نقل قول:
کسی جواب نمیده؟:41:
نقل قول:
کسی جواب نمیده؟:41:
سلام دوستان...
یک عدد دسته سیاه(اصل) که کمتر از 1ماه کار کرده و کاملا سالم هست ..... از بقایای مرحوم شادروان Xbox360 Slim دارم...از دوستان اگه کسی خواست خبر بده!
میشه برای پچ کردن بازی ها اونارو روی هارد یا فلش نصب کرد بعد پچشونشون کرد که نیاز به رایت دوباره نباشه ؟
شما یا باید لنز رو تعویض کنید که هزینه زیادی نداره اما ممکنه قیمت های خراب دیگه درابو بزنه اون رو هم خراب کنه،بهترین کار اینه که شما کلا درایو رو کلا عوض کنید،هزینه هم حدود 70 تا 80 میشهنقل قول:
یا یه هارد کم حجم و به طبع ارزون بخرید و خیال خودتون رو راحت کنید یا دستگاه رو آپدیت کنید،مشکلی پیش نمیاد،آپدیت داشبرده دیگه،درسته؟؟؟نقل قول:
پچ این بازی هنوز تو DataBase نیست خوب هنوز عزیز من،بدون اون هم که نمیشه بازی رو پچ کرد و وارد شدن با این بازی خطرات خودشو داره.........................نقل قول:
خرید و فروش در فروم ممنوع هست دوست عزیزنقل قول:
دوستان الان آپدیت مخفی هنوز روی لایو هست ؟
من تا حالا لایو نرفتم یه بار میخام برم ببینیم چجوریه ؟:20:
داشبر 13599 دارم با ال-تی 2
نه نمیشه:11:نقل قول:
مرسب بابت راهنماییتنقل قول:
خب تقریبا پچ بازیها بعد از ریلیز بازی چند روز بعد میاد؟الان 5 شش روز شده ولی هنوز نیومده مردم از خماری لایو:31:
هارد کم حجم ارزون الان چه جوریاست؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یا یه هارد کم حجم و به طبع ارزون بخرید و خیال خودتون رو راحت کنید یا دستگاه رو آپدیت کنید،مشکلی پیش نمیاد،آپدیت داشبرده دیگه،درسته؟؟؟
بله...اپدیت داشبورده!!یه بار با یه بازی دیگه اینکارو کردک کپی خورم پرید...
سلام من دوتا پروفیل دارم تو xbox که 1 دونش 1ماه گلد داره و باهاش آنلاین بازی میکنم اگه بخوام saveهای بازی های پروفایل gold رو به اون یکی بریزم چجوریه؟ ایرادی که واسه آنلاین پیش نمی یاد؟
salamنقل قول:
با این داشبورد و ال تی که داری تا به لایو وصل بشی میگه که باید داشبوردت آپدیت بشه.:20: