من می خوام کم کم راه بیفتم برم پلیس +10 المثنی بگیرم. یعنی میگی امروز میاد؟؟؟نقل قول:
دارم نا امید میشم از پست :n02:
Printable View
من می خوام کم کم راه بیفتم برم پلیس +10 المثنی بگیرم. یعنی میگی امروز میاد؟؟؟نقل قول:
دارم نا امید میشم از پست :n02:
داداش بابت راهنماییات خیلی ممنوننقل قول:
فقط این قضیه کارت تلفن رو پیگیر باش.خیلی ضروریه
قربانت
دوستان عزیز چنتا سوال راجع به خدمت در ناجا دارم .
1.به نظر شما آیا بیشتر سربازا باید در پلیس راهور خدمت کنند؟در این صورت ساعات کاری و بیکاریشون چجوریه؟برام خیلی مهمه.
2.به نظر شما چند درصد احتمال داره خدمتو بیندازن لب مرز؟
3.اگه کلانتری بیندازن کار سرباز چیه اونجا؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید..
من و دوستم هر دو افتادیم 02 تهران..چیکار کنیم تا هر دو با هم تو یک گروهان بیوفتیم؟؟؟؟خیلی ضروریه..دمتون گرم راهنمایی کنید..تشکررر
آیا داشتن معافیت پزشکی برای استخدام یا خروج از کشور مشکل ساز است؟
خوب آموزشی ما هم تعیین تکلیف شد :n02:
اراک مالک اشتر (ناجا)
کسی اینجا اعزام نیست به مالک اشتر؟
چرا کسی جواب سوال منو نداد؟ جواب همه ی سوالا داده شد الا سوال من.....
سلام. میخواستم بدونم حقوق ماهانه سربازی الان واسه یکی که مدرک کارشناسی داره چقدره اگه که 1: مجرد باشه. 2: زن داشته باشه.
ممنون
سلامنقل قول:
دقیق نمی دونم ولی بین 60 تا 80 تومن باید باشه دیگه. من نشنیدم سرباز بالای 100 تومن حقوق بگیره
مبارک باشهنقل قول:
امروز رفتم نظام وظیفه ومعاف شدم از طریق چشمم وخیلی هم خوشحالم.
شیرینش یادت نره
یه توضیح مفصل بیزحمت بده از اول که اقدام کردی تا الان که معاف شدی چجوری بود واسه دوستانی که بعدا میخوان معافی بگیرن
------------------------
من پسرخالم سرباز بود ، وسط سربازی اقدام کرد واسه کمرش ، بهش 30 روز مرخصی دادن ، گفتن بعد از این 30 روز جواب نهایی رو بهت میدیم ، چجوریه ؟ معاف میشه به نظرت؟
پس احتمالا هزینه بیشتری دادین، چون دیروز خبر دادن که 10 هزار برای معاف از رزم ها هست و 120 هزار معاف پزشکی...نقل قول:
داداش آخه سوالتون سوال خاصی نیست.نقل قول:
دیگه 50 تومن پرسیدن نداره که.
میانگین یه لیسانسی از 46 - 67 هست نسبت به درجه.
در مورد متاهل ها خبر ندارم.
:n19:نقل قول:
این اطلاعات برگه سفیدم خیلی ناجور خورده مثلا جلوی تاریخ تولدم شماه ملی خورده و جلوی تاریخ ورود به غیبتم(که ندارم) تاریخ فارقاتحصیلی زدن. میترسم یه دفه خر نشن غیبت دارم کنن الکی الکی!
توسیستمشون ثبت شده .نگران نباش واسه منم اینجوریه.فک کنم پیرینترشون با برگها متچ نیسنقل قول:
سلام منم با شما هم دردم. منم افتادم مالک اشتر. مدرک شما چیه؟
مهندس IT هستم :n02:نقل قول:
البته دردی نیست. میریم اونجا رو هم .....
6 صبح 2 دی!!! میدان سپاه-تهران
دوست عزیز این الان چه ربطی داره به این جا؟؟؟؟؟؟نقل قول:
ا
کسی که میاد این تاپیک مشکلات بیشتری دارد !!!
سلام
بنظرتون خوبه قبل از اعزام به تهران [01 تهران افتادم] برم یک پوتین سبک و هم اندازه ی پام بخرم بعد اونی که میدن رو ببرم بفروشم؟؟ رفتم بخرم دیدم نوع های مختلفی داره که شکلشونم تقریبا متفاوت بود مگه سازمان های مختلف پوتینشون با فرق داره؟؟( البته همش سیاه بود)
این قضیه کد خوردن چیه ؟
از کجا میشه فهمید آدم کد خورده ؟
کیا مشکین شهر افتادن؟ دستا بالا
بله بهترین کار هست پوتین ها هم فرقی نمیکنند فقط زیپ دار نباشد . بهترین مارک ها هم شیما و کترپیلار اصل هستنقل قول:
صفحات قبل جناب پیام pami توضیح دادند لطفا سرچ کنیدنقل قول:
این قضیه کد خوردن چیه ؟
از کجا میشه فهمید آدم کد خورده ؟
کیا مشکین شهر افتادن؟ دستا بالا
تا Page 1102 خوندم نیود ! نمی خوای بگی چرا ما رو می فزستی دنبال نخود سیاهنقل قول:
خیلی مبارکه ! ایشالا اونجا میبینمت ! راستی بهتره عجله نکنی و دست نگهداری تا بیای و استحقاقی هاتو بگیری و بد که 3-4 روز مرخصی میدن که بری و لباست رو اماده کنی ، قبل رفتن به شهرت بری میدن گمرک یا میدون امام حسین و اونجا پوتین خودت رو بدی و یه خوبش رو برداری و کمی سر بدی ! پوتین هم فرقی نداره هر کدوم سبک تر بود و پات توش راحت تر بود از همون بردار . ( من که خودم قصد این کار رو دارم و می خوام بعد اینکه استحقاقی رو دادن برم عوض بدل کنم وسایل هام رو بعد بندازم برم خونه تا پایان مرخصی )نقل قول:
دوست عزیز ما کسی رو دنبال نخود سیاه نمیفرستیم بهتره یکم بهتر صحبت کنید من ودوستان تلاشمون برای راهنمایی شماستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
داداش قضیه خاصی نداره ! رشته هایی که معمولا برای ارتش کاربرد زیادی نداره معمولا دوره کد میزنند برای صاحب اون رشته ، تا به اصطلاح یه تخصصی رو یاد بگیرن !!!نقل قول:
دوره کد رو هم بعد از اتمام دوره اموزشی وقتی امریه ها رو میدن مشخص میشه !
اگه هم فوق لیسانس و بالاتر باشی دوره کد نمی خوری !
مثلا دوست من رشته اش برق بود و لیسانس ، دوره کد خورد البته دوره کدش تو تهران افتاد ! و بیشر بچه ها رو رو بر حسب رشته شون جاهایی مثل اصفهان و تبریز و ... می فرستند برای دو ماه
اینجا کسی 2 دی پدافند سمنان هست ؟
اونایی که کد میخورن بعد همون 2 ماه اول آموزشی میفهمن کجا افتادن یا بعد از اینکه دوره کد گذروندن؟
نقل قول:ممنون عزیز !نقل قول:
من مهندس IT هستم ! افتادم نیروی انتظامی ! احتمالش هست کد بخورم ؟
از کجا باید موضوع کد خوردن رو بررسی کنم که خوردم یا نه ؟
بعد از آموزشی اولیه امریه آموزش دوره کد میدننقل قول:
بعد از دوره کد امریه یگان رو میدن
بچه ها اینجا کسی نیرو دریایی هست؟
یا امزشی حسن رود؟
سلام
دوستان من میتونم به غیر از رشته تحصیلی دانشگاهیم خودم برم امریه بگیرم؟
دوستم دیپلمه(دانشجوی انصرافی) ایا ایشون هم میتونه واسه امریه اقدام کنه؟
شما امریه گرفتی ؟نقل قول:
ناجا که فکر نکنم اهمیتی به رشته بده اصننقل قول:
سلام
دوستان ژیلت با کف ریش میشه ببری داخل؟
اصلن میشه اصلاح کرد اونجا؟
سلام دوستان
یه چند تا سوال ؟
مثلا کسی که دیپلم داره دیپلم کامپیوتر و از کامپیوتر و شبکه و اینترنت خیلی سر در میاره تو سربازی بدردش میخوره ؟ !
چطور ؟
و اینکه اونایی که دیپلم دارن یا لیسانس دارن (نمیدونم کدوم بود ؟ ) میگن فقط تا ساعت 3 هستن تو پادگانشون ؟!
قضیه چیه :دی ؟
کـــــــــــــــــــــــم ـــــــــــــــــــــــــ ــکنقل قول:
میتونید بخرین و چند روزی واکس بزنید و بزارین جلو خورشید یا بخاری تا کمی سختیش از بین بره.نقل قول:
من خودم برای دوره تکمیلی خریده بودم و چون فرصت نبود یکبار هم پام رو زخمی هم کرد ولی عوضش الان نرم شده و اون رو میپوشم.
رفتم معروفترین لوازم نظامی فروش تبریز میگم آمریکایی، خارجی و... چی داری، گفت ندارم اون ها رو میدزدن. (البته داشت ولی چرا نداد نفهمیدم)
عوضش ایرانی گرفتم ولی راحت ترین بود.
از بین نیروها برای وظیفه ها مرزبانی ناجا پوتین های کرمی رنگ داره بقیه سیاه هستن.
فکر نکنم ناجا دوه کد بزنه.نقل قول:
اول شما بگو اونجا کجاست تا بگیم میشه یا نه :n02:نقل قول:
مثلا سپاه فکر نکنم پرسیدن داشته باشه. :n10:
اکثرا فقط باعث میشه حمالی بیشتری رو فرد متحمل بشه...نقل قول:
برای لیسانس تا ساعت 2 - 2.5 هست. البته بستگی به سازمانی که خدمت میکنین و یگانی که خدمت میکنین هست.
معمولا تو سپاه و ارتش تا همین ساعت هست به غیر از بعضی جاها. مثلا جاهایی هست که اگه آزاد بزارن هم چون وسط بیابون هست نمیتونین جایی برین...
ناجا هم بستگی داره، تفاوت هاش زیاده.
خودتون اشخاصی رو دیدید که با واریکوسل درجه 3 معاف دائم شده باشند؟
+ و آیا شخص رو تحت درمان قرار نمیدن تا ببینن اگه خوب نشد معافش کنن
ارتش با اصلاح صورت مشکلی نداره.... یعنی هر چی مرتب تر باشی بهتره... اگه ریش در حد معقول بزاری و مرتب باشه و خط بگیری مشکلی نداره ولی اگه خیلی بلند بشه گیر می دن... اگه 01 باشی داخل بوفه خودش اینا رو می فروشه وگرنه دوست داشتی خودت هم می تونی ببری داخل...نقل قول:
نقل قول:
سلام
دوستان ژیلت با کف ریش میشه ببری داخل؟
اصلن میشه اصلاح کرد اونجا؟
آقا من چند جا خوندم ، کلا وسایل برقی از جمله موزر نمیزارن داخل پادگان نظامی ببریمنقل قول:
اول شما بگو اونجا کجاست تا بگیم میشه یا نه
مثلا سپاه فکر نکنم پرسیدن داشته باشه.
بعد سپاه هم که نمیشه با ژیلت اصلاح کرد ، تکلیفمون چیه؟
سلام به دوستان من متولد 73/4 بعد چند روز پیش دفترچه رو پست کردم ولی برگ سبز رو گرفتم میگه 91/10/19 اعزامی اقا مگه 18 تموم شد اعزام نمیکنن من که 18 تموم نشده قضیه چیه؟
دوست من اگه وزارت دفاع باشی اصلا نمیذارن اینارو ببری.حتی بطری اب از بیرون نمیذارن داخل ببری.اما نگران نباش.سردوشی ها اینارو قاچاقی میفروشن.یک کم گرونه ولی همه چیز واسه همه جا!!!! :n05:گیر میاد:n10::n10::n10:نقل قول:
تو وزارت دفاع که بودیم بعد از اینکه گروهانها رو مشخص کردند بازم یکسری رفتند و درخواست تغییر دادند و بالاخره تونستن حل کنند.اگر بتونی دلیل منطقی بیاری میشه.به فرمانده هم بستگی داره.همچنین به تشابه مدرکتون و اینکه ایا دو تاتون معاف از رزم باشین یا هر دو رزمی و چندین فاکتور دیگه!!!!!با این حال شدنی هست هرچند خیلی سخته!نقل قول: