نقل قول:
سرعت دیشب شبانه شاتل افتضاح بود
تایید میشه زیر 10 :دی
+
هنوز هم افتضاحه !!!
ایشالله عیدی شاتل از یکی دو روز دیگه تکمیل بشه :دی
Printable View
نقل قول:
سرعت دیشب شبانه شاتل افتضاح بود
تایید میشه زیر 10 :دی
+
هنوز هم افتضاحه !!!
ایشالله عیدی شاتل از یکی دو روز دیگه تکمیل بشه :دی
حسادت؟! :31:نقل قول:
حداقل آرت 1 رو بخوایم حساب کنیم در طول سال 170000 تومن بیشتر از شما پول دادیم (بماند آرت 2 به بالا) باید بالاخره برای هدیه هم یه تفاوت تپل قائل بشن :31:
دیشب باز هم سرعت افتضاح بود ! اما دقیقآ از 7 صبح باز درست شده. من شک دارم شاتل ترافیک ارت هارو به ارت 7 تغییر بده اگه می خواست نامحدود کنه پس چرا به شبانه کرم میریزه ؟
سرعت شب با روز آرت همیشه فرق داشته . شب ها حداکثر می تونی به سرعت قرارداد برسی مثلا آرت 1 حداکثر میشه 15-16نقل قول:
ترافیک همین الان تغییر کرده به آرت 7نقل قول:
با من شک شاتل ترافیک ارت هارو به ارت 7 تغییر بده
چی رو می خواد نامحدود کنه ؟! اگر هم بخواد تغییری تو سرعت ها بده از 3 روز دیگه سرعت بالا میره. چه ربطی داره که قبل از عید سرعت بالا ببره ؟نقل قول:
اگه می خواست نامحدود کنه پس چرا به شبانه کرم میریزه ؟
نه شوخی می کنهنقل قول:
چون ما هم در کل سال دانلود شبانه مون کم نبوده
برا من الان یک ماه سرویس دارم شب و روز هیچ فرقی نداشت ثابت رو 30 بود برا ارت 3 این اولین باره اینطوری شده . بعدم ترافیک art 7 نامحدوده میتونی سوال کنی. اگه قراره همه ی ارت ها این 13 روز رو دانلود کنن دیگه چرا شبانه رو از الان شروع کردن محدود کردن ؟
دوستان شاتل اکو یه مگ میده (ترجیحا خوزستان) ماهی چند ؟ 6 ماه چند ؟ شبانه دانلود رایگان داره ؟
من هنوز نفهمیدم عیدی برای بعد از عید هست چه ربطی به الان داره ؟نقل قول:
اگه قراره همه ی ارت ها این 13 روز رو دانلود کنن دیگه چرا شبانه رو از الان شروع کردن محدود کردن ؟
حالا بزارین عید بشه اگه عید محدود بود اونوقت بحث می کنیم
شبانه سرویس آرت 1 که همیشه خدا بعد از دهه فجر اینطوری بوده .
ترافیک هم که 180 گیگا بایت هست و تو 13 روز با سرعت 1024 کیلوبیت غیرممکن هست که تموم شه.
من الان 128 اکو 6 ماهه دارم دو ماه هم گذشته اگه بخوام 512 یا 1 مگ اکو بگیرم چطوری حساب میشه کسی میتونه راهنمای کنه ؟
نقل قول:
ترافیک هم که 180 گیگا بایت هست و تو 13 روز با سرعت 1024 کیلوبیت غیرممکن هست که تموم شه.
شما این 13 روز رو هم با 100 بگیری 24ساعته هم در حال دی ال کردن باشی میشه 113 گیگ :دی یه با توجه به آپلودش هم بگیریم ترافیک کلا بشه 120-130 گیگ :دی کلا امکان نداره تموم شه :دی
البته من اینجوری در نظر گرفتم که در تمام 13 روز شما به بهترین نحو داری میگیری و حالا یکم بالا پایین ( 100 کیلوبایت )