دوستان سرعت سرویس128 4 گیگ در ماه بازه 2 تا 8 صبح نامحدود ، در این بازه سرعت چنده ؟ ایا مصرف منصفانه داره ؟ ؟
Printable View
دوستان سرعت سرویس128 4 گیگ در ماه بازه 2 تا 8 صبح نامحدود ، در این بازه سرعت چنده ؟ ایا مصرف منصفانه داره ؟ ؟
سایتش که فعلا چند رپزه زده در حال به روز رسانی تعرفه هاش هست، قضیه چیه؟ قیمت هاش رو نمیشه دید.نقل قول:
من ایرانسل قبلا ۱-۳مگ اینترنت نامحدود سه ساعتی میزدم
چند روزه ۵۰۰کیلوبایتم به زور میزنه
حالا نمی دونم منطقه ماست یا چیه
-----
در مورد آسیاتک من همیشه با قندشکنم و مشکل وبگردی ندارم(به خاطر وجود قندشکن) البته من ۱۰ مگم هر ماه چند ساعت رایگان با ۱ مگ میزنه بعد میفته رو ۴۰۰-۵۰۰
-----
در کل هیچ چی خوب نی
اگه از سایتایی که سرورشون اسیاتکه دانلود کنید فک کنم محدود نشید و با نهایته سرعت دانلود کنید ولی سروره خارج بدبخته اشکتم در میادنقل قول:
بدبخت تر از اون اینه که هم سرور خارج و هم داخل محدود باشه مثل من بدبخت برم تا دریاچه ارومیه خشک نشده :n14:نقل قول:
دانلود شبانه با اسیاتر میشه حداقل شبی 6 گیک تورنت دان کرد ؟ محدود نمیکنن؟
تو قسمت تمدید شهاب 10 گيگ در ماه بازه 4 تا 10 صبح رایگان حذف شده :n13:
قبلا سرویس 10 گيگ شهاب ماهی 50000 تومان در میومد الان با تعرفه جدید سرویس 4 گیگ در ماه شهاب + 6 گیگ حجم که بشه 10 گیگ سرویس قبلی (37000+17000) میشه ماهی 54000 تومان یعنی 4000 تومان گرونتر هم شده :n08:
خوب با اعداد بازی کردن دستشون درد نکنه :n16:
صبانت فعلا صفحه تعرفه هاش در حال بروز رسانیه بعید نیست اونام حرکتی مشابه آسیا بزنننقل قول:
میشه لینکی چیزی از مشخصات این بسته ها بزارید؟نقل قول:
توی خود بسته های سایت ایرانسل اینا نبود
اینطور که شما و بقیه دوستان از ایرانسل تعریف میکنید باید برای من که شاید در ماه حدود 40 گیگ مصرفم باشه (20 گیگ عادی + 20 گیگ دانلود) مناسبه درسته؟
لعنتی ها برای چی شبانه 4 تا 10 صبح را برداشتن 2 نصف شب به درد نمیخوره که:n34:
به منطقتون ربط داره نسبت به بقیه خیلی به صرفستنقل قول:
از نرم افزار ایرانسل من میتونید ببینید این بسته هارو