نقل قول:
اگه ارتشی زیاد رو تک فرزندی حساب نکن.....
Printable View
نقل قول:
اگه ارتشی زیاد رو تک فرزندی حساب نکن.....
اتفاقا من خيلى از تك اولاد ذكور ديدم كه در شهر يا استان خودشون خدمت كردند،نقل قول:
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
درسته ،ىپرونده ايشون در شوراى پزشكى بدون نتيجه خاتمه شده ايشون گويا درخواست شوراى عالى داشتن كه مسول نظام وظيفه رد كرده( توجه كنيد هر موردي را به شورا ارجاع نميدن) تنها راه حل اينكه از داخل يگان اموزشى يا بعد از ان در يگانى كه تفسيم مى شوند درخواست دوباره داشته باشندنقل قول:
اصلا دوست من چیری از روند معافیت پزشکی نمیدونست، نمیدونست شورای عالی چی هست اصلا. وقتی هم پروندشو میبره میده دست مسئول نظام وظیفه کل اسمی از شورای عالی پزشکی نمیبره کلا و میگه کاری میکنم هی دفترچه پست کنی و اضاف دفترچه بخوری! الان دوباره بخواد پرونده درست کنه از نو و از اول روند رو طی کنه با توجه به اینکه همه پزشکا و نظام وظیفه استان و شهرستان گفتن فقط معاف از رزمی میتونی بگیری، عملا هیچ شانسی فک نمیکنیم داشته باشه.نقل قول:
کلا دوست من دیسک خفیف نرمال داره (که خیلیا دارن) و فاصله بین دو زانوش هم 7 سانت هست. که دیسک خفیف توی ام ار ای مشخصه و فاصله زانو ها هم مشخصه و نمیشه دستکاری کرد اینهارو.
معاف از رزم بودن و نبودنش فرقى چندانى نداره ، سخت گيرى پزشكان و مته به خشخاش گذاشتن انها رو هم خودم از نزديك ديدم ، طرف امده بود كميسيون و انحراف ستون فقرات داشت و در MRI نيز به وضوح ديده ميشد ، حتى به او معاف از رزم هم ندادننقل قول:
اما دوست شما مى تواند مشكلش و نحوه برخورد پرسنل را با نظام وظيفه مطرح كند بهتره قبل از هر اقدامى از بخش مشاوره غير حضورى سايت مشكلش رو مطرح كند
مدیران و دستیاران و کاربران فعال انجمن به علت کثرت سوالات مربوط به معافیت های پزشکی در صورت صلاحدید لطف کنن یه تاپیک مجزا ایجاد کنن.
با تشکر
شما اگر سوالي در مورد معافيت ها داريد در اين تاپيك مطرح كنيد تا به ان پاسخ داده شودنقل قول:
بله خدمت در کل سخت هست ولی قرار نیست خودمون رو بیشتر اذیت کنیم...وقتی طرف تو یگان پاسدار با دیپلم میگه من چهار ماه رنگ خیابون رو ندیدم...حالا برو بهش بگو تو اومدی خدمت 24 پست بده برو بالا برجک...پی همه چیز رو به تنت بمال ...مرد باش مردددنقل قول:
همین آقا با لیسانس، حداقل گروهبان یکمی، تو همون پادگان دو سال متفاوت رو تجربه میکرد...دو سال شوخی نیست...یک روز خودت میدونی چه جور میگذره...چی برسه به دو سال
در خدمت كسى نمى تونه به جماعت كادر بگه بالاى چشمت ابروست حتى اگر طرف درجه اش از وظيفه كمتر باشه ، بارها ديدم افسرانى كه به علت اختلاف نظر با كادرى كه درجه و يا سن كمترى از او دارند بحث داشتند با اينكه حق با وظيفه است اما در انتها از كادر جانب دارى كردن ، حالا شما فكر كن سرگروهبان يا فرمانده يگان به وظيفه اى دستور ميده ، اگر از ان سرپيچى كند با اضاف خدمت يا بازداشتگاه سر و كار داردنقل قول:
وقتى ميگم كه صابون هر چى رو به تنش بزنه منظورم اينه كه بايد منتظر هر اتفاق غير منتظره اى باشه و از همين الان قبل خدمت با ذهنيت درست به خدمت برود ، شما فكر نكن همه افسرها يا گروهبانه ها خدمت راحتى دارند من خودم دردوسال خدمت هر روز ساعت ٥ عصر از پادگان خارج ميشدم حتى سرباز صفرها كه برگه مرخصى داشتند از من هم زودتر خارج ميشدند ، سرباز صفر شب رو راحت مى خوابيد شايد حتى خواب نامزد يا زنش رو مى ديد من هر شب خواب يك كوه پرونده و نامه و داد و فرياد فرمانده پادگان رو مى ديدم،
تقسیم شدیم و از شانس بد من افتادم اصفهاننقل قول:
میدونید چطوریه پادگانش؟؟
اونجا هم آماده ؟؟؟
هنوز برگه امریه ندادن ولی امیر گفت اصفهان