سلام.من 1 مگ شش ماهه دارم.میخواستم بدونم راهی نیست که ترافیکو همون ماهی 4 گیگ کنم.اخه اینطوری اصلا نمیدونم ترافیکم کی تموم میشه.الان 1 ماهو نیم میشه این سرویسو گرفتم فقط 11 گیگ دارم.
Printable View
سلام.من 1 مگ شش ماهه دارم.میخواستم بدونم راهی نیست که ترافیکو همون ماهی 4 گیگ کنم.اخه اینطوری اصلا نمیدونم ترافیکم کی تموم میشه.الان 1 ماهو نیم میشه این سرویسو گرفتم فقط 11 گیگ دارم.
نه.نمیتونین.باید از یه برنامه کنترل پهنای باند استفاده کنین که حجمتون رو در ماه خودتون تایید تایین کنین که در هر ماه بیشتر از 4 گیگ مصرف نداشته باشیننقل قول:
سلام دوستان. الان میخواستم سرویسم رو تمدید کنم. دیدم سرویس 256 نامحدود 162,000 ریال زده. قیمت ها گرون تر میشه یا ارزون !!
پیشنهاد درحال حاضر با این اوضاع چیه ؟ رو همین سرویس باشیم ؟
اگه مصرفت زیاد نیست تخلیه کن.بهترهنقل قول:
مالیات رو از 6 درصد 8 درصدش کردن که گرون شده.اگر هم میخوای بمونی همین طرح بمون
سلام دوستان
دوستانی که طرح کمپین یه ساله داشتن این ماه چند گیگ به حسابشون وارد شده؟
واسه من که دو ماه پیش 5 گیگ وارد حسابم میکردن این ماه 4 گیگ و 116 مگ اضافه کردن :|
طبق معول هم 2020 هیچ چی نمیدونست :n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز اینترنت قاطی کرده بعضی سایت ها باز نمیشه! و سرعت دانلود از آپلودباز هم خیلی پایین اومده؟!
نقل قول:
داداش اینم به کارم نیومد! بازم نزدیک به 5 یا 6 گیگ رو پرونده! :n03::n03:
اینجور که معلومه هیچ راهی نیست که بشه از خراب کردن این فایل ها توسط IDM جلوگیری
کرد فکر کنم همش هم بخاطر اینه که فایل ها رو چند پارتی میکنه :n13::n27:
من هم همین مشکلو دارم. تا 99 درصد می ره و گیر می کنه. و بعد قطع میشه و از اول شروع به دانلود می کنه. مشکل از کجاست؟نقل قول:
تا دو هفته پیش این مشکلو نداشتم
مشکل دانلود دارید کانکشن حداکثر روی 16 باشه اگه باز این مشکل داشتید سرور دانلود عوض کنید ولی احتمالا مشکل اول هست .
عجب مسخره بازی ای شده. سایت گوگل و یاهو و سایتای خارجی بدون فیلترشکن بالا نمیان
من که مثلا 2 مگ دارم الان 4 یا 5 روز هست که پدرم در میاد تا یک پیج رو باز بکنم از ساعت 5 عصر که دیگه کلا تعطیله :n27::n23:
کسی از دوستان میدونه چرا سرچ گوگل برای من جواب نمده؟؟؟
کسی میدونه راهنمایی کنه که بدجوری نیاز دارم...
پینگ من 600 هست خیلیم عالی :n14:نقل قول:
نقل قول:
واسه من از یک هفته پیش شروع شد. زنگ زدم 2020 گفتم چرا این سایتا باز نمیشه گفت شما برید پشت کامپیوتر من راهنماییتون کنم میخواستم برم پشت کامپیوتر که یهو یارو میگه الو صداتون نمیاد .تلفن که قطع شد رفتم پشت کامپیوتر دیدم همه سایتا مثل هلو باز میشن .گفتم شاید بنده خدا پاش رو شیلنگ اینترنت من بود من که زنگ زدم یهو فهمیده پاش روشه تلفنو پیچونده قطع کرده بعد دو روز دوبار یاهو و بینگ گوگل و سایتای دیگه دوباره بالا نمیاد.
اینجا چندتا جواب داریم الان که میشه راحت فهمید:
1. اون یارویی که جواب داده داره حال منو میگیره ببینه بدون موتور جستجو اسم چندتا سایتو بلدم که برم توش.:n04:
2.اون یارویی که جواب داده نمیخواسته زیاد تابلو بشه دوباره سایتارو بسته .:n09:
3.اون یارویی که جواب داده باز پاش رو اشتباهی رو شیلنگی که منو به موتورهای جستجوها وصل میکنه گذاشته.:n15:
4.اون یارویی که جواب داده یه توهم بوده:n08:
من الان رفتم آسیاتک سرعت روزانه رو 5 بستن رام و دانلود هم تا 580 دارم البته چون خطم بیشتر از این نمیکشه و نهایتا تا 590 میره .پینگ هم خوبه.
3گیگ سرویس 512 با 8تا10 صبح رایگان که سرعتش 150 هست که تو این دوساعت من 770 مگ میگیرم ماهی 17 تومن به نظر من بهتر از مخابراته
نقل قول:
از این واسه سرچهات استفاده کن معمولا وقتایی که این طوری مخابرات قاط زده جواب میده
دوستان سلام .
من 1 مگ نامحدود دارم و تا 3 روزه دیگه تموم میشه و این دفعه میخوام 2 مگ محدود بگیرم . برای اینکه شبانه رایگانش رو داشته باشم باید کدوم طرحش رو بگیرم ؟ واینکه شبی چند گیگ میشه باهاش دانلود کرد ؟
با تشکر:n16:
متاسفانه صفحه آدرس مورد نظر رو اصن باز نمیکنه :n03:نقل قول:
راهه دیگه نیستش؟؟؟؟
نقل قول:
من الان 4 ماهه محدود 2 مگ دارم ازپنل هم گرفتم شبی با گذاشتن 3 تا لینک همزمان از 1 تا 7 صبح 5 گیگ دانلود میکنم بنظرم از نامحدود خیلی بهتره
البته باید حواسم به ترافیکم هم باشه
سرعت 1مگ و 2 مگ نامحدود چقدر است ؟
1مگ=60تا65نقل قول:
2مگ=120تا130
سرعت یک مگ و دو مگ محدود دقیقا چقدره؟نقل قول:
و اینکه آیا فرقی بین سرعت ۴ گیگی ها با ۸ گیگی ها هستش؟
و اینکه آیا مخابرات بالاتر از ۲ مگ هم سرعت داره؟ مثلا ۸ مگ؟
کلا در یک شبانه روز شما فقط می تونی ۷۷۰ مگ دانلود رایگان داشته باشی؟نقل قول:
سرعت بالاتر داره ولی فکر کنم برای شرکتها هستش.نقل قول:
1مگ=220
2مگ=-280تا300
فرقی نداره چه 4 بخری و چه 8
نه 880 مگ میتونم تو این دوساعت با سرعت 130 دانلود کنمنقل قول:
ز دوستانی که 512 نامحدود دارن کسی سرعتش زیر 10 اومده ؟ باز مخابرات پهنای باند کم اورده ما باید جورشو بکشیم ؟ :n27:
دو مگ محدود سرعت اومده زیر 60 . باز دارن یه کارایی می کنننقل قول:
10؟نقل قول:
نه دوستم داره 55 هستش مشکلی نداره با سرور داخل تست کن و ازدم در هم تست کن اگه مشکل داشت شکایت تو بازرسی هست
بله منم این مشکلو دارم منتها همراه با تایم اووووووووووووووووووووت فراوون! صبح زنگیدم 2020 به زنه گفتم ریست کنه ، بازم توفیری نکرد، بدتر هم شد! واسه من دانلود قطعو وصل هم میشه،گاهی 55 و گاهی 0 و گاهی قطع، سرور خارجی که اصلا نمیتونم دانلود کنم، همش قطعو وصل میشه! وصل هم که میشه بین 0 تا 10 بیشتر نیست! تف تو روحشون که باز کمپین دانشجویی هم میزنن!نقل قول:
بله درست میگی، دوست منم دومگ محدود داره سرعتش افتضاح شده، سایت هم بزور باز میکنه!نقل قول:
دوستانی که 512 نامحدود دارن وضعیتشون چطوره؟ واسه من تایم اوتش در حد لالیگاست، سایت بزور باز میشه!
دیوانه شدم از دست مخابرات به خدا.الان 3 شبه که سرعت دانلود 1 مگ محدود تا ساعت 3:30 با 4 صبح زیر 60 هستش.بعد از این ساعت به زور سرعت به 230 می رسه.خسته شدم انقد ما رو به ساز خودشون رقصوندن. تو این دو روزه توی ساعات عادی سایت هم به زور باز می کنه.یعنی کار عادیت روهم نمی تونی انجام بدی.
دوستان عزیز، سایت برام به زور باز میشه یا اصلا باز نمیشه
سرعت دانلود هم که همیشه روی ۲۲۰ بود الان میره روی ۱۰۰ دوباره سریع میشه صفر، میره روی ۱۰۰ دوباره سریع میشه صفر..............
این چه مصیبتیه که دچار شدیم
از دیروز مودم یه آیپی خاص از سری آیپی های ۵ گرفته، ول هم نمی کنه
از وقتی مودم رفته روی این آیپی، این جوری شده
چیکار کنم؟
منم الان 24 ساعته همین مشکل رو پیدا کردمنقل قول:
ip address من هم اولش 5 شده.امابه نظرت چه ارتباطی می تونه داشته باشه به این قضیه؟نقل قول:
یکی از راه هایی که می تونی فقط سایت باز کردن رو بهتر کنی اینه که dns رو تغییر بدی.تو این سایت public dns رایگان هست
واسه منم افتضااااااااااااااحه :thumbsdow
*.*.*.5 این اپی کلا رو اعصابه :n21:
من از همون اول آیپی سری ۵ داشتم اما هر چند روز اعداد آخرش عوض میشدنقل قول:
از دیروز سه شماره آخرش فرق کرده و یه عدد خاص شده که ول کن هم نیست
از دیروز تا حالا سرعت کلا پوکید
بعضی دوستان میگن سرویس کریو بگیر اما من گوشی و تبلت آندرویدی دارم و با اینها به نت وصل میشم
میشه رو آندروید چیز پی ان pptp و l2tp و یا حتی openvpn زد اما کریو نمیشه یا من بلد نیستم رو آندروید کریو فعال کنم؟
بعضی دوستان هم میگن که dns رو عوض کن
من روی ویندوز سون بلدم چطور dns رو عوض کنم اما رو آندروید چطور این کار رو انجام بدم؟
میشه مستقیما از داخل خوده مودم و تنظیمات داخلی مردم dns رو تنظیم کرد؟نقل قول:
مودمم tp-link هستش
اره. من هم از network connections و هم از مودم، dns رو عوض کردم .مودم من هم tp-link هست. برو به مسیر Interface Setup--->Lan و dns relay رو بزار روی USe User Discovered Dns Server Only و dns ها رو وارد کن.save رو بزن و مودم رو ریستارت کن .البته شاید مدل مودمت فرق داشته باشه و مسیر یه مقدار تفاوت کنهنقل قول:
حالا مدیر میاد میگه فحاشی نکنید :n02:
بابا بخدا حقشونه مردم رو اسکول فرض کردن
ساعت 4:40 دقیقه، سرویس 512 نامحدود، پینگ گوگل بالای 400 ، دانلود از سرور خارجی از 0 تا 8 کیلو بایت، ایرانی از 0 تا 50 با تایم اوووووووووووووووووووووووو وت در حد لالیگا! سایتها با سرور خارجی باز نمیشه! صدبار رفرش باید بکنی! تف تو روحشون! آی پی من امروز با 2 شروع شد یکم بهتره هاااااااااااااا،وگرنه فکر کنم مثل دیروز 5 بود که کلا باید مودمو خاموش میکردم! :n08: روحانی مچکریم!:n08:
یعنی بر پدر این مخابرات لعنت , اگه بخاطر دانلود شبانش نبود تاحالا صدبار قطعش میکردم
ولی از بین این همه شرکت دزد انتخاب دیگه ای نداریم :n14:
این وزیر هم که هی میگفت در سال جدید سرعت 10 برابر میشه ما هم امیدوار بودیم شاید درست بشه
ولی الان میفهمم که بالا بردن سرعت بخور توی سرمون , بدتر نشه!!!:n28::n15: