سرويس محدود بخواهيم بگيريم همون 128 بخريم سرعتش بالاست ديگه درسته؟؟؟ رو چند بستن؟؟؟ ديگه براي چي سرويس 512 محدود به بالا هم ميدن فقط قيمت بيشتر ميگيرن نياز به نامه هم داره ؟؟؟
Printable View
سرويس محدود بخواهيم بگيريم همون 128 بخريم سرعتش بالاست ديگه درسته؟؟؟ رو چند بستن؟؟؟ ديگه براي چي سرويس 512 محدود به بالا هم ميدن فقط قيمت بيشتر ميگيرن نياز به نامه هم داره ؟؟؟
آره سرعت بالاست تا 250 و 300 کیلوبایت هم میره. بعدش ( بعد از 10 گیگ ) میاد رو 40
نه باو نامه و این چیزا لازم نداره.
دوستان باز هم قطعی شروع شد که !
شبانه رو محدود می کنند ؟؟ یعنی ماهانه 10 گیگ شبانه میشه دانلود کرد ؟:n13:نقل قول:
نه شبانه هم حساب میشه فکر کنم
من شبانه دانلود نمیکنم ولی از روی فضولی دیشب سرعت شبانه رو تست کردم و رازشو کفش کردم... هر چند قبلاً هم کفشش کرده بودم ولی فکر کنم دوباره کفشش کردم...:n13:
از یه سری از سرورا اصلاً نمیشه دانلود کرد از جمله اکسپرس لیچ (با اینکه سرورش داخل ایرانه).... سرعت برای این نوع سرورا همون سرعت اسمی هستش البته به صورت موج دندان اره ای! یعنی برای 256 هی میشه 60 بعد میشه 0 که متوسط همون 30 میشه....
برای بقیه ی سرورا سرعت خوبه... که البته اینا اکثر سرورای دانلود رو زدن داغون کردن و به خاطر همین هم سرعت روی سرورای دیگه خیلی خوب شده دیشب مال من که 256 دارم راحت تا 400-500 میرفت(روی سرور موزیلا)....
پ.ن: واقعاً امیدوارم که اون آقای مهندس امسال جایزه ی نوبل رو برای این اختراع جدیدش ببره، تا افتخار تازه ای بشه برای کشور عزیزمون.
دوستمون سرویس محدود رو گفت ها :دی محدود که دیگه سرعتش نمیاد پایین! حجم تموم شه سرویس تمومه! شبانه هم که رایگانه و محدودیت نداره
بله محدود عرض کردم ، یعنی 256 / 512 محدود کفایت می کنه و سرویس 2 مگ نگیرم ؟ ( شبانه ها سرعت دانلود یکی هست ؟ )نقل قول:
برای من 128 رو 4 مگ بسته شدهنقل قول:
با 128 راحت 450 تا میره سرعت دانلود
512 هم فکر کنم تا 900 بره
نه هیچ نامه و مدرکی برای بالای 128 نیاز نیست
نه... یکی نیست....نقل قول:
برای دانلود شبانه بهترین سرویس 2 مگ هستش...
شما حالا هر چی خواستی بگیری یه ماهه بگیر بعدش اگه خواستی عوض کن
2مگ شبانه چند سرعت میده ؟نقل قول: