قیمت 360 چنده؟
قیمت 360 چنده؟
اسلیم کپی ال تی ۳ 250gig ا ۷۰۰تومان
اسلیم کپی ال تی ۳ 4GIG ا ۶۰۰ تومان
باندل گیرز اف وار ۷۸۰ تومن
Xbox360 slim 250gbباندال کینکت ۹۳۵ تومان
Xbox360 slim 4gbباندال کینکت ۸۱۵ تومان
ممنون از شما با پروفایل جدید لرزش درست شد ولی میخوام توی پروفایل خودم اینو فعال کنم کدام گزینه رو باید فعال کنم؟نقل قول:
من توی تنظیماتو نگاه کردم اما گزینه ای واسه لرزش ندیدم
اگه میشه یه راهنمایی کنید
ممنون :11:
توی setting فکر کنم قسمت performance باید vibrate و فعال کنی.
یه سوال:
اگه من الان lt3 بکنم دیگه بازی های قبلی من نمیاد؟مثل revalation ؟
اگه یه یکی دو ماه وایستم نسخه ای که همش رو اجرا کنه نمیاد؟
خوب حالا اینجا یک پرسش دیگه پیش میاد !نقل قول:
شما مطمئن هستید که این فلش از انواع تقلبی موجود در بازار نیست ؟
فلش مموری های OCZ از تکنولوژی SSD (Solid State Drive) استفاده میکنند - در صورتی که فلش مموری های معمولی از تکنولوژی های دیگه استفاده میکنند - این رو میتونید وقتی که فلش رو به کامپیوترتون وصل میکنید متوجه بشید - از فهرست سخت افزار های نصب شده بر روی سیستم مشخصات سخت افزاری فلش رو بخونید .
البته میتونید یک دور هم با کنسول یکی از دوستان امتحان کنید - ولی مواردی مانند این فقط در کنسولهای JTAG شده دیده میشه و مشکل رو میشه با استفاده از نرمافزار های خانگی برطرف کرد - از اونجایی که شما احتمالا داشبورد رو دستکاری نکردید پس مشکل از سازگاری فلشتون با کنسوله .
اون مارکهایی که من نوشتم ، شخصا همشون رو دارم و همشون رو تست کردم :31: و همگی از جمله برند های خیلی معروف و پر فروش در آلمان هستند .
فقط یک سوالی میمونه : اگر این فلش شما همون طوری که روش نوشته eSata هستش ! شما چه طوری وصلش میکنید به پورت USB ؟؟؟؟ یعنی هر دو حالت رو پشتیبانی میکنه ؟ حتما حتما حتما مشخصات سخت افزاریش رو کنترل کنید .
والا من کنسولمو همین الان خاموش کردم. اینو امتحان کن پیدا نکردی دقیقشو میگم: توی settings کنسول نباید بری. برو تو پروفایلت. همونجایی که بازی ها و اچیومنتات هست و profile settings رو پیدا کن. فکر کنم تنظیمات مربوط به ویبره زیر game defaults یا یه چیزی شبیه اینه. اونجا میتونی یه سری تنظیمات مربوطه به کنترل بعضی سبک ها رو هم عوض کنی. از تو xbox guide (دکمه گنده روی دسته!) هم میتونی واردش بشی. آخرین تب سمت راسته.نقل قول:
ویرایش: ببینم واقعا کنسلو بردی بیرون بازش کردن و ازت پول گرفتن؟ شاید کار درستی نباشه ولی اگه خواستی لطف کن بگو کجا این کلاهو سرت گذاشتن تا بچه ها دیگه نرن پیش اون یارو.
والا این فلش رو من از دبی گرفتم و مطمئنم جنس تقلبی نیست و گرون هم خریدم...نقل قول:
در مورد esata هم باید بگم این فلش یه خوبی داره اینکه دو تا درگاه داره... یکی پورت اصلی هست برای وصل شدن به usb و یه درگاه دیگه هم برای حافظه ممورهای sd هست ....
هر کاری هم بگید در مورد فرمت کردن چه با نرم افزار و چه با خوده ویندوز انجام دادم منتها همون پیغامی رو که در صفحه قبل نوشتم نشون میده....
از خرید دوباره فلش مموری صرف نظر کردم... به جاش راحت میرم یدونه دی وی دی خام 9 گیگابایتی با قیمتی ارزان میخرم رایت میکنم روی دی وی دی خودمو راحت میکنم....
سلام..
کسی سایلنت هیل اچ دی کالکشن رو گرفته؟ آیا این بازی با داشبرد 13599 قابل اجرا هست؟ اون آپدیت رو نداره که شکل داشبرد تغییر میکنه؟
پورت usb که با esata فرق داره احتمالا تبدیل میخوره و تبدیل هاشم موجودهنقل قول:
فقط یک سوالی میمونه : اگر این فلش شما همون طوری که روش نوشته eSata هستش ! شما چه طوری وصلش میکنید به پورت USB ؟؟؟؟ یعنی هر دو حالت رو پشتیبانی میکنه ؟ حتما حتما حتما مشخصات سخت افزاریش رو کنترل کنید .