سلام دوست عزیزنقل قول:
بله گوشی میشناستش ولی وارد نت نمیشه
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله گوشی میشناستش ولی وارد نت نمیشه
اساتید مگه روی حالت bridge میشه با وایرلس وصل شد؟ اگر اشتباه نکنم نمیشه و شما باید رو حالت PPPoE مودم رو تنظیم کنیدنقل قول:
ببخشید اشتباه نوشتم آره روی حالت pppoe تنظیم کردم ولی با وایرلس وصل نمیشهنقل قول:
مدل گوشیت رو بگونقل قول:
با x10 ,wave و گالاکسی اس تست کردم جواب نمیدهنقل قول:
موقعی که می خوای یه سایت رو باز کنی ببین چراغ wlan مودم چشمک میزنه یا نه.نقل قول:
برای وایرلس پسورد گذاشتی؟
مودم من هم 8901 هست و گوشی نوکیا. بعضی وقت ها شده که وصل نشه ولی مودم رو خاموش روشن کنم درست میشه.
اگر تونستی یه عکس از قسمت interface setup -wireless مودم بزار
در آخر یه بار کابل هایی که به مودم وصله رو هم دربیار شاید (شاید!) تداخل Ip باشه
امنيت وايرلس رو به چه صورتي تنظيم كردي؟نقل قول:
شاد باشيد :40:
به حالت wep-64 bitنقل قول:
ضمنا از مخابرات dsl گرفتم.
شما براي يه بار هم كه شده امنيت وايرلستون رو روي Open بزاريد و ببينيد در اين حالت اينترنت روي گوشيتون وجود داره يا نه.نقل قول:
شاد باشيد:40:
سلام
من مودم zyxel دارم و مدتيه كه سعي دارم به نت متصل بشم . اينترنت از مخابرات گرفتم و گفتن كه نمي تونم با pppoe وارد بشم!
الان من از طريق bridge , RFC1483 وارد نت ميشم . ولي با اين شرايط نمي تونم از وايرلس مودم برا اتصال لپ تاپ استفاده كنم. ميخواستم در اين مورد راه حلي به من معرفي كنيد
با سپاس
ممنون از شما مشکل از تنظيمات مودم بود که حل شدنقل قول:
شما در كدون شهر ساكنيد؟نقل قول:
معمولاً به دو روش اينترنت ADSL به دست مشتركين ميرسه:
-- از طريق V-P-N
-- با كانكشن PPPOE
فكر نكنم چنين چيزي درست باشه.
سلام
دوستان خواهش می کنم مشکل منو حل کنید، حدود 5روز پیش یه مودم زایکسل گرفتم (مدل P-660HW-T1 v3) اولش با راه انداز سی دیش جلو رفتم و همه چی خوب به نظر می رسید ولی فقط گوگلو باز می کرد با چندتا سایت دیگه، یه نفر گفت زنگ بزن شرکتی که ای دی اس ال گرفتی بگو آیپی تو چنج کنن منم زنگ زدم مخابرات گفتم، گفت تنظیماتو بزار رو بریج و کانکشن بساز ببین چه اروری میده وقتی این کارو کردم بدون هیچ مشکلی وصل شد و همه سایت ها میره ولی مشکلی که هست اینه که اصلا نمی تونم از وایرلس استفاده کنم وایرلسو میشناسیه ولی وقتی می خواد صفحه لود کنه می نویسه اینولید سرور نیم
ببخشید که زیاد شد.
شما يه بار مودمتون رو Reset كنيد. (به حالت پيش فرض كارخانه دربياوريد.)نقل قول:
بعد از Reset كردن مودمتون رو تنظيم نماييد.
به نظرم اين بيشتر به DNS هاي گرفته شده توسط مودم هست كه البته در حالت Bridge هم نبايستي فرقي داشته باشد.
دليل اينكه روي لپتاپتون اينترنت نداريد اينه كه درون مودم كانكشني وجود نداره و به همين دليل اينترنت نداريد.
روي لپتاپتون كانكشن بسازيد و از اين طريق به اينترنت دسترسي داشته باشيد.
سلام
من شاید تا حالا 10 بار مودمو ریست کردم ولی همچنان همون مشکلو دارم اگه به صورت روتر تنظیماتو انجام بدم با وی پی ان همه ی سایت ها رو می تونم برم هم رو پی سی هم رو لپ تاپ حالا اگه کسی تنظیمات ای دی اس اله مخابراتو می دونه بگه که من دستی وارد کنم.
سلام
من شاید تا حالا 10 بار مودمو ریست کردم ولی همچنان همون مشکلو دارم اگه به صورت روتر تنظیماتو انجام بدم با وی پی ان همه ی سایت ها رو می تونم برم هم رو پی سی هم رو لپ تاپ حالا اگه کسی تنظیمات ای دی اس اله مخابراتو می دونه بگه که من دستی وارد کنم.
با سلامنقل قول:
خوش مشكلتون بر ميگرده به وايرلس ديگه
اگه روي حالت Bridge باشيد نميتونيد از وايرلس استفاده كنيد
اما اگه PPPoE باشيد بدون مشكل وصل ميشه
اگه PPPoE هست و وصل نميشه پس سخت افزار وايرلس مودم حتما دچار مشكل شده
يا اينكه لپ تاپ وايرلسش خراب شده
موفق باشيد.
مشکل از کجاست ؟؟
من ویندوزم رو عوض کردم کارت شبکه رو نصب کردم تا local area connection ساخته بشه، اما هنوز نمیتونم به اینترنت وصل بشم. با کسی که اینترنتو راه اندازی کرده بود تماس گرفتم، گفت نیاز به ساخت کانکشن و یوزرو پسورد نیست. اتصالات مودم هم مشکلی نداره و چراغ ها روشنه، واقعا گیج شدم نمیدونم مشکل از کجاست. تنها ایرادی که میبینم اینه که علامت دوتا مانیتوری که باید توی نوار تسک بار باشه نیست! البته همون طور که گفتم اگه بری تو قسمت network connection، میتونی local area connection رو ببینی که چراغشم روشنه(اتصالات کامله)
شما براي حل مشكلت اين راه رو هم امتحان بكن:نقل قول:
ابتدا مودمتون رو روي حالت PPPOE بزاريد.
حال DNS هاي كارت شبكه خودتون رو به اين موارد تغيير بديد:
217.218.155.104
91.186.192.3
217.218.29.3
به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه.
سلام دوستان
من می خوام یه مودم بخرم(سرویس اینترنتم مخابراته) هیچی از مودم سر در نمیارم...
ولی می خوام طوری باشه که دوتا pc دارم و یه لپ تاپ بتونم با همه کانکت شم...(برد وایرلس نمی دو نم چقدر باشه خوبه...ولی اتاق من ته خونس و فاصله با نشیمن خیلی زیاده(البته نشیمن پشت دیوار ه،نمی دونم از دیوارم سیگنال رد میشه یا نه !))
خروجی مودم به یه pc به کدوم ورودی کیس وصل میشه؟! usb یا ...؟ چیز خاصی هست که ممکنه کیسم نداشته باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید چرا که باید زودتر مودم رو بخرم...
چند مدل پیشنهاد میدین؟؟(اگر اینترنتی مودم رو بخرم مشکلی نداره؟)
ببخشید خیلی سوال پرسیدم.
پيشنهادم خريد يه مودم از برند zyxel هست.نقل قول:
فكر كنم مودم وايرلسش چيزي حدود 90 تومن قيمت داشته باشه.
4 تا خروجي Lan هم داره.
mjzaret عزیز،ممنونم.نقل قول:
این خروجی Lan چیه؟؟ وصل میشه به ورودی USB سیستمم؟؟ حالا اگر دو تا PC داشته باشم و و یکیشون از مودم دور باشه با کابل مخصوصی باید وصل بشه؟؟ در مورد خروجی LAN نحوه ی اتصالش به PC اگه توضیح بدین واقعا لطف کردین...:11:
از zyxl چیزی تو دو سه سایتی که گشتم پیدا نکردم.در مورد این ها نظر شما چیه؟؟ ظاهرا TP link خیلی پرفروشه،درسته؟/ ولی خوب لزوما پرفروش بودن دلیل بر برتری نیست/
tp link:TD-W8960N
linksys:WAG120N
tp-link:TD-W54KIT
اینم لینک ها:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=33699
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=39983
سلام
دو تا مودم خوب دو پورته معمولی و وایرلس معرفی کنید
اگه قیمت هم دارید بگید
ممنون
یه سوال
میکرو فیلتر چیه؟ همون اسپیلتره؟
با سلامنقل قول:
خروجی لن برای شبکه مورد استفاده میشه
یه نوع خروجی با سرعت بالا شبکه هست
شما باید از لن مودم یه کابل به لن کامپیوترتون بزنید
و خودش اتومات ای پی دهی میشه و تنظیم میشه با سیستم
اما در مورد مودم tplink که گفتید هم چون مودمی عام پسند و نسبتا ارزون و کارآمد هست انتخاب و گزینه ی خوبی هست
موفق باشید.
سلام
من مودم Symphony دارم
و میخواستم بدونم این حالت bridge چی هست و چه طور باید روی مودم انجامش داد
با سپاس
به لينك زير مراجعه كنيد. مودم خوبي هست.نقل قول:
کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=33699
ميكروفيلتر يك ورودي داره به همراه يك خروجي.نقل قول:
اسپليتر قطعهاي هست كه در مخابرات نصب ميشه و چيزي كه دست ماست به نوعي ميكروفيلتر محسوب ميشه نه اسپليتر!!!
نه به صورت تخصصي بحث كنيم ميكروفيلتر اسپليتر نيست.
موقعاي كه داريد مودم رو تنظيم ميكنيد به جاي گزينه PPPOE گزينه Bridge رو انتخاب كنيد.نقل قول:
بعد در سيستمعاملتون (ويندوز XP، ...) يك كانكشن از نوع PPPOE بسازيد و با اون وصل شويد.
ممنون
منظورم این بود که یه مودم وایرلس و یه مودم معمولی معرفی کنید وایرلس رو که معرفی کردید اگه زحمتی نیست یه دونه معمولیشو معرفی کنید
سلام به همگی دوستان عزیز :
مشکل من از اونجایی شروع شد که مودم رو عوض کردم . قبلا" از TP-LINK 8817 استفاده میکردم و باهاش هیچ مشکلی هم نداشتم و براحتی از وی P ان هم استفاده میکردم . اما چون لپ تاپ خریدم ، رفتم و مودم وایرلس گرفتم .
اما حالا با این مودم Dlink_2640u چه با کابل و چه با حالت وایرلس اصلا" وی P ان :
یا کانکت نمیشه
یا کانکت میشه. اما بعد از 15-10 ثانیه قطع میشه و این خطا رو میده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاهی اوقات هم کانکت میشه . اما به محض اینکه میخوام یه سایتی (هر سایتی حتی گوگل) رو باز کنم ، بلافاصله دیسکانکت میشه . اما جالبه که همین وی P ان با مودم قبلیم براحتی کار میکنه . چون اولش فکر کردم شاید ایراد از وی P ان باشه . ولی وقتی دوباره همون مودم قبلی رو وصل میکنم ، میبینم که راحت کانکت میشه و هیچ مشکلی نداره !!!
این موارد رو هم بگم که :
1- هر دو تا مودمو کانفیگ داخلی هستند .
2- بدون ویP ان ، خیلی عالی و با سرعت خوب و بدون قطعی ساعتها با هر دو تا مودم میتونم کار میکنم .
انگاری اصلا" این مودم با وی P ان یا با کانکشن PPTP (که وی P ان من از اون پروتکل استفاده میکنه ) سازگار نیست یا اینکه تنظیمات خاصی باید تو مودم انجام بشه .
دیگه پاک گیج شدم . وقتی مودمو عوض میکنم ، حتی کوچکترین تغییری هم تو تنظیمات کانکشن وی P ان نمیدم ( کانکشن پرتابل دارم )
×××××××××××××××××××××××
اگه لازم بدونید از هر قسمت که بگید ، تصویر هم میذارم
خواهش میکنم کمکم کنید ...
نقل قول:
شما يه كانكشن دستي وي پي ان تو ويندوز بساز،بعد يوزرنيم و پسوردت و آدرس سرور وي پي ان رو سيو كن و كانكت شو. اگه بازم مشكل داشتي شايد مربوط به بسته شدن پورت سرور وي پي اني كه خريدي باشه چون منم مشكلي مشابه اين دارم كه مربوط به بسته شدن پورت از طرف مخابرات ميشه البته فقط شبها اين مشكلو دارم
مودم با سیم رو بی خیال
تو همین سایتی که گفتین مودم وایرلس زیادی بود از 40 به بالا میخواستم بدونم مودم های ارزانتر چه فرقی با گرونها دارن؟ چون نمیخوام زیاد خرج کنم یه مودم ارزون کافیه
ممنون
و امواج وایرلس از دیوار رد میشه؟
با سلامنقل قول:
فرقشون مثه فرق بین پراید و مزدا3 هست :31:
جفتشون شما رو راه میبرن و به مقصد میرسونن ؛ اما اون کجا و این کجا
اگه مصرف عادی دارید همون مدل رو بگیرید چون کاره مدل گرونتر رو هم انجام میده
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
بله رد میشه از دیوار
موفق باشید.
سلام
شرمنده که سوالام زیادن
میشه یه توضیح کوتاهی درباره b و g و n وایرلس بدین
سلام
من مودم Symphony دارم
چند روز پیش ویندوز رو عوض کردم و بعد مودم رو نصب کردم ولی هر وقت که می خوام دانلود کنم اینترنت به طور خودکار بعد چند ثانیه دیسکانکت میشه.
پیش از این که ویندوز رو عوض کنم همچین مشکلی نداش ولی حالا نمیزاره و هر دقیقه قطع میشه
در ضمن بعد از خریدن adsl این اولین بار هست که دارم مودم رو نصم میکنم و پیش از اون از خود سرویس دهنده اومد نصب کرد
با سپاس
آيا به تنظيمات مودم دست زديد؟نقل قول:
اگر دست نزدهايد كه به مودم بر نميگردد.
پيشنهادم به شما اينه كه يا كانشكنتون رو درون مودم قرار دهيد يا اينكه از نرم افزارهاي كمكي در اين زمينه كمك بگيريد.
براي راه حل اول نياز هست كه مودمتون قابليت PPPOE داشته باشد.
براي راه حل دوم ميتونيد از نرم افزار ADSL Autoconnect استفاده نماييد.
براي دانلود اين نرم افزار به لينك زير مراجعه نماييد:
کد:http://www.adslautoconnect.net/download/latest/ADSLAutoconnect206F7.exe
نمونهاي از تصاوير محيط اين نرم افزار:
به کمک این ابزار امکان اتصال خودکار به اینترنت در StartUp ویندوز و یا هر جا ایجاد میشود.
همچنین در صورت قطع ارتباط این نرم افزار قابلیت اتصال مجدد را نیز داراست.
ADSLAutoconnect فقط از ADSL پشتیبانی میکند.
با سلامنقل قول:
این اعداد استاندارهای شبکه هستن
به تصویر زیر دقت کنید:
فرقشون رو توضیح داده
موفق باشید.
سلام دوست عزیز :نقل قول:
هم بصورت دستی کانکشن ساختم . هم از کانکشن آماده استفاده کردم . آدرس سرور هم درسته . اما نمیشه که نمیشه !
پورت سرور هم بسته نیست . چون بدون اینکه هیچ تنظیماتی رو تو کانکشنها تغییر بدم ، فقط با عوض کردن مودم مشکل بکلی برطرف میشه . کانکت میشه و قطع هم نمیشه ...
خیلی این قضیه منو کلافه کرده ! آخه مشکل از چی میتونه باشه ؟
ممنونم ...
سلام میثم.نقل قول:
اولا لطفا از فونت با رنگ و سایز مناسب کن. دوما شاید مشکل از ISP باشه که ازش اینترنت گرفتی. مثلا من یکی از دوستام از مخابرات اینترنت گرفته بود و پورتهای V,P,N واسش بسته بود. اما من با یوزر و پسورد اون راحت میتونستم وصل شم.
حالا شما برو خونه یکی از دوستان یا آشناهات که از یه جا دیگه اینترنت گرفتن و V,P,N رو تست کن ببین جواب میده؟
متوجه منظورتون نمیشم که به تنظیمات مودم دست زدید یا نه؟نقل قول:
وقتی سیستم عمل رو عوض کردم ویندوز مودم رو نمیشناخت سپس cd مودم رو گزاشتم و روی گزینه usb driver کلیک کردم و درست شد.
در ضمن درباره این کانکشن درون مودم درست کردن یه توضیح مختصر بدهید.