قطع میشه , یعنی مثل حالت من که چراغ adsl روشن و خاموش میشه یا اینکه کانکشن به اینترنت قطع میشه؟نقل قول:
Printable View
قطع میشه , یعنی مثل حالت من که چراغ adsl روشن و خاموش میشه یا اینکه کانکشن به اینترنت قطع میشه؟نقل قول:
هر ثانیه 500 مگ گوگل فایبر هم همچین سرعتی نمیده داداش:n08:نقل قول:
دوستمون مریخ زندگی می کنن سیم مسی هاشون سیم مسیه هاااااا ! :n19:نقل قول:
شما هنوز خودت رو نکشتی؟؟؟ :n02:نقل قول:
گوگل فایبر نمیده ولی پارس میده!!! شما اطلاعات نداری.....:n23:نقل قول:
دلیلش اینه که ما توی ایران قانون کپی رایت نداریم و این باعث شده که کاربرای ایرانی خیلی پر مصرف باشن.... اینایی که 300 گیگ دانلود میکنن اگه قرار بود پول این چیزایی که دانلود میکنن رو بدن 3 گیگ هم دانلود نمیکردن.... این دوستمون هم که میگه من هاستینگ میکنم و .... که کلاً تعطیله...:n08: یکی نیست بهش بگه آخه کدوم آدم خوشحالی با اینترنت خونگی این کار رو میکنه؟ :n02:نقل قول:
محتوای مخفی: مخفی
ولی به نظر من این مصرف زیاد میتونه به نفع اینترنت کشور باشه به شرط اینکه ISPها سیاست درستی داشته باشن و سعی کنن کاربرای پرمصرف رو وادار به پول خرج کردن بکنن و از این مصرف زیاد درآمدزایی کنن....
الان این کار رو نمیتونن بکنن... من توی تاپیک شاتل قبلاً در موردش بحث کرده بودم.....
کاملاً تایید میکنم من خودم درباره ی همین موضوع قبلاً سرچ کردم و مثل اینکه مصرف متوسط توی خارج بین 100 تا 150 گیگ در ماه هستش و مصرف بالای 250 گیگ رو اکثر ISPها قبول نمیکنن. (سرویست رو قطع میکنن و باید بری یه سرویس خیلی گرون بگیری به جاش)نقل قول:
از این شرکتا هیچی بعید نیست :n23:نقل قول:
کمک فوری.... کمک فورینقل قول:
من از صبح تا حالا 50 گیگ دانلود کردم ولی یه مشکل خیلی جدی پیدا کردم....
.....
من دیگه نمیدونم چی دانلود کنم!!!!!!!! :n30::n30::n30:
خواهش میکنم این دوستانی که 300 گیگ دانلود میکنن هر چه زودتر کمکم کنن آخه من پولش رو احتیاج دارم!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n13: خوب برو با همون 3 تومن برا خودت قاقا لی لی بخر دیگه...نقل قول:
یعنی چی مثلاً؟ آقا برا چی شایعه پراکنی میکنی؟ من تماس گرفتم گفتن فقط همون 3000 تومن هستش... خجالت نمیکشی شما؟؟؟ :n23:نقل قول:
آدم باش دوست عزیز !نقل قول:
شما هنوز خودت رو نکشتی؟؟؟
قصدم ناراحت کردنت نبود...نقل قول:
قصدم شوخی بود :n02:
به نظر من زندگی ارزش مردن نداره!!! :n08:
نقل قول:
شبانه منظورتون ساعت رایگانه؟ با چه سرعتی هستین؟