فکر کنم پیشواز 22 خرداد رفتن :31: آخه وقتی نزدیک اعتراضات و ... میشه این زیرساخت و پایه های اینترنت کل کشور بهم میریزهنقل قول:
Printable View
فکر کنم پیشواز 22 خرداد رفتن :31: آخه وقتی نزدیک اعتراضات و ... میشه این زیرساخت و پایه های اینترنت کل کشور بهم میریزهنقل قول:
از ديشب كه فرمودند اضافه شده با اكانت هاي شاتل سرعت خوب شده شكر خدا يعني بهتر شده
به منم دادن:31:
ما میگیم شاه نمیخوایم نخست وزیر عوض میشه !
عزیزان دل برادر سرعت شبانه 0(صفر) است . 1 گیگ اصلا چیزه زیادی نیست در برابر این کم فروشی.
اگه سرعت شبانه بالا باشه، هر شب میتونیم 1 گیگ دانلود کنیم. اونقت اینا اومدن واسه سه ماه 1 گیگ دادن !
دوست من نکته جالب اینه که توی این مملکت همین رو هم می تونستن ندن صدا از 99 درصد ملت هم در نمی اومد!نقل قول:
حق با همه ست...:20:
من تست میکنم امشب و اگه درست بود خبر میدم...
اگه نه جمع شین یه حمله ی سایبری روشون بریزیم تا گوشی دستشون بیاد.
ديشب باز متاسفانه خبري از دانلود نبود گويا با اين يك گيگ قراره باج بدهندنقل قول:
ای بابا شما ها مثل اینکه متوجه نمی شین باز همون حرف خودتون رو میزنید و دلتون رو الکی خوش می کنید .
من چند سال dasl دارم . شاتل داشتم صبا هم داشتم و دارم . به گذشته کار ندارم در زمان حال این دوتا شرکت در اکثر نقاط کشور نه فقط مشهد و مناطق مشهد دارن پهنای باند نامحدود ( منظور 1 تا 2 مگ ) ارائه می دن البته در روز و در شب هم تا جایی که امکان داره شیر فلکه رو می بندن و یا سرعت شبانه صفر می شه یا میشه یه چیزی تو مایه های دیال آپ تحت این شرایط شما از حجم روزانتون مجبورید استفاده کنید که زودتر تموم میشه و باید شارژ کنید . در درستی مطالبی که گفتم بحثی نیست .
حالا اگه حاضرین بیان با هم همه بچه های نت که مشترک این دو شرکت هستند با هم یک اعتراض نامه بنویسیم و آنلاین امضا کنیم .
و بعد به ساز مان بازرسی و .... ارائه بدیم و اگه نشد که میشه حضوری میریم تو کارش . حالا هر کی موافق هست یه تشکر ( الکیه بابا ) از من بکنه تا ببینیم چند نفر از مشهدی ها پاین تا بریم یه تاپیک برای کل کشور بزنیم .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیا پاین ؟؟؟؟؟
منم تو مشهدم و شبانه رو 2 ماهه بیخیال شدمنقل قول:
دوست عزیز من شخصا معتقدم این یک کلاهبرداری آشکار هستش. مشتری جمع کردن و حالا سیاست چاپیدن رو پیش گرفتن. اما شما از چی میخای شکایت کنی؟نقل قول:
خب این یعنی چی؟ این یعنی محترمانه هر وقت دوست داشتیم شبانه میدیم و هروقت هم که نه خب نه! این شرکتها فقط یک راه داره ادب کردنشون و اون هم تحریمه اما خب ببخشید اینجا ایرانه...نقل قول:
بنابر سیاستهای تشویقی شركت شاتل، ترافیك مصرف شده كاربران سرویسهای اقتصادی ECO بین ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته (به شرط تمام نشدن سقف ترافیك مجاز مصرفی و تا هنگامی كه امكانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شركت قرار میگیرد)، رایگان خواهد بود.