خوب اینقدر کامنتهای چرت و پرت زیرش زدم که شاید همین امشب ادامم کنن :n02:
Printable View
خوب اینقدر کامنتهای چرت و پرت زیرش زدم که شاید همین امشب ادامم کنن :n02:
غیرت دارین الله وکیلی همتون:n16: فقط ساکت نشینید من دیروز به رعیس وزارت خونه ایمیل زدم تو متن ایمیلم بهش گفتم
نونت کم بود یا آبت ؟ شایدم دیوار کوتاهتر از ماله گیمرا پیدا نکردی اشکال نداره فقط بدون 2 میلون گیمر ایرانی حلالت نمیکنن فک کن 1% به بهشت بری :n08: زن داری ؟ بچه چطور؟
جون همونا یه کاری بکن:n10::n09:
آقا آقا چه خبره این Allstar
وسطش مراسم خواستگاریه بعدش Kiss آخر سر هم Doublelift میاد کادو عروسی می ده
:n17:
آقا آیا درست شد؟
این پیامی که وزیر داده مال کی هستش؟
اگه 1درصد ما اشتباه کنیم بازی از udp استفاده نکنه کی پاسخگو هستش ؟:n13::n02:
--------------------------------------------------
برادر jigsaw یا یکی از مسولین 4 تا از پست های قبل از 12000 رو حذف کن تا حال برادر هنگ مرزی رو بگیریم:n02:یکم بخندیم.(شوخی کردم به دل نگیری)
-------------------------------------------------
پس از یه گشت زدن تو اینترنت اینو پیدا کردم :
- 5000 - 5500 UDP - League of Legends Game Client
 - 8393 - 8400 TCP - Patcher and Maestro
 - 2099 TCP - PVP.Net
 - 5223 TCP - PVP.Net
 - 5222 TCP - PVP.Net
 - 80 TCP - HTTP Connections
 - 443 TCP - HTTPS Connections
 - 8088 Spectator Mode اینم TCP هستش.

:n13:الان فکر کنم lol game client مشکلی نداشته باشه :n02:گرچه من زیاد سر در نمیارم از اینجور چیزا:n15:
«ت ما که قطع بود یه ساعت و نیم . قضیه اون حواستگاری تو all-star چیه ؟
ادیت : خودم فهمیدم
بلا خره چی شد درست شد یا نه ؟
همین الان دعا کنید USA ببره نصل این چشم بادومی ها از LoL کنده شه!!
بازی اولو باختن!!! دعا کنید :n11:
اینجور که من دارم میبینم بازی دوم رو هم می بازننقل قول:
:n13:
------------------
باختن . فک کنم اون چشم بادومی ها دیشب رو نکرده بودن توانایی هاشون رو . همرو گذاشته بودن واسه امروز
لول من که درسته با کریو البته دعا میکنم واسه شما هم درست شه
c9 هم که لوله شد خداییش حال کردم چه هماهنگی داشتن omg مخصوصا thresh نابود کرد
همچین لوله هم نکردن. بازی اول که C9 کلی جلو بود. به جا اینکه Split Push کنن وایسادن Team Fight می کنن.نقل قول:
این چینی و کره ای ها من نمیدونم اینقدر نمیخوام به خودشون فشار بیارن یه انگلیسی یاد بگیرن 2 کلمه حرف بزنن. هر جا میرن باید با خودشون مترجم ببرن.
همون بازی اول هم omg سر دراگون دوم خفتشون کردن 3 تاشونو زدن ازاون به بعدش دیگه c9 هیچ کاری نکردنقل قول:
fnatic هم میبازه . :n14:
درست شد یا نه ؟؟؟
تو سالن چه دادی میکشیدن وقت معرفی fnatic ولی با این پیک ها احتمالا skt میبره کره ای ها خدای گیم ان
فقط مید xpeke بهتره بقیه جاها skt سره
بلو رو خیلی قشنگ گرفتن لیی همین اول اوت پلی شد
برای من که درست نشده:n03:
--------------------------------------------------------
الان رفتم نگاه کردم این پیامی که از وزیر تو این سایت زدن رو خود وزیر 5 ساعت پیش نوشته و گفته درست خواهد شد خدا میدونه چند ماه دیگه درست میشه.:n03:شایدم فردا درست بشه ......یعنی میشه ؟:n14:
نخیر گفته که درست شده . نه اینکه درست خواهد شد .نقل قول:
برو خدا رو شکر کن . مال من بهتر نشده که هیچ بدتر هم شده . بازی هم نمیتونم stream کنم :n14:
ا راست میگی رفته حذفش کرده پیامو گفته درست شده ادامه ی پست ها رو نخوندم همونایی که تو این فروم نوشته بود اون اولین کامنتی که گذاشته بود یه سر سری نگا کردم.پس دیگه واویلا:n14::n14::n14:نقل قول:
بازی هم با درخشش faker تموم شد تیم مورد علاقه منم که حذف شد فینالو کی میبره به نظر شما من که میگم omg میبره با بازی امروزشون خیلی حال کردم
استریم چه حجمی میبره من این چهار تا بازی رو دیدم 2 گیگ مصرف کرد شانس آوردم تمدید کرده بودم
SKT FTWنقل قول:
در بردن SKT شک نکنید
ا راست میگی رفته حذفش کرده پیامو گفته درست شده ادامه ی پست ها رو نخوندم همونایی که تو این فروم نوشته بود اون اولین کامنتی که گذاشته بود یه سر سری نگا کردم.پس دیگه واویلا:n14::n14::n14:نقل قول:
برای منم درست نشده دیگه با کر*و هم نمیشه بازی کرد
اون دسته از دوستانی که می گفتن بیاین اعتراض کنید زنگ بزنید و ایمیل بزنید بذارید خبر دار بشن که چه مشکلی داریم، وزیرتون راست راست اومده تو روتون دروغ میگه، میگه درست شد برید حال کنید.
الان به نتیجه دلخواه خودتون رسیدید دیگه؟ :n09: نرسیدید؟ ادامه بدید پس، ایمیل بزنید، زنگ بزنید بلکه وزیر ارتباطات یه سر به سایت LoL زد و شاید به خاطر Janna اومدن کلا سایت LoL رو هم فیلتر کردن که مبادا ما تحریک شیم بریم تو مانیتور...
این بی عرضه ها هر روز گند بیشتری به بازی می زنن
حیف احمدی نژاد
:n09::n02::n02: راست میگهنقل قول:
اتفاقا یکی از دوستای من همینو می گفت . گفت که یه روزی می رسه همه می گن ای کاش احمدی نژاد بود . به همین دلیل من به هیچ کس رای ندادم چون هر کی قرار بود بیاد یه گهی بود بدتر از قبلینقل قول:
تعداد شکایات خیلی زیاد شده تقریبا هر 45 دقیقه 12 شکایت ارسال میشه و وزیر محترم هم مارو ... خودشم حساب نمیکنه
من یه ایمیل شاخ . تکون دهنده به وزیر فرستادم فک کنم فردا صبح nopo در خونرو از جا بکنه بیاد جاروم کنه:n02: اما حد اقل خیالم راحت شد که کاری که میتونستمو کردم زور زدم تا به خواستمون برسیم دیگه LoL هم بازی نکنم مهم نیست مهم اینه که خواهر مادر وزیرو بزدم گردش :n08::n19:
دمش گرم عالی شده دیگه بعد از انتخاب چمپ اصلاً وارد بازی نمیشه
مرسی جناب وزیر:n24:
دوستان این عکس تو کلوب بود :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من هنوز dc میشه
isp:parsonline
با کریو میتونم بازی کنم ولی بازم بعضی وقتا dc میشه
خوب به حمد الله که ما جمیعا رفتیم مثل جماعت کشتی (با ای بلند خونده شود !!!) اعتراض زدیم و هم اکنون اینترنت درست در اختیارمان قرار گرفته
باشد که انشالله با این درستی دیگه یواش یواش سرعت 32 مگ خونگی بهمون بدن
خدا زیادش کنه ما که راضییم
ولی عجب اشتباهی میکردم من ها...میگفتم این اعتراض ها به جایی نیمرسه....دیدید اینترنتمون درست شد....وای بر من دیوانه که لحظه ای فکر کردم مملت سر صاحاب نداره
پارس آنلاین همچنان خرابه :n03:
روحانی در همایش فناوری اطلاعات و ارتباطات:دولت از تمامی کاربران لول عذر خواهی می کند، بزودی مشکلات رفع خواهد شد.
فقط ی درصد فکرشون بکننقل قول:
حتی فکر کردن بهش خنده داره
به همون ریش اتو کشیدش قسم تنها جایی که مونده پشت گوش ملته:n02: ولی یه اسکین از روحانی رو ryze بدن خیلی باحال میشه :n08:نقل قول:
سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وزیر ارتباطات که میگه درست شده
کسی امروز چک کرده ؟
من آسیاتک دارم همچنان خراب میباشد :/
لطفا دوستنا به این لینک که دوستمون گذاشتن برید و کامنت برای وزیر بفرستین:n02::n19:
کامنت بیشتر=فشار بیشتر
فشار بیشتر=درست شدن نت
درست شدن نت= League of Legends
League of legends= عشقو حال ( خسته شدم):n16:
برای zeilan بدن بهتره :n08::n19:نقل قول: