ایرانسل هم یکی از اونها بدتر گول این تبلیغات که خودشون و نمایندگی های پر تعدادشان تو فرومها میکنند که سرعت های 30و 40 و80 مگابیت و اسکرین شات ها و تست سرعت های ساختگی رو نخوردید ایرانسل پایداری نداره یک لحظه یا یک ساعت از روز سرعتت خوبه ساعتی دیگه افتضاح میشه بدتر از اون اینکه کوچکترین پاسخگویی در قبال کیفیت و سرعت وجود نداره. من همین اشتباه رو کردم و سال پیش مودم 4g خریدم که مثلا وای فای جمع کنم.قبلش هم بسته ماهیانه گرفتم تا مطمئن بشم تو منطقه ما سرعت خوب هست. بسته یکساله با مودم رو بالای 500 تومن هزینه کردم سه چهار ماه اول خوب بود یکباره شروع کرد به افت کردن تا جایی خراب شد که مجبور شدم دوباره وای فای رو راه بندازم و اون هزینه الکی رو دستم موند.تو این مدت اونقدر به پشتیبانی زنگ و ایمیل زدم که خودم خسته شدم بعد از حدود چهار ماه خودش دوباره درست شد. تجربه من اینه که ایرانسل برای کسی که یک دسترسی دائمی و با کیفیت به اینترنت میخواد بهیچ عنوان نمیتونه جواب گو باشه. تنها بدرد دانلود ارزان قیمت میخوره اونهم در ساعات خاص و بشرطی که در منطقه شما سرعت خوب باشه ولی اینکه به کسی پیشنهاد کنم وای فای رو جمع کن و مودم ایرانسل بخر بهیچ عنوان چنین توصیه ای نمیکنم.