بعضی از مراکز مخابراتی به شکل ساعتی حجم مصرفی رو انتقال نمیدن به سرور اصلی اسیاتک برا همین برخی کاربران گول میخورن و دانلود میزنننقل قول:
Printable View
بعضی از مراکز مخابراتی به شکل ساعتی حجم مصرفی رو انتقال نمیدن به سرور اصلی اسیاتک برا همین برخی کاربران گول میخورن و دانلود میزنننقل قول:
سلام به همهنقل قول:
یک جوانمردی پیدا میشه این طرح صبحانت با صبانت رو توضیح بده چجوریه؟ گفته 102 گیگ فقط نزدیک 70 تومن بعد گفته حداقل سرعت دانلود رایگان شما 1024 هست اصلا مگه داریم؟؟:n27:یعنی در طول یکسال چنر هزار گیگ میشه رایگان دانلود زد!!مشکوکه!70 تومن بدی . این همه گیگ چه رایگان چه غیر رایگان بگیری:n01:
برو اینجا بپرس این تاپیک آسیاتکه :n34:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه به ریست کردن ربطی نداره من امتحان کردم صبح خودشون چک کردن و دقیق حساب شده الآن حجم رایگانو هر چی گرفته بودم منفی زده و از حجمم کم کردهنقل قول:
من تو این دو روز 2 گیگ مصرف کردم الان که کم کرد دیدم فقط 100 مگ کم کرده. یعنی دوباره کم میکنه یا شانس اوردم؟
قرونش حساب میشه شک نکننقل قول:
دوستان گول اینارو نخورید حجم ها همه محاسبه میشه حتی بعد از چند روز شده که میگم :n16:
انگار از خارج حمله سایبری شده به خاطر همین کلا قاطی شده پارس آنلاین هم اطلاعیه داده.
نقل قول:
بله حرفتون کاملا درسته مخصوصا کسانی که کلا معتاد دانلود هستند! هر ماه یک هارد میخره! مانیتورش قدیمی 1080 نیست بعد میره فیلم کیفیت اصلی میگیره با حجم 40 گیگ که نگاه کنه!
ولی کلا منظور حرفم خود آسیاتک و شیوه های کثیف دزدیش با انواع و اقسام ترفند ها هست! گفتم اول سرویس هیچ محدودیتی نداری 1 ماه بگذره کلا محدودت میکنن بدترین آی پی رو میدن! سرعت رایگان جوری برنامه ریزی کردن سر ساعت مودم خاموش نشه از حجم کم میکنه اساسی من 7 گیگ هم داشتم که 4 گیگ منفی زده بود و انواع اقسام شیوه های برنامه ریزی شده برای حجم خوری از کاربر! کلا آسیاتک از اول همیشه افتضاح بوده و هست و خواهد بود!
این زمان طولانی اتصال و انتظار برای کس دیگه ای هم اتفاق افتاده در آسیاتک؟!نقل قول:
برای من هم از دیشب که مدام تا الان چک کردم اصلا ترافیک کم نشده
حتی مودم رو ریست کردم
و حتی از پشتیبانی مقدار حجم رو سوال کردم اصلا کم نشده...
میشه امید داشت؟؟؟
با اینحال نظر شخصی بنده اینه که این مسائل که مطرح میشه هرکدوم تجربه و دغدغه یک کاربر هست یا بوده و درسته که منطقه جغرافیایی تاثیر خودشو داره اما باز هم مطرح کردن این مسائل می تونه برای دیگران کمک کننده باشه. خیلی وقتا این مطالب جنبه اطلاع رسانی داره و برای حلش لازمه کارای دیگه ای هم کرد...نقل قول: