نقل قول:
در مقایسه بین افراد عادی اوزوماکی و اوچیها اره ولی در مورد چاکرای مادارا فکر میکنم همین که کیوبی احضار میکنه ثابت کنه که از قوم اوزوماکی ها هم بیشتر چاکرا داره!
این که کیوبی رو احضار میکنه دلیلی برای حجم چاکرا نیست...کیوبی تحت گنجتسو قرار میگیره و میتونی هر جا که خواستی احضارش کنی.
نقل قول:
الان امتیازی که مادارا داره به نظرم ادو بودنشه که خیالش راحته فقط میتونن مهرش کنن نه کشتن به همین دلیل هم هست که میاد و شهاب سنگ میکوبه سر و خودش و لشکر دشمنش! اوایل احضار شدنش یه چند تا موکتون زد برای تمسخر ولی غیر از اون کلا توان خودشه!
به هر حال پیوند ژن هاشیراما به مادارا باعث رفتن قوای فیزیکی اون شده . همین باعث میشه زمان استفاد از خیلی تکنیک ها بیشتر بشه...البته ساختن جنگل و اون گل سمی و موکتون بونشین فکر نکنم برای شوخی بوده باشه.
نقل قول:
در مورد ریننگان هم هرکس به نظری داره همچنین مواردی مثل ایزاناگی که ایتاچی میگه قوم اوچیها وقتی نمیخواستن به هیچ وجه ببازن ایزاناگی میزدن ولی توبی میگه باید یین و یانگ داشته باشی
توبی گفت ایزاناگی کامل نیاز به یانگ و یین داره و فکر نکنم دروغ گفته باشه چون که اصلا سودی به حالش نداشته . چون که کونان در آخر میمرده.
نقل قول:
البته مادارا وقتی ریننگان کشید گفت که این قدرت اوچیهاست (وقتی داره با کابوتو حرف میزنه) از طرفی ریننگان رو مانگکیو فعال شده یعنی قدرتیه اوچیها فقط میتونه بهش برسه به همین دلایل من میگم اصلا ژن هاشی برای ریننگان لازم نبوده
به غیر از ارتقای شارینگان به رینگان به نظرم از راه های دیگه هم میشه به رینگان رسید...همونطور که کاکاشی به شارینگان سه کاما و مانگکیو رسید...پس حتما راهی هست که به اترنال مانگکیو و شارینگان دست پیدا کنی...البته این نظر من هست
نقل قول:
اگر هم چیزی بوده مطمئنا هدف بزرگتری داشته شاید ریکودو شدن چیزی که واقعا برازنده مادارا هست نه افراد ناقصی مثل توبی!
ریکودو شدن فقط به طریقت ها مربوط نمیشه...در ضمن در حال حاضر توبی خودش رو ریکودوی دوم میدونه و فکر نکنم ناقص باشه...فقط بخاطر رسیدن به بدن ایده آل این کارها رو با بدن خودش کرده.
وگرنه فرد ناقصی حساب نمیشه...در ضمن هنوز توبی قدرت اصلی خودش رو نشون نداده.
نقل قول:
زتسو ها هم از جنس موکتون هستن دیگه وقتی چاکرای ناروتو میخورد بهشون تبدیل به درخت میشدن مثل همون موکتونی که یاماتو زد و تحت تاثیر چاکرا ناروتو داشت رشد میکرد
در مورد اون جنگ هاشی مادارا هم یعنی توبی این همه عمر کرده؟! من فکر نمیکنم اینطور باشه
درسته زتسوها از ژن هاشیراما پرورش داده شدن ولی شما گفتی زتسوها موکتون میزنن! درخت شدن زتسوها به دلیل چاکرای کیوبی بوده.
اگه ازوماکی باشه احتمالش زیاده...یا این که از ژن هاشیراما یا یک ازوماکی در بدن خودش استفاده کرده باشه...به نظر من یا ایزوناست یا یک ازوماکی یا این که پسر بزرگ ریکودو است ولی یک انسان ساختگی نیست.