شما این سرعت رو چطوری دارین
Printable View
واسه منم ديشب بعد از بيست روز, سرعت افتضاح شده بود , زير 10نقل قول:
الانم آنتنش هي ميره مياد
دوستان کسی سایت مودم HUAWEI BM632w نداره مثل اینکه در ناکجا اباد ساخته شده یکی از اون دهاتهای چین
آقا امروز بالاخره زد که طرحت تموم شده --- مبلغ همیشگی رو ریختم و دوباره طرحم فعال شد ، بدون اینکه هچ هزینه بابت گیگ های اضافه ام بگیره .... حدودا 10 گیگ گرفتم .... حـــــــــــــــــالی کردماااا .... حداقل یکم تلافی شبایی که سرعت میومد پایین و نمیشد چیزی دانلود کرد و درآمد .... امیدوارم نصیب شما ها هم بشه .... هروقت دیدید قاطی کرد و چیزی هم تو حساب ندارید ، لحظه ای صبر نکنید ، تا میتونید دانلود کنید :sq_2:
بابا مرسی واقعا دیشب مبین ترکوند سرعت شدید بالا بود با IDM سرعتم از 320 تا 420 متغییر بود حدود 7 گیگ دانلود کردم کاشک همیشه اینطور بود
عزیز خونتون کجاست ؟؟؟ طرحت چه سرعتی هست ؟؟؟نقل قول:
مرد حسابی همش ده گیگ دان کردی؟؟؟؟؟؟!!!!!!نقل قول:
دوستان دیگه نمیشه دانلود کرد کم میکنه یا هنوز میشه ؟ من دیشب از ساعت 12 شب به بعد هیچی دان نکردم
من بعد از چند وقت دیشب گذاشتم برای دانلود شبانه و فقط 200 و خورده ای مگ تونستم دانلود کنم! سرعت زیر gprs در حد یک تا دو کیلو بایت به طور متوسط!
ای بابا.امروزم واسه من کم نمیکنه.500 مگ داشتم تا حالا 2 گیگ از 8 صب گرفتم. ایول
Sent from my Galaxy note using Tapatalk 2
دیگه دیگه !!! با ما باش :دینقل قول:
دیگه دیگه !!! با ما باش :دینقل قول:
دوستان من میخوام از خود سایت طرحمو 2 مگ کنم ولی نمیذاره میگه در حال انتطار ... چی کار کنم؟
Sent from my Galaxy note using Tapatalk 2
توی حالت انتظار هست دیگه ! یا یه طرحه دیگه ای توی حالت انتظار هست ! بزنگ به 096790نقل قول:
نه.512 من فعاله میخوام تغییر بدم که نمیشه.زنگ بزنم زود عوص میکنن؟
sent from my Galaxy note using Tapatalk 2
خوب بابا چی کار کنم .... ترسیدم ... گفتم نزنه یه چی بکنن تو پاچمون ... همین 10 گیگ هم میشه 80 هزار تومن ... خلاصه اینجوری شد ...نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم چرا صفحه ی ecare اینجوری شده یوزر و پسوورد رو میزنم میگه شناسه اشتراک شما غیر فعال می باشد. !!!
منتظر پاسخ شما عزیزان هستم
کلا قاطیه...شما مطمعنی عیر فعال نیست؟؟؟نقل قول:
من سرعتم 2mb است ولی خیلی سرعت اومده پایین دانلود بین 40تا 60 pageهم بزور باز می کنه از اهواز هستم کسی این مشکل را داره
بله من همین الان دارم باهاش وبگردی میکنم و کار میکنه صفحهی قبلی ecare کار میکنه؟ من قبلا با اونم یرفتم ولی آدرسشو ندارمنقل قول:
اقا واسه ما هم فتوشاپ میکنید مرسی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:sq_24:
من نزدیک ۲۴ گیگ دانلود کردم هارد داره پر میشه من دیگه نمیخوام رایگان دانلود کنم :(( :|
کسی از دوستان نمیتونه منو راهتمایی کنه آیا صفحه ی قبلی مشترکین کار میکنه با این جدیده نمیتونم وارد بشم میگه:شناسه اشتراک شما غیر فعال می باشد. !!!
اگه میشه آدرس قبلی صفحه مشترکین رو بدید.
سلام دوستان خسته نباشید
یک سوال داشتم ازتون ممکنه جواب بدید به سوالم
همین سوالو تو قسمت adsl داشتم که جوابمو گرفتم حالا سوالم درباره ی وایمکسه
دوستان ما یک خونه داریم تو مشهد که میخوام براش اینترنت بگیرم ولی ما هر 6 ماه یک بار اونجا میریم و نمیخوام براش adsl 1 ساله بخرم چون بدردم نمیخوره
حالا سوالم اینه که اگه وایمکس بگیرم اگه شارژش نکنم به مدت 6 ماه مثله adsl از رانژه در میاد و باید منتظر بمونم تا دوباره ثبت نامم بکنن یا نه ؟!
یا تا رفتم میتونم نت 1 ماهه بگیرم و استفاده کنم؟ یعنی اگه یه مدت شارژش نکنم از مالکیتم در میاد؟ یا نه :sq_25:
کلی بگم مبین نت مثه ایرانسله مثلا وقتی 1 ماه نت میگیره 1 ماه میمونه.مدل محاسبه مبینم اینجوریه.وقتی 6 ماهه میگیره 6 ماه برات میمونهنقل قول:
ایول دادا مثلا اگه 6 نت ماه نگیرم ازشون مشکلی پیش نمیاد درسته ؟ بعدش که بیام میتونم شارژ کنم؟!
فتوشاپ نیست... بخوای فیلم هم برات میگیرمنقل قول:
اره داداش.بهت یه بسته 6 ماه میدهنقل قول:
سنندج هستم طرحم 2 مگه تاحالا ندیده بودم تو ساعت رایگان اینجوری سرعت داشته باشمنقل قول:
والا دوسته عزیز او قدیمیه برای بعضی ها کار میکنه برای بعضی مثله خودم اصلا هیچی نمیاره این آدرسه قدیمیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه جدیده واست ارور میده با IE برید ببینید بازم ارور میده واسه منم با مرورگرهای دیگه میرم ارور میده غیراز IEنقل قول:
سلام
دوستان من تازه فهمیدم مبین نت تو این چند روزه ازم حجم کم نکرده
حالا از شانس بدم امروز گذاشتم دانلود همش حساب شد!!
مال شما هم حساب شده از امروز؟
از امروز حجم کم میکنه...واسه من دقیق یک هفته کم نکرد! :)
دوستان من 4 تومن پول ریختم چرا نشون نمیده؟؟؟؟
ای بابا پولم نپره؟
دوستان کمک فوری . من الان 12 گیگی یه طرح زدم 57 تومن ریختم.هنوز هیچی مصرف نکرده حجم باقی مونده رو صفر زده!!!!عکسم گذاشتم . چجوری؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیرم که به قول شما تست ایشون تقلبی باشه، میشه بگی چطوری تصویر جعلی رو تو سایت اسپید تست آپلود کرده؟نقل قول:
داداش نگران نباش , واسه منم همينطوري بود چند روزي . امروز ديدم درست شده . البته حجم كم نميكنه انگار هنوزمنقل قول:
دوسته خوبم اصلا نگران نشو منم شارژ کردم دقیقا اینجوری بود بعده 3 روز درست نشون داد حجمونقل قول:
عوضش خیلیها مث ما اهوازیا رو پوکونده بودن عزیز !!
سه شنبه اهواز افتضاح بود. دستکم 3 بار قطعی 2 ساعته و افت سرعت تا همون 60. پیج که فاجعه بود. اما 3 صبح 4شنبه آی پی کلا سری عوض کرد و فعلا که خوبه. در کل دانلود وضعش بهتر از پیجه .نقل قول: