های موجود در DVD موقع نصب لینوکس نصب نمیشوند، بعدا باید نصبشون کنید)
سلام من اوبونتو ۹٫۱۰ رو نصب کردم بعدش هم kde رو نصب کردم الان تو gnome صدا دارم ولی تو kde صدا ندارم چی کار باید بکنم؟