این حقیقت رو یادتون نره دوست خوبم که ما برای جنگ با امریکا آمده ایم نه برای آبادانی این جمله جدیدا گفته شده. هیچ وقت یادتون نره .نقل قول:
با این وضع اینترانت هم از سرمون زیاده ما رو چه به اینترنت !!
حالا غصه نخورید تا صد سال اینده درست میشه!
Printable View
این حقیقت رو یادتون نره دوست خوبم که ما برای جنگ با امریکا آمده ایم نه برای آبادانی این جمله جدیدا گفته شده. هیچ وقت یادتون نره .نقل قول:
با این وضع اینترانت هم از سرمون زیاده ما رو چه به اینترنت !!
حالا غصه نخورید تا صد سال اینده درست میشه!
روده بر میدونی چیه؟؟ :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اگه هر شب اینقدر دانلود داشته باشیم سرعت شب رو آسیاتک کم نمیکنه ؟
واقعا آسیاتک بدترین ISP ای بود که دیدم. من فقط دو هفته مشترکش بودم که توی این دو هفته جونم به لبم رسید همش قطعی و پکت لاست، یه سایت خارجی درست باز نمیشد عملا اینترانت بود. پشتیبانی هم که فقط بلده بگه مشکل از مرکز مخابراتیه. هم موقع وصل شدن و هم موقع تخلیه هم کلی اذیت کرد نزدیک ۵ روز طول کشید تا وصل شه تخلیه هم که حدود ۱۰ روز اونم به زور ۱۹۵. الان اومدم شاتل بعد از دو هفته معنی اینترنت رو فهمیدم دو روزه هم وصل شد. آسیاتک فقط بدرد دانلود شبانه میخوره و از لحاظ شبانه تو ISP ها از همه بهتره( البته فقط از سایت هایی که دیتا سنترشون آسیاتکه) اما کیفیت وبگردیش واقعا داغونه. بهترین راه بهره مندی از آسیاتک اینه که دوتا خط داشته باشی یکی روش آسیاتک باشه واسه دانلود و یکی هم از یه ISP دیگه برای انجام کارهای روزمره و وبگردی
دوستان کاری که اسیاتک کرده در خبرهای خود اسیاتک هم هست بخونید توی این دو سال اخیر هر جایی حتی شهرهای کمتر از 20 هزار نفر رو اسیاتک راه اندازی کرده و در سراسر کشور بیشترین کاربر رو داره بخاطر اینکه در برخی شهرها تنها سرویس دهنده حتی اسیاتک هست .نقل قول:
مسلما با این حجم کاربر و این تعداد مراکز مخابراتی در سراسر کشور مشکلات بیشتری رو نسبت به دیگر سرویس دهنده ها داره
منتها تنها دلیلی که کاربران رو نگه داشته دانلود شبانه رایگان هست وگرنه از نظر پینگ و از نظر بازی های انلاین و کیفیت سرویس پاییین تر هست بدون تعارف
حالا دوستانی که سرویس دانلود رایگان نیاز ندارند میتونن برن شرکت هایی امثال شاتل اما کسایی که دانلود نیاز دارن باید با همین شرایط کنار بیان
و کسایی هم که ناچار هستن باز هم باید کنار بیان
تنها نکته ای که باید قبول کنیم این هست که اگر واقعا مشکلی هست باید با اتحاد به یک مرجع با ثبت شکایات متعدد باعث بهتر شدن کیفیت بشیم وگرنه هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد.
از اون دسته از دوستانی که توی این چند روزه شکایتی رو در سامانه 195 ثبت کردن ، آیا از سمت شرکت باهاتون تماس گرفتن ؟
شکایتی رو ثبت کردم ، 3 روز میگذره هیچ تماس و پیگیری از سمت شرکت مورد نظر نشده ..
از اون دسته از دوستانی که توی این چند روزه شکایتی رو در سامانه 195 ثبت کردن ، آیا از سمت شرکت باهاتون تماس گرفتن ؟
شکایتی رو ثبت کردم ، 3 روز میگذره هیچ تماس و پیگیری از سمت شرکت مورد نظر نشده ..
مشکل خاصی نداره آسیاتر به جز اینکه مثلاً هفته ای ممکنه 4-5 ساعت پراکنده پیش بیاد که شبکه شون مشکل پیدا کنه (اینترنت وصل نشه یا سایتا باز نشن). در کنار DNS Servers خود آسیاتک، چند تا دیگه مثل Google Public DNS Servers, OpenDNS و سرورهای پارس آنلاین و شاتل (برای سایتای داخلی) رو هم برای دستگاهاتون تعریف کنید چون به نظر میاد خیلی اوقات مشکل همینه که سرورای خود آسیاتک به خاطر شلوغی یا مشکلات، آدرسا رو resolve نمیکنن یا سخت و دیر انجام میدن...
دوستانی که packet loss به اون شدت دارن به احتمال زیاد مشکل از خطشون هست. البته اگر خانه های نزدیک تر به مرکز مخابراتیشون هم همین مشکل رو تجربه میکنن ممکنه مشکل از تجهیزات مخابرات/آسیاتک در اون منطقه باشه.
برید توی مودمتون ببینید اگر SNR یا Signal-to-Noise Ratio خیلی پایینه و خط ثبات نداره، زنگ بزنید پهنای باند خطتون رو پایین تر ببندن تا باثبات تر بشه. همچنین مودم رو از حالت اتوماتیک بگذارید روی ADSL2+ Annex A و اگر گزینه ای به نام SRA یا Seamless Rate Adaptation هم میبینید تیک بزنید.
مثلا قرار بود اینترنت رو ارزون کنن
الان سرویس چابک 20 گیگ در ماه که داشتم 2 تا 8 صبح نامحدود بود الان برای ماه بعد بخوام تمدید کنم دیگه تایم نامحدود نداره
بخوام جور دیگه هم حساب کنم برای داشتن سرویس شبانه دار هم خیلی گرون تر در میاد
سلام دوستان
ایا سرویس شبانه رایگان تو اسیاتک حذف شده؟:n04::n03:
چون من الان که رفتم سرویسم تمدید کنم سرویسی که همیشه می گرفتم نبود
همیشه شهاب 10 گیگ در ماه 4-10 صبح رایگان می گرفتم الان یه سرویس مجبور شدم بگیرم شهاب 4گیگ در ماه جلوش زده بود 2-8 نامحدود
این یعنی اینکه تو این ساعت رایگان؟؟یا داستان یه چیز دیگه است؟:n29: