من دوره جدیدم امروز شروع شده ! چرا هنوز 3 گیگ ترافیک هدیه اضافه نشده؟
Printable View
من دوره جدیدم امروز شروع شده ! چرا هنوز 3 گیگ ترافیک هدیه اضافه نشده؟
یه سوال :به شمام گفتن باید حجمتو تموم کنی؟نقل قول:
به من گفتن باید تموم کنی....اومدم خونه هرچی میخواستم دانلود کنم لینکاش جاهایی بود که فی لظر بود (و.ی پ.ی انا قطع بود).آخر تو گوگل نوشتم دانلود موزیک ویدیو یه چی اومد الکی نصفشو دانلود کردم تا تموم شد:دی
منم باید 24م زنگ میزدم....اون روز حواسم نبود...
---------- Post added at 10:06 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
اگه طبق گفته ی خودشون عمل کنن.متاسفانه اضافه نمیشه...نقل قول:
منم که دوره جدیدم دیروز بود اضافه نکردن...
به مام دادن. دستشون درد نکنه!
یعنی الان هیچ راهی نیست که اضافه بشه؟نقل قول:
من دیروز به هوای این که ترافیک هدیه میدن ترافیکم رو تا آخر مصرف کردم ولی امروز که ترافیک رو دادن فهمیدم که برای استفاده از اون باید 2باره شارژ کنم و مجبور شدم 3 هزار تومن خرج کنم.:2:
آره به منم گفتن ... من ترافیکم تموم شده بود، فقط 80 مگ از اون 200 مگ هدیه مونده بود ... اینو که گفت منم توو یه ساعت یکی دو تا آلبوم موزیک گرفتم تموم شد ... بهش زنگ زدم دوباره، ده دقیقه ای صورتحساب جدیدو زد.نقل قول:
ه سوال :به شمام گفتن باید حجمتو تموم کنی؟
به من گفتن باید تموم کنی....اومدم خونه هرچی میخواستم دانلود کنم لینکاش جاهایی بود که فی لظر بود (و.ی پ.ی انا قطع بود).آخر تو گوگل نوشتم دانلود موزیک ویدیو یه چی اومد الکی نصفشو دانلود کردم تا تموم شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم باید 24م زنگ میزدم....اون روز حواسم نبود...
خاک بر سر شاتل با ین سرویس دهیش
این مثلا اکو 2 مگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی پی ان هم به نظر میرسه فقط شاتل مشکل داره
یه مشت بی کفایت جمع شدن دور هم.یه اینترنت درست بدن هدیه بخوره تو سرشون
3 گیگ ما رو امروز دادن . کرمان
سلام
آقا من امروز که 25 اسفنده هستش سه گیگ ترافیک رایگان بهم هدیه دادن.ولی من باید فردا که 26 هستش پیش فاکتور رو پرداخت کنم.
خوب حالا اگه استفاده نکنم و فردا پیش فاکتور رو پرداخت کنم این سه گیگ می پره؟؟؟
دوباره می ترسم همش رو استفاده کنم ولی هیچ اتفاقی نیوفته.بنظرتون چیکار کنم؟:13:
زنگ بزن 23099 داخلی 1 بعد فکر کنم 2 از امور مشترکین بپرس که خیالت راحت بشه. :10:نقل قول: