از سایت هایی که سرور داخل کشور باشن تا 500 هست و خارج کشور هم تا 300 هستش ! :n14:نقل قول:
Printable View
از سایت هایی که سرور داخل کشور باشن تا 500 هست و خارج کشور هم تا 300 هستش ! :n14:نقل قول:
اینجوری که 128 خودم سرعتش بهتره :n13:نقل قول:
نقل قول:اینا سیستمشون اینجوریه که سرعتای بالاتر اولویت بیشتری دارن و زمان افت سرعت سرویسای بالاتر کمتر سرعتشون افت میکنه....نقل قول:
شما با 128 هر چی بگیری 2 مگ چند برابر بیشتره (نمیدونم دقیق چقدره ولی فکر کنم 10 برابر باشه) البته طبیعتاً حداکثر سرعت توی پارس 8 مگابیته (یعنی 1 مگابایت)
دوست عزیز شما احتمالا مرکز مخابراتی خلوتی داری که با 128 همچین سرعت دانلود شبانه ای دارینقل قول:
والا با 128 همچین سرعتی نمیدن بهترین سرویس برای دانلود شبانه همونطور که دوستان اشاره کردن 2 مگ هستش
---------------------------------
آقا من یه چیزی هم متوجه شدم تو سرویسهای محدود وقتی ترافیک شما میاد زیر یه گیگ سرعت شبانه افتضاح میشه
حالا اگه گیگ اضافه خریداری کنی یا سرویس رو تمیدید کنی(کلا پول بدی دیگه) سرعت دوباره خوب میشه
من چند شب بود سرعت دانلود شبانم افتضاح شده بود هر چی صبر کردم تغییری نکرد دیشب تمدید کردم
سرعت شبانه چسبیده بود به سقف تا صبح با 900 دانلود میکرد:n19:
چرا دوست عزیز خیلی فرق داره البته تو سرعت دانلود شبانه فرق داره تو روزانه زیاد تاثیری ندارهنقل قول:
128 رو روی 9مگ نمیبندن ولی سرویسهای بالاتر رو چرا
برای دانلود شبانه سرویس 2مگ بهترین سرویسه
از اکسپرس لیچ دانلود میکردی؟نقل قول:
============
ولی بعید میدونم...
اون مشکل قطع و وصل شدن رو که داره البته.....
دیشب سرعت بعد از چند روز مشکلات درست شده بود... شاید به نظرت اینطوری رسیده....
البته شاید هم تو سیستم جدیدشون اینجوری شده باشه باید بچه ها تست کنن تا معلوم بشه...
دوستان من از شاتل سرویسه آرتشو دارم و تقریبا دهنم سرویس شده چون حجمه دانلودم بالاست ( ماهی 100 تا 150 گیگ ) و از شاتل هم حقه باز تر و دروغگو تر ندیدم .
با صحبت دوستمون Erfandotm بر این شدم که بیام از پارس بگیرم و البته خودم رو درگیره سرویس های محدود کنم. از پارس هم هیچ آشنایی ندارم. زحمته پاسخ سوالات رو میکشید ؟
1- من بخوام دانلود بالا داشته باشم ، باید بگم روی چند ببندن سرویسم رو ؟ 2 مگ ؟
2- قیمته 2 مگ با کد سرویسه POL-2048-4G زده ماهی 24 تومن اما 512 با کده POL-512-30G رو زده ماهی 63 تومن. این فرق فقط به خاطره حجمه دانلوده 30 گیگیه ؟ و فکر می کنید همین 2 مگه 24 تومنی جواب دانلوده ماهیانه 150 گیگیه من رو بده ؟
3- سرعته 2 مگ واسه شبانه رو چند میره ؟ ( من مخابرات غریبی ام اگه کسی این سمت سرویس داره )
4- یعنی از ساعته 2 تا 7 هر چی بگیری گرفتی بدون هیج محدودیته سرعتی ، دریافته پولی و هزار جور شل کن سفت کن ؟؟
5- دوستان فکر می کنند پارس هم مثله شاتل محدودیت بگذاره رو سرویسه شبانه اش و عملا واسه ما که شاتلی بودیم بشه همون آش و کاسه ی قبلی ؟
6- واسه گرفتنه 2 مگ مدرک چی خواستند که بدیم بهشون و اینکه از زمانه درخواست چند روز طول کشید که وصل کنند ؟
زیاد شد سوالا :n01: مرسی
نه اکسپرس لیچ نبود یه سایت خارجی بود حالا امشب از rapidgator تست مکینم ببینم چه جوریهنقل قول:
نه اتفاقا اون مشکل قطع ووصلی رو دیشب نداشتم یه تیکه با سرعت بالا دانلود میکرد با سایت ایرانی هم تست کردم با 600 دانلود میکرد
حالا نمیدونم شاید هم اتفاقی دیشب سرعتا درست شده ولی من چند شب بود که سرعت شبانم خراب شده بود
این مورد رو دوستانی که محدود دارن تست کنن یه مقدار که ترافیکتون پایین اومد یه گیگ ترافیک بخرین ببینین تاثیری تو شبانه داره؟
من دیشب چون فکر میکردم سرعت خرابه چیزی واسه دنلود نذاشتم ولی اگه دقت کنی از ساعت 3 تا4:10 حدود 2.5 گیگ زده:n10:بعد از اون هم دیگه لیست دانلود تموم شده وسیستم خاموش شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمترین نکته اینه که منطقه با منطقه فرق میکنه! راستش من که شبانه رو معمولا تا بالاترین سرعت میتونم بگیرم (منهای یک ساعت اول! بین 2 تا 3)نقل قول:
برای من فرقی نمیکرد سرعت اسمی سرویس ها توی سرعت شبانه! من سرویسها رو فقط به خاطر مقدار حجم روزانه اشون انتخاب میکنم چون شبانه اشون برام مثل همه! البته یه نکته ای هم هست! من خطم روی 4 مگه! شاید اگه 9 مگ بودم میتونستم تفاوت رو ببینم ولی خوب الان با 4 مگ من همیشه کل پهنای باند رو میتونم استفاده کنم
منظورم از قطع و وصل شدن موج دندان اره ای!!!!:n02: نبود ... منظورم اون باگ سیستم بود که اگه از یه گیگ کمتر داشته باشی هی سر یه حجم مشخصی قطع میکنه...نقل قول:
آره ... باید بچه ها تست کنن...
حالا خدا کنه درست شده باشه حداقل....
در ضمن: :n02: