قبل از اتمام قراردادتون هم میتونید تخلیه کنید (منم دو سه هفته از مدتش مونده بود ولی حجمش که تموم شد حیفم اومد دوباره پول بدم حجم بخرم که نتونم ازش استفاده کنم زنگ زدم 1565 درخواست تخلیه دادم)نقل قول:
با این شرایط شما شاتل واستون از همه مناسب تره (صبانت رو خبر ندارم چون تو منطقه ما ADSL ارائه نمیده)
منتها مشکل شاتل نبود پورت و طولانی بودن مدت انتظار و ثبت نامه
من عید که های وب یه مدت همین جوری افتضاح شده بود (البته اون دفعه عمق فاجعه از این سری خیلی کمتر بود) میخواستم برم شاتل که با نمایندگیش تماس گرفتم گفت پورت نداریم 10 روز، 2 هفته دیگه و تا الان هم همین مشکل وجود داشت الان هم میگفت پورت نداریم 10 روز 2 هفته دیگه ثبت نام می کنیم منم دیدم فایده نداره انقدر منتظر بمونم های وب هم که گند زده بود شدید، دیگه رفتم جشنواره 1 ساله پارس آنلاین ثبت نام کردم (65 گیگ حجم، سرعت تا 16 مگ (سرعت دانلود 2 و آپلود 1 مگ)، قیمت کلش شد 75 تومن)
البته یه چیزی هم بهتون بگم الان یکی دو ساله هم شرکت ها دارن شبانه رایگان و دانلودهای رایگان رو حذف میکنن (ظاهرا دستور از بالاست!) هیچ بعید نیست چند وقت دیگه همین آسیاتک و شاتل هم شبانه شون به تاریخ بپیونده (مثل کاری که قبلا صبانت، پارس آنلاین و همین های وب انجام دادن) شاتل همین شاتل لندش که جشنواره 1 ماهه رایگان گذاشته بود واسه تبلیغ و جلب مشتری برداشته ماهی 20 تومن میگیره واسه همین چیزی که قبلا رایگان بود اینه که به نظرم خودتون ببینید کیفیت کدوم شرکت تو شهر و منطقه شما مناسبه برید همونجا (زیاد رو شبانه و ... رایگان حساب باز نکنید مطمئن باشید به زودی همه شرکت ها حذفش خواهند کرد)