دوستان اول بگم که دوربین های D-SLR به دوربین های حرفه ای میگن . نه به دوربین های این سری ارزون قیمیت مثل SX10 . به این سری SLR-Like یا نیمه حرفه ای میگن .
اما از نظر من داشتن یه D-SLR بسیار با صرفه تر از هر کدوم از نیمه حرفه ای ها هست . اما این حف من شامل همه نخواهد شد . فقط شامل اونهاییه که واقعا میخوان عکاسی کنن و حداقل میخوان آماتور باشن تو عکاسی .
اینجور افراد اولا نباید تو هیچ موقعیتی محدود باشن برای عکاسی . و لازمه ی اینکار خرج کردن پول هست . بی برو برگشت این امر ضروریه . بدون ثرمایه یه عکاس نمیتونه به کل هدفش برسه . چون نیاز داره و تعارفم که نداریم . اگه میشنوید که میگن عکاس مهم نیست ابزار چی باشه برای اینه که اهمیت خلاقیت رو تو عکاسی نشون بدن . اینکه میشه عکسهایی گرفت بدون دوربین پیشرفته . اما این حرف همیشه صدق نخواهد کرد .
اما prowler88 در مورد صحبت شما من باید دوباره تاکید کنم که برای عکاسی باید ابزار مناسب داشت . حالا حاضر نیستیم پول خرج کنیم بابت عکاسی این دلیل نمیشه که بگیم دوربینای نیمه حرفه ای ابزار وبی هستن .
مثلا وقتی یه CANON D-SLR EOS 450D با یه کیت 25-18 با قیمت 700000 تومن تو بازار هست خوب واقعا گزینه ی خوبی برای خریده . در نظر داشته باشید که دوربین هایی مقل SX1 هم هستن که تو بازار قیمتشون سر به فلک کشیده و قیمت حدود 600 دارن . در ضمن نکته دیگه در مورد D-SLR ها اینه که لنز قابل تعویضه . این چه اهمیتی داره ؟ باید بگم که هممون میدونیم 75 درصد کیفیت یه عکس فقط به کیفیت لنز بستگی داره . بنابراین به نظر شما لنز های حرفه ای کانن و سیکما و کارل زایس با این لنز های روی نیمه حرفه ای ها قابل مقایسست ؟ مطمئنا نه .
در کل از نظر من در خرید دوربین نباید D-SLR ر برای پول به نیمه حرفه ای فروخت . هرچند اخلاف 1 میلیون باشه . ارزشش با لاتر از این حرفاست . و دوباره میگم این نظر من در رابطه با کساییه که عکاسی رو میخوان ادامه بدن و جزو فعالیت هاشون هست . نه کسایی که خانوادگی عکس میگیرن یا واسه خودشون عکس میگیرن و کاری به جامعه عکاسی و فعالیت های عکاسی ندارن
خود من هم قصد خرید D-SLR خوب رو در آینده دارم . و این ابزارفعلیم هم فقط بخاطر تمرین و شروع بوده و منم مثل artara74 اون موقعی که میخریدم میدونستم که این جور مدلها آشغالن . برای همین از همون موقع روی SLR ها تحقیق میکنم .
زیادی حرف زدم مثل اینکه ...
موفق باشید ...