اگه یوزر پس رو میزنی ارور پورت میده زنگ بزن پشتیبانی بگو شاید بتونه یه کاری کنه که تو هم بتونی وصل شینقل قول:
Printable View
اگه یوزر پس رو میزنی ارور پورت میده زنگ بزن پشتیبانی بگو شاید بتونه یه کاری کنه که تو هم بتونی وصل شینقل قول:
سلام
دوستان از کجا میشه مشخص کرد که یوزر کدوم نمایندگی مخابرات هستی ؟
برا من شارژ انلاین داره ؟
من از طریق سایت وارد میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم نمایندگی هست؟
مرسی
شما ضحی هستیدنقل قول:
سلام اوضاع پارست چطوره همین حالا همشهری؟؟؟؟؟؟؟؟
فرشاد نیستش، دو حالت داره:
یا روزه گرفته و در کما به سر میبره. :n09:
یا موقع -- کردن اکانت دیگران بنش کردن :n09:
شایدم من لوش دادم :n10:
سلام رفیقنقل قول:
الان سرعت واسم 150 هست هر شب همین برنامس ..... تا 4 کم کم زیاد میشه میره حول و حوش 200 از 4 به بعد هم جوگیر میشه میره بالاتر کلا خوب خوب بشه 6.5 گیگ میشه گرفت .... بد بد هم بشه 2.3 گیگ
.
.
.
شکایت هم کردم پارس گفتن مشکل پهنای باند نه تنها اهواز بلکه کل استان خوزستان داره درخواست هم دادیم ولی هنوز تخصیص پهنای باند انجام نشده و پارس و شاتل با هم یه شکواییه نوشتن به شرکت زیرساخت ...
ولی گفت تا چند ماه آینده که درست بشه سرعتتون شب و روز 900 میشه تا چند وقت
بم هم چند روز و چند گیگ ب عنوان جبران خسارت اضافه کرد :n16:
دوستان من شنبه پارس ثبت نام کردم ، الان از سایت که چک کردم انگار خطم وصل شده ولی لینک مودم فقط چشمک میزنه !! به نظرتون مشکل از کجاست؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
دوستان یک سوال الان در پنا سایت مخابرات همون ضحی چند سرویس جدید اومده کسی تیت نکرده 5 مگ و 10 مگ ؟؟؟
ibs چرا نمیاد ؟
ibs واسه من میاد . فقط ببین چه سرعتی کم میشه حجمت توی ibs خندت می گیره
اره الان درست شد. برا من حجم پیش فرض دقیق کم میشه اما حجمی که ازاد میخرم به سرعت نور تموم میشه .الان از 5 روز پیش تا حالا نزدیک 1 گیگ استفاده کردم حدود 600 مگ کم کرده ولی ماه قبل که ترافیک مازاد خریده بودم روزی 900 مگ ازم میپرید.نقل قول:
خداحافظ مخابرات:n21:
پینگت چطوره عزیزنقل قول:
واسه ما که داغونه
یعنی 2مگ داریم
نکنه مخابرات بلایی سر خطم اورده ؟؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ما هم آسیا تک سرویس دو مگ گرفتیم ولی در حد دایال آپ سرعت میده بهمون هر چی هم زنگ میزنم پشتیبانی میگه خط شما نویز داره میگم بابا من از دو تا شرکت قبلا سرویس میگرفتم دو مگ هم بود ولی مشکل سرعت نداشتم تو کتشون نمیره الان یک هفته از سرویس رفت و ما هیچ استفاده ای نکردیم
نقل قول:
عکس از صفحه مودمت بزار وضعیت خطط رو ببینیم اگر نویز داشت که به خاطر همونه اگر هم نداشت اسیاتک شوس گفته .کلا اسیاتک چیز داغونیه و احتمالا مشکل از خودشونه ولی به هر حال اگه دوس داشتی یه عکس بزار بررسی کنیم.
پینگ با 4.2.2.4 تا دیروز واسم 128 تا 135 متغییر بود ولی امروز نمیدونم چی شده همش 180 تا 200 هست :n27:نقل قول:
سلام چرا حجم نت من هی کم میشه در حالی کی هیچ استفاده ای نداشتم 1m 5gig مسل باد تمام شود این دیگه چجورش هست حجم دزدی علنی
شنیدم مخابرات سرویسای نامحدودش رو برگردونده با قیمت دو برابر! راسته؟!!!
بله درسته مثلا 512 نامحدود که 27 تومن بود شده 54 تومننقل قول:
شما یه نرم افزار مدیریت ترافیک نصب کن خودم از BWmeter استفاده می کنمنقل قول:
چک کن ببین چقدر استفاده میکنی بعد بشون زنگ بزن با مدرک بشون بگو .....
واسه خودم اینطوری بود یه مدت زنگ زدم بخش فروش واسم حساب کردن بم برگردوندن
پشتیبانی میگه زیر ساخت های کشور مشکل پیدا کردهنقل قول:
من اعصابم خورد گفتم شما همیشه مشکل دارین :n02:
یا ابرفرض!!!!!!!!!!!!
خر گازم گرفته برم مخابرات بگیرم دیگه؟!
برن بمیرن بابا
وسط تابستون سرویسم تموم میشه دیگه شارژش نمی کنم
شما هم اگه ناراضی هستین به جای غر زدن سرویستون رو شارژ نکنین
این دزدای سرگردنه هر کاری بخوان میکنن
بالاخره یه جوری باید اعتراض رو نشون داد!
شارژ نکنیم ؟ پس با چی بریم تو نت کارامون رو انجام بدیم ؟ با سیم کارت ؟نقل قول:
اکسین هم تعرفه های نامحدودش رو گرون کرده؟ تعرفه هاش رو از کجا میشه دید؟
من سرویس نامحدودم 20 روز دیگه تموم میشه، بخوام تمدید کنم با همون قیمت قبلی واسم تمدید می کنن یا نرخای جدید رو قراره بکنن تو پاچهمون؟
نه واسه خاطر شما با قیمت های قبلی شارژ می کنن :n02: ( شوخی باو ناراحت نشی ) :n18:نقل قول:
بچه ها وقتی می خوام کانکت شم دائم ارور یوزر و پسورد می گیرم. توی ibs هم ثبت نمیشن ارورها باید 100 بار ریکانکت کنم تا شاید یک بار بگیره !!! پشتیبانی هم اصلا جواب نمیده 10 روزه واسه من :n23: ماناماد کوفتی :n28:
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21::n21::n21::n21:
:n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02: :n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n02::n08::n08: :n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n08::n21: :n21::n21:نقل قول:
مارمالاد-با شبانه
تخلیه کردی اونور نوشتی؟ :n13:نقل قول:
ای بابا ! جدی میپرسم ! بگین اگه قراره دوبله سرویساشونو بهم بندازن برم فکر یه جای جدید باشم.نقل قول:
سایت اکسین چرا نابود شده حالا؟
نه تخلیه نکردم مال فامیلمونهنقل قول:
الان میخوام از شبانش استفاده کنم ولی چراغ مودمم قرمز میشه چیکار باید بکنم؟
سلام . دوستان این سرویس های جدید 5 مگ و 10 مگ چیه ؟ کسی تست کرده ؟؟؟
مگه سایت هم داشته؟ :n09:نقل قول:
دو حالت وجود داره، یا به مک مودم حساس هست یا به خط.نقل قول:
اگر به خط باشه که الفاتحه، هیچ کاری نمیتونی بکنی.
ولی اگر به مک باشه، یا میتونی مک مودمتو عوض کنی، یا کلا مودم اونها رو بگیری تست کنی.
من دیگه آخرای سرویسمه دیگه تمدید نمیکنم!
نقل قول:
کسی نیست جواب بده ؟؟؟
این ماه 12گیگ خریدم:n21::n21::n21:
نقل قول:
این ماه من 5 گیگ سرویس خودم بود بیش از 8 گیگ هم شارژ کردم دزدی که چه عرض کنم کافیه توی پنل ibsng نگاه کنید فقط کافیه کریو یا vpn وصل بشه ببین 4 برابرش کردن ....
اگر خیلی پول اضافه داری، برو بگیر... وگرنه اگر از پارس آنلاین سرویس معمولی بگیری، همین سرعت رو بت میده :n23:نقل قول:
من 20 گیگ خریدم :n27:نقل قول:
میخوام زنگ بزنم ببینم میتونم آی پی استاتیک بگیرم رو گیت وی های خوب یا نه... این گیت وی های شخمی جدید واقعا رو اعصابه.
این تست گیت وی 89 هست:
من با سیسکو وصل میشم، عادی کم میشه... :n19:نقل قول: