مرسی از وقتی که گذاشتیننقل قول:
خوشبختانه دیشب به صورت ییهویی وصل شد..به این نتیجه رسیدم که مشکل از مخابرات بوده
البته شما گفته بودین محدودیت داره...اما من الانم دوباره امتحان کردم وصل شد..هم با 12 و هم با 19:40:
بازم مرسی از راهنمایی هاتون:11:
Printable View
مرسی از وقتی که گذاشتیننقل قول:
خوشبختانه دیشب به صورت ییهویی وصل شد..به این نتیجه رسیدم که مشکل از مخابرات بوده
البته شما گفته بودین محدودیت داره...اما من الانم دوباره امتحان کردم وصل شد..هم با 12 و هم با 19:40:
بازم مرسی از راهنمایی هاتون:11:
دوستان من سیم کارتم ایرانسله وقتی وصل می شم اینترنت ...توی گوگل که میرم 200 تومن کم میکنه مال شما هم ایطوریه؟؟؟؟
خوب حقیقتش من هم فکر میکنم مشکل من همینه.پورت USB شناخته نمیشه ..نمیدونم چرا ..یعنی من درب دوربینم رو هم که باز میکنم وconect رو میزنم اتفاق خاصی رخ نمیده...به نظر شما مشکل میتونه از کجا باشه؟ربطی یه آپدیت شدن گوشی و این حرفا نداره؟:10:نقل قول:
3-تنظیم پورت یو اس بی ای که گوشی رو بهش وصل کردید از برگه ستینگ نرم افزار (معمولا وقتی پورت رو درست وارد کنید در تب اول گزینه Ready ظاهر میشه)
4-بعد از اینکه مطمئن شدید که پورت درسته درپوش دوربین و برنامه رو باز کنید از توی گوشیتون و از قسمت Option گزینه Connect رو بزنید اگه پورت درست بود تصویر روی صفحه نمایش ظاهر میشه
سلام دوستان....
من یه چیز جالب برام پیش اومده البته میخوام بدونم واسه شما هم هست یا نیست یا کمه؟؟؟
اینه که گاهی اوقات این شتاب سنج ما قاط میزنه ینی تو حالت افقی میمونه به جز با ریستارت بر هم نمیگرده.....
البته این اواخر تعدادش بیشتر شده ......
راستی هیچ را هی نیست که بشه پیام های ذخیره شده روی فون مموری رو به مموری کارت انتقال داد؟؟؟؟
این مشکل اسم نویسی مخاطب هم در موقع زنگ خوردن تلفن حل نشد؟؟؟ اخه من همه ی مخاطبام کامل درستن ینی با 0913 اغاز شدن یکی هم ازشون بیشتر تو گئوشی ندارم ولی بازم شمارشونو مینویسه...
من فکر کنم اونهایی که روی سیم کارت باشن همشون اینجوری میشن وعیب از طرز ذخیره کردن واین حرفا نیست ولی بازم اساتید اگه بلدن کمکی بنماین.
خیلی ممنون
نوکریم
شما یه امتحان کن اون مخاطبی که شمارشو میندازه به جای صفر اولش بنویش 98+ یا 098 ببین شاید درست شد.نقل قول:
این مشکل اسم نویسی مخاطب هم در موقع زنگ خوردن تلفن حل نشد؟؟؟ اخه من همه ی مخاطبام کامل درستن ینی با 0913 اغاز شدن یکی هم ازشون بیشتر تو گئوشی ندارم ولی بازم شمارشونو مینویسه...
درسته شماره ها در سیمکارت توسط گوشی مستقیما شناسایی نمیشن
موقع شماره گیری میشه ولی موقع زنگ خوردن نه
خوب همه شماره ها رو از سيمكارت به contacts كپي كنيد . كاري نداره كه . . . .:31:نقل قول:
اینو خودم میدونم در جواب دو پست بالا گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاهی وقتها اس ام اس بسختی از گوشیم بیرون می ره.
اشکال از چیه؟
برای من N95 8gb هم دارم همینطوریه .....
فکر نکنم مربوط به گوشی باشه .....
آخه چندین روزه همراه اول در ارسال sms قاط زده ......
توی سایت همراه اول رفتم و مشکل رو گفتم جواب دادن چون در حال تعویض دکلهای BTS هستند این مشکل هست ...