باید اون مدرک موقت رو ببری بدی دانشگاه......مدرک اصلی با همون دانشنامه رو بگیری ازشون.....
باید اون مدرک موقت رو ببری بدی دانشگاه......مدرک اصلی با همون دانشنامه رو بگیری ازشون.....
پدافند هوایی مشهد نبود؟؟:31:
سلام
چند سال معافیت تحصیلی برای مقطع کارشناسی پیوسته به آدم میدن؟ در کل خالص چند ترم میشه درس خوند؟
با مرخصی و بدون مرخصی را بگوئید.
یکی میگه 5 سال خالص میشه درس خوند با مرخصی و بدون مرخصی 5 سال هست.
یکی میگه 6 سال هست و یکسالش مرخصی هست.
یکی که آئین نامه رو دیده باشه چند سال هست؟
سلام. براي گرفتن نامه كسري چه مداركي لازمه؟؟؟؟
سلام به همگي
بالاخره 2 ماه آموزشيم تموم شد . آخيش !!!!
ولي خودمونيما زياد هم سخت نبود . دمه همه اونايي كه راهنماييم گردن گرم . فعلا كه 7 روز پايان دوره دادن تا بعدش بريم خودمونو معرفي كنيم
حالا يكي بگه بايد چيكار كنم
مرسي :11:
5 سال میتونی درس بخونی که با بند و تبصره میشه 6 سالش هم کردنقل قول:
مدارکی که نشون بده پدر در جبهه بوده.یا اسیر بوده یا جانباز هست . ( از ارگان مربوطه )نقل قول:
برای جبهه ی پدر باید برین همون شهری که پدرتون خدمت میکرده
برای اسارت و جانبازی هم باید برین بنیاد امور شهید و ایثارگران
.
کارت ملی و شناسنامه شماو پدر+کپینقل قول:
آخرین مدرک تحصیلی شما+کپی
کارت پایان خدمت پدر+کپی
و کلا هر چیزی که ثابت کنه پدر شما توی اون مدت زمان اونجا خدمت کرده...چون ممکنه پروندش پیدا نشه...و کارتون عقب بیافته!پس هر چیزی که فکر میکنید به خدمت پدرتون مربوط میشه باید همراهش ببره!
من که صبح رفتم تا 11 الاف کردن بعد گفتن برین 6.5 بیاین :31:
برگشتم میام پیشتون :31:
ممنون از راهنمایی های همتون :11:
رفيق من الان پيش دانشگاهيم و 3 تا درس دارم كه پاسشون نكردم.:19: و پيشمو كامل نگرفتم.نقل قول:
مدرك ديپلم يا همون سوم براي من حساب ميشه يا نه بايد صبر كنم تا پيش رو بگيرم بعد برم؟؟:18:
آخرین مدرک تحصیلی شما دیپلم هستش...وضعیت شما دقیقا مشابه وضعیت من هستش!:31:نقل قول:
راستی اگر دیپلمت یا بقیه کارنامه هات تایید نشده,ببر آموزش و پرورش منطقه ای که تحصیل کردی تا مهر تاییدیه بزنن...حتما از دفتردار دبیرستان درباره این موضوع پرس و جو کن.