به جاي خط چين ها اين رو بذار -----------
Printable View
مي بخشيد . من اول بايد اسم فايل رو عوض ميكردم.
بی خیال!!!نقل قول:
OK ...ولی من مسئول امضا نیستم...جزء قوانین انجمنهنقل قول:
مشکل چیز دیگسنقل قول:
رزولیشن فایل دات 320 در 240 یا فوقش 352 در 288 ...این کجاش بالاس؟نقل قول:
من قبلا نصب کرده بودم...چه نکته ای داره؟نقل قول:
اینجا چت روم نیستنقل قول:
اونایی که میخندن دیوانه هستن...اصلا هم ضایع نیست...خدا بیامرز هم قرمز بودنقل قول:
برای اینکه 6600 یه معضل بزرگه...و پر از مشکل...به امضای امین Rainysky مراجعه شودنقل قول:
خوش برگشتی..کلا دایو ایکس پلیر صدا و تصویرش Sync نیست . از Smart movie استفاده کننقل قول:
چی بذاره؟نقل قول:
بابا پيرم در اومد: به جاي خط چين ها اين رو بذار Ir-Tci داتOrg
مي بخشيد . من اول بايد اسم فايل رو عوض ميكردم.
چه عجب ازين ورا DJ_mamal ?????!! راستي گوشي جديدا چي خريدي؟! ميبخشيد فضولي ميكنم آخه من يه مدت كم ميومدم.
N81نقل قول:
5610
W960
به ترتیب اولویت...
موقتا یه فرصت پیدا کردم ..گفتم یه سری بزنم..
آقا دستت درد نکنه به هر زحمتی بود مفهومو رسوندی :46:نقل قول:
برنامه های دیگرو سراغ نداری؟ :20:
منظور من اين بود
نوشته شده توسط dj_reza
نرم افزار coreplayer تقریبا تمام پسوندهای مولتی مدیا رو ساپورت میکنه به جز dat که من یه ترفند کشف کردم که میشه حتی dat رو هم اجرا میکنه.
نرم افزار core player رو میتونید از لینکه
دانلود کنید
اگر بخواید تا بگم چه جوری این کارو انجام بدین
من هز كاري مي كنم با اين نرم افزار صدا دارم ولي تصوير ندارم!!!؟؟؟؟ چي كار كنم ؟؟؟؟؟
پس حل شدني نيست آخه مشكلم اينه كه حتي اسم بعضي تم هام توي ليست تم ها هم وجود نداره يعني من يه سري تم نصب مي كنم روي گوشي همه رو هم چك ميكنم هيچ مشكلي هم ندارن بعد گوشي رو كه خاموش كنم دفعه بعد كه ميرم سراغ تم ها از 32 تمي كه نصب كردم فقط 25 تا شون هستن بقيه گم ميشن موقعي كه دوباره نصبشون ميكنم برام پيغام ميده كه اين تم با اين اسم وجود داره دوباره نصب كنم؟
حالا شما ميگين تم هام كجا رفتن؟:sad:
ali-elec جون 5700 سیمبینه ولی 5610 جاوا هست!5700 بدلیل وجود سیمبین از سخت افزار برتری استفاده میکنه ولی 5610 اینگونه نیست!چیپ موزیک 5700 بسیار قوی هست !!فقط دوربین 5610 برتر از 5700 هست که 3.2 مگاپیکسله!!!