سلام دوستان.راستش من برای اولین بار میخوام اینترنت پر سرعت بگیرم ولی نمیدونم کدوم شرکت خوبه.من یه اینترنت همراه پر سرعت میخوام برای بازی انلاین و دانلود حجم بالا اگه میشه لطفا راهنماییم کنید که چی باید بخرم.ممنونم ازتون
Printable View
سلام دوستان.راستش من برای اولین بار میخوام اینترنت پر سرعت بگیرم ولی نمیدونم کدوم شرکت خوبه.من یه اینترنت همراه پر سرعت میخوام برای بازی انلاین و دانلود حجم بالا اگه میشه لطفا راهنماییم کنید که چی باید بخرم.ممنونم ازتون
2 مگ محدود ! هرچی سروریس ارتقا میدم سرعت کمتر میشه :n22:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس من که 128 محدود از سرویس شما بهتره که! چند مگ بستن خط رو ؟ نویز دارید ؟ :n13:نقل قول:
البته من تهران هستم!
تهران هستید؟ پارس انلاین خوبه به شرطی که منطقه مخابراتیتون خوب باشه و خط شما نویز هم نداشته باشه !نقل قول:
من 128 محدود دارم ، تهران ، خطم هم نویزش کمِ ، در واقع میشه گفت عالیه ! شبی 4 گیگ میشه دانلود رایگان داشت ! پینگ هم سرور داخلی فیکس روی 30 هست!
من کرجم و جایی که هستم رو پوشش نمیده باید چیکار کنم؟
رو 9 مگ بسته شده ! snr رو 6 هست ولی اصلا قطعی و این چیزا نداره ! گفتم رو 4 مگ ببندن خوب که هیچ بدتر هم شد :n21: در ضمن مرکز مخابراتی منطقمون خیلی شلوغه !نقل قول:
مجبورم با همین سر کنم
ما مرکز مخابراتیمون زیاد شلوغ نیست و کاربر زیاد نداره ! به مرکز مخابراتی خیلی بستگی دارهنقل قول:
مرکز مخابراتی شما فیبر نوری اگر باشه شرکتای شاتل و پارس و ... نمیتونن سرویس بدن! پیشنهاد میکنم از دوستانتون تو منطقه مخابراتی خودتون بپرسید چه سرویسی دارند !نقل قول:
دوستان الان وضیعت پارس آنلاین به چه صورت هستش؟
من میخوام از 512 نامحدود مخابرات بیام به 128نامحدود پارس آنلاین,ارزش داره آیا؟(مخابرات این اواخر خیلی قطعی داره)
مرکز تندگویان
جریان اینکه خودتون تعیین میکنید خط رو چند مگ بسته بشه چطوریه؟!
روزها سرعت دانلود چنده؟,شبها چنده؟
سرویس نامحدودشون واقعا نامحدوده یا اینکه از یه حدی بیشتر بشه سرعت رو کم میکنن؟!
پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون:n16:
کسی از پارس آنلاين تو اصفهان اطلاعی داره؟ سرعت شبانه اونجا چطوره؟