کو؟ کجا؟نقل قول:
من 256 دارم سرعت دانلود شبانه از سرورای دانلود 30 کیلوبایت متوسط(به صورت موج دندان اره ای :n08:) از سرورای معمولی هم 60 کیلو بایت (قبلاً به 90 هم میرسید ولی الان دیگه نه) :n15:
Printable View
کو؟ کجا؟نقل قول:
من 256 دارم سرعت دانلود شبانه از سرورای دانلود 30 کیلوبایت متوسط(به صورت موج دندان اره ای :n08:) از سرورای معمولی هم 60 کیلو بایت (قبلاً به 90 هم میرسید ولی الان دیگه نه) :n15:
همین جا!نقل قول:
من خودم میشناسم کسی رو سرویسش عینِ خودمِ (۲مگ محدود) شبی ۵ گیگ به زور دانلود میکنه
و من راحت ۱۰ گیگ رو میگیرم
دارم به این نتیجه میرسم منطقه مخابراتی وحشتناک رو کیفیتِ سرویس ها تاثیر داره.
با 3 تومن که قاقا لیلی نمیدن به آدم :45:نقل قول:
من احساس میکنم از دیشب سرعت سرویسم خیلی عالی شده . خدا کنه در حال خواب دیدن نباشم. مثل زمانی شده که هیچ مشکلی نداشتم . یعنی قبل از نوروز
400 - 128 محدود دارمنقل قول:
با 128 شبانه 400 تا دانلود میکنمنقل قول:
روزا هم اگه عالی باشه به 500 میرسه (امروز و دیروز روزانه داغون بود اما شبانه بدون نوسان )
یه امریکایی اومده بود 70ترابایت ترافیک توو یک ماه مصرف کرده بود بهش گفته بودن شما جزو مشترکین پر مصرفی بیا یه سرویس دیگهنقل قول:
بهتون بدیم .:n04:
حالا شما بیان بگید خارجی کم ترافیک مصرف میکنه جالبترش این بود ماه قبلشم همین حدود مصرف کرده بود بهش گیر نداده بودن.
احتمالا فکر کردن چون بار اولشه همچین سرعتی اومده زیر دستش جو گیر شده اینقدر مصرف کرده ولی ماه بعد دیدن طرف بیخیال نمیشه یقه اشو چسبیدن:n02:
حالا فکر کنید سرعت سرویسش چقدر بالا بوده که طرف شبکه خونگی اشتراک فایل بین خودشو و فک و فامیلا درست کرده بود :n03:
خیلی علاقمند به این بحث Cloud کردن فایلها هستم دیگه خطر از دست دادن اطلاعات از بین میره ولی با این اینترنتای مزخرف یه رویاست
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
والا منم علاقه مندمنقل قول:
اما با این سرعت یه مموری عکس خواستم آپلود کنم تو دراپ باکس نفسم دراومد :n02:
تازه برا ما بدبختا موضوعِ حجم هم هست.
ببینید موضوع اصلی فرهنگ سازیه به نظر من ما فرهنگ درست استفاده از اینترنت رو نداریم ولی اونا دارن به جز در مواردی استثنانقل قول:
قصد توهین به کسی رو ندارم من خودم رو میگم خیلی وقتا شده دیتایی رو دانلود کردم که حتی یه بار هم ازش استفاده نکردم مثلا فیلمی رو دنلود کردم که حتی یه بار هم ندیدم وبه خاطر کمبود فضا مجبور شدم که اون فایل رو پاک کنم
فقط چون سرعتم خوب بوده حرص میزدم که دانلود کنم
متاسفانه تو مملکت ما یه تکنولوژی اول وارد میشه بعد در موردش فرهنگ سازی میشه
من تازه الان متوجه شدم که اصلا واسه چی دارم این همه اطلاعات دانلود میکنم؟ به چه دردم میخوره؟تقریبا هیچ سودی برام نداره پس میخوام حجم دانلودم رو کم کنم وفقط اطلاعاتی که فکر میکنم واقعا لازمه رو دانلود کنم
باز این پارس چکار میکنه که همچهٔ گوگل از کار افتاده همشم قتی پشت سر هم:n27: