سلام
این snr به چه درد می خوره ؟ به سرعت ریط داره ؟
الان اس ان ار خط تلفن من اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون کمه یا زیاده ؟
Printable View
سلام
این snr به چه درد می خوره ؟ به سرعت ریط داره ؟
الان اس ان ار خط تلفن من اینه :
به نظرتون کمه یا زیاده ؟
عکسی که باز نمیکنه :n13::n13:
خطت . یعنی خط تو . نه خط طو :n07:نقل قول:
جواب سوالم ندادینا
عکسو یه جا دیگه اپلود کردمنقل قول:
هیچی دیگه خجالت کشیدم . وضعیتنقل قول:
من از بیشتر چیزایی که شما میگین هیچی نمیدونم خواهشا زیر دیپلم راهنمایی بفمایید!:n02:
سرویسم چند روز دیگه تموم میشه میخوام Classic + تمدید کنم. چند تا سوال دارم لطفا به همشون جواب بدین:
1- الان چطوری میتونم سرویسم رو به مخابرات تغییر بدم؟ سرعتم تو مخابرات چقد فرق میکنه؟ شما چند صفحه قبل گفتین که همارا Classic + نداره ولی مال من هست جریان چیه؟
2- مودمم میخوام عوض کنم چی بخرم؟ میخوام Tp-link مدل ،TD8950ND بگیرم نظرتون چیه؟
اینم عکس از اپ و دان استریم لطفا یه بررسی بکنید:
این سرویس مگای مخابرات سرعت دانلودش روزا و شبا چقدره ؟ سرویس توربوش چی ؟
میشه تو ثبت نام اول یه ماهه زد یا مثل مکس باید سه ماهه باشه ؟ :n03:
من کلا نظری ندارم :n04::n02:نقل قول:
1 - برو به نمایندگی وقتی میخوای تمدید کنی بگو پپم رو مخابرات کنین . اگه کلاسیک + تمدید کنی همینجوری که بچه ها گفتن همارا ندارن و میبندن خطت رو روی مخابرات
2 - دان و آپ استریم یه چیز خوبه . کلا خوبه دیگه :n02: . تو صفحه مودمت نوشته . مال من ک تی پی لینکه مودمم با آدرس 192.168.1.1 میره ولی اطلاع ندارم که بقیه مودم ها ادرس دیگه ای دارن یا نه که اونم رو جعبه مودمت هست . حداکثر سرعتیه که خطت میتونه سرویس بگیره که تو کاریت نباشه وقتی تمدید میکنی خود به خود با سرویسی که انتخاب کردی سته . البته اگه سرعتت کمتر از حالت عادی بود اونم یه بررسی بکن
3 - اگه که وایرلسه و مودم الانت معمولیه خوب بخر به نظرم مارک و اینا مهم نیس ولی اگه اینجوری نیست شنیدم اطراف بوشهر زلزله اومده پولی که براش گذاشتی کنار برا اون زلزله زده ها بده :n16:
نقل قول:
اگه درست فهمیده باشم اگه Classic+ تمدید کنم خودشون خطم رو روی مخابرات میبندن؟ نگفتی سرعتم فرقی میکنه؟
یه وسوال دیگه:
اخیرا مشکلی که دارم اینه که هر سایتی رو که میخوام باز کنم ارور Server not Found میده باید چندبار Refresh کنم تا صفحه باز بشه
دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟
میخواستی آپدیت نکنی به من چه ؟ چه کاریه :n08:نقل قول:
در مورد سرعت ها اطلاعی ندارم ولی اگه از همارا بیایین رو مخابرات فک کنم تا جایی که اطلاع دارم مخابرات سرعت روزانه و شبانش یکیه ولی همارا سرعت شبانش کمتره
آره دیگه اگه همارا کلاسیک + نداشته باشه پس میبندنت به مخابرات با گیره :n09:
بگذا منم یه آپدیتی کنم حالا که اینجوری شد
داون استریمت 2 مگه و آپ استریم 1 مگ . یعنی نهایت سرعت دانلودی که میتونی داشته باشی الان دانلود 256 و آپلود 128
بازم آپدیت شد. :n02:نقل قول:
این سوالم لطف کنید جواب بدین:
اخیرا مشکلی که دارم اینه که هر سایتی رو که میخوام باز کنم ارور Server not Found میده باید چندبار Refresh کنم تا صفحه باز بشه
دلیل این مشکل چی میتونه باشه؟
در مورد مودم هم بری انجمن های سخت افزار بهتر کمکت میکنن . مسلما مدل های بیشتری از مودم وایرلس با برد ها و رنج قیمت های مختلفی هست . ما تو بازار نیستیم ولی بچه های بخش سخت افزار میتونن بهتر کمکت کنن:n13:
این دیگه کار من نیست . بچه ها جواب بدن ولی در گوشی میپرسم . نمیدونم چی چی شکن که استفاده نمیکنی روم به دیوار ؟ :n28:نقل قول:
أستغفر الله وأتوب إليهنقل قول:
قبلا استفاده میکردم ولی ترک کردم. :n02:
دوستان دیگه دلیل مشکل منو میدونن؟
با کدوم فرمول این عدد ها رو حساب کردی؟نقل قول:
داون استریمت 2 مگه و آپ استریم 1 مگ . یعنی نهایت سرعت دانلودی که میتونی داشته باشی الان دانلود 256 و آپلود 128
لطفا جواب بدیـــــــــــــــــننقل قول:
:n27: tanx * sinx * cotx / f`x + cosx sinx - 3.14 :n27:نقل قول:
:n28:
هر 8 بیت یه بایته . پس 1024 کیلوبیت میشه 128 کیلوبایت . یعنی تقسیم بر 8 . 2048 کیلوبیت میشه 256 کیلوبایت :n26:
SNR یعنی Signal-to-Noise Ratio، به عبارتی هر چقدر میزان این عدد بیشتر باشه نویز کمتره. معمولاً بالای 10 قابل قبوله...
اگه بودجه دارین مدلی تهیه کنین که دارای سخت افزار 2T2R باشهنقل قول:
من امروز زنگ زدم مخابرات گفت گوشی و مودم رو خارج کن از تلفن ! چک کرد گفت نویزت مشکلی نداره !
دیروز هم که از سر خط 17-18 متر سیم کشیدم اوردم SNR رفت رو 10 !!! پس از سیم کشی داخلی هم نیست مشکل ...
زنگ زدم به همارا گفت لپ تاب ببر از سر خط امتحان کن سیم کشی فایده ای نداره ممکنه سیمت خراب باشه یا مشکل داشته باشه ... (لپ تاب از کجا گیر بیارم اخه ؟ ) . ضمنا بهم گفت سرعت روزا حداکثر باید 190 باشه شبا هم 105 ... من که سرعت روز اصلا برام مهم نیست چی باشه (20 هم باشه کافیه چون فقط وبگردی میکنم ) . شب هم درسته موقع دانلود تکی سرعتم 105 نمیشه ولی عوضش مثلا 4 تا دانلود همزمان میزارم هرکدوم رو با سرعت 20-30 دانلود میکنه .
برای این سرعتی که فعلا داری این SNR معرکه استنقل قول:
کمتر کسی رو دیدم که 2 مگ داشته باشه noise margin بالای 30 باشه line attenuation هم که خوبه
در کل وضعیتت خوبه
پیشنهاد من مودم 2750u Dlink هستش که 2 انتنه و 300 مگ سرعت شبکه داره قیمت روز پاساژ سهند هم حدود 145 تومن هست - اگر بودجه نرسید میتونید مودم 2640 دی لینک یا 2730 دی لینک رو تهیه کنید که تک انتن و سرعت 150 مگ هستن قیمت هم حدو 115 تومننقل قول:
نویز شما هم خوبه (فقط آپ استریم کمه که اونم زیاد جدی نیست)
شما DNS هاتون رو عوض کنید مشکلتون درست میشه (با این DNS ها تایم اوت دارید برای همین باید چند بار رفرش کنید)نقل قول:
شما یک بار هم از مرکز مخابراتی تون پیگیر بشید :n06:نقل قول:
با تشکر شوخی کردمنقل قول:
25 ام سرویسم تموم میشه اونوقت اوکی می کنم البته یواشکی:n10: معنی نداره خدا تومن پول بدی و :sq_6: بشی
راستی فاصلت از مرکز مخابرات چقدره - کابل کشی مخابرات جدیده یا قدیمی-نقل قول:
خوب لپ تاپ نیست که نیست هوا که خوبه یه ساعتی وقت بزار و تست کن و نتیجه رو ببین اگه بد بود آماده شو برای :n24: و :n25: با مخابرات چون سر همین موضوع من چند ساعت تو مرکز مخابرات اردو زدم جالب بود تو مرکز سیگنال به نویز بالاتر از 40 بود:n04: اما تو انتهای خط بیشتر از 20 نمیرفت که بعد از چند ماه با این طرح افزایش ظرفیت شانس اوردم و کابل کشی جدید هم مسافتم رو 1 کیلومتر کمتر کرد و هم سیگنال به نویز به حدود 34 رسیدنقل قول:
همارا گفت لپ تاب ببر از سر خط امتحان کن سیم کشی فایده ای نداره ممکنه سیمت خراب باشه یا مشکل داشته باشه ... (لپ تاب از کجا گیر بیارم اخه ؟ )
در انتها سعی کن سیم ورودی رو مستقیم به اسپلیتر بده و سیم رابط رو از نوع شیلد دار ( CAT 5 ) انتخاب کن و سیم بدنه رو به ارت وصل کن
اتفاقا از مرکز مخابراتمون پرسیدم . اگه منظورتون مراجعه حضوری هست که میترسم رفتنم بی فایده باشه ! طرف بگه چک کردم مشکلی نداشت من مجبورم سرم رو بندازم پایین برگردم :n02:نقل قول:
شما یک بار هم از مرکز مخابراتی تون پیگیر بشید
والا فاصله رو از پدرم پرسیدم گفت 3-4 کیلومتر میشه . شما حساب کن شهید مدنی تو نصف راه هست خونه ما هم دور ور شنب غازان (نزدیکای جاده سنتو ) .نقل قول:
راستی فاصلت از مرکز مخابرات چقدره - کابل کشی مخابرات جدیده یا قدیمی-
کابل کشی هم نمیدونم قدیمی هست یا جدید از کجا میشه فهمید ؟
ما طبقه 4 هستیم برام سخته که کیس و مانیتور و ... رو ببرم پایین تو کوچه بساط پهن کنم ... تازه سیمی که کشیده بودم هم سیم خوبی بود . در سیم کشی خود ساختمان هم از این سیم استفاده شده . (از این سیمهایی که 4-5 تا رشته دارن و برای وصل کردن موتور ماه واره به پوزیشن استفاده میشه ) .
ضمنا علاوه بر نویز attenuation من هم جالب نیست و 59 هست .
پس در مورد فاصله از مرکز مخابراتی زیاد باهم فرقی نداریم چون attenuation من هم حدود 60 و بیشتر هستشنقل قول:
در ضمن شما برو دفتر مدنی بگو این چه وضعشه (الکی یکم دادو بیداد کن :n02:)
بگو من خطم یک مگ رو ساپورت نمیکنه پس به چه دردی میخوره
انقدر اینجوری حرف بزن تا (باشلاری گدسین :n02:) اونوقت میتونن به خطت رسیدگی کنن
مطمپن باش 100 درصد نتیجه میگیری:n02:
کاش یکم زودتر میگفتی!:n02:نقل قول:
رفتم مودم TP-Link TD8951ND خریدم به قیمت 115 تومن ولی الان به اینترنت وصل نمیشه مگین چی کار کنم؟
رفتم همونجایی که ثبت نام کرده بودم گفتن ADSL جدید رو بیار 5 تومن هزینه داره تا ما برات درستش کنیم هنوز نبردمش.
برم مرکز شهید مدنی یا زنگ بزنم به پشتیبانی درستش کنن؟ اگه راه میانبر داره داره اونو بگو! :n02:
اگه خودت با تنظیمات آشنا باشی لازم نیست که بهش هزینه الکی بدی
VPI=0 VCI= 33
MTU=1450
connection Type= pppoe
User & Pass : defult
اینارو خودت تنظیم کن و بعد زنگ بزن 5564500 به \شتیبانی بگو که بذات مک آیدی رو آزاد کنن تا بتونی با این مودم به اینترنت وصل بشی
اول مودم رو ریست کردم بعد تنظیماتی که گفتی زدم همه به جز VCI سیو شدن وقتی VCI رو 33 میکنم و میخوام سیوش کنم این ارور میاد:نقل قول:
ضمنا مودم قبلی این اعدادی که گفتی نیستن همون اعداد پیشفرضه!!!
یعنی ازتون خیلی ناراحت شدم . بابا من دو بار سوالم رو تکرار کردم چرا هیچ کس جواب نمیده . فانوس طلایی ؟
میگم سرعت دانلود روزانه وشبانه مخابرات سرویس توربو و مگا چقدره ؟ ثبت نام اول اگه اینترنتی ثبت نام کنم یک ماهه میشه ؟ :n24:
PVC0 رو شما ادیت کردی!نقل قول:
بالای VPI و VCI اول منوبی کشویی رو باز کن و بذار روی PVC1 خودش اتوماتیک 0 و 33 رو قرار میده نیازی نیست اونو دستی بدی برا مک ریست هم زنگ بزن برات اوکی کنیم
من خودم تازه توربو گرفتم و نمیدونم سرعتش چندهنقل قول:
مگا و اولترا هم که بماند :n23:
اگر مودم رو تازه خریدی که نیازی نیست ریست کنی ولی اگر باز هم ریست کنی دیگه این ارور رو نباید میداد.نقل قول:
شما چون میخوای یه PVC جدید بسازی و اون 33 هم تو PVC قبلی استفاده شده نمیذاره که یکی دیگه با این کانال بسازی
برای اینکار باید همون PVC که 33 در اون به کار رفته رو ادیت کنی و اطلاعات خودتو بهش بدی
512 برنزی ماکسنت
من تنظیمات رو اینطوری گذاشتم ببینید اگه همه چی درسته فردا زنگو بزنم:
نقل قول:
:n02::n04::n04::n04:
امکان نداره
خاک بر سرم شد
میخواستم این سرویس رو بگیرم ها!!!!!!!!!!!!!!!
ای دل غافل :n02::n02::n02:
گرچه 85 هم چنگی به دل نمیزنه و این سرعت کاملا شانسیه (موقتی)
دوستم همین سرویس رو داره مال اون فوقش بشه 50
تو این عکس جای یوزر نیم و پسوردت خالیهنقل قول:
اونارو هم پر کن و همین الاااااان زنگ بزن درست میکنن برات
اونا رو هم admin و admin بزارم؟نقل قول:
نه یوزر نیم که بهت دادن و با این فرمت شروع میشه 411 شماره ADSLنقل قول:
پسورد رو هم اگه نمیدونی با همون خط اینترنت زنگ بزن همارا بهتت میگن
بعد که رمز رو گرفتی مودم رو تنظیم کن و یه بار دیگه زنگ بزن
منم شنبه که سرویسم وصل شد باورم نمیشد ولی فعلا که داره حال میده :n02:نقل قول:
رمز همون رمزیه که ثبت نام دادن و موقع ورود به سایت همارا میزنیم؟ اگه اون باشه میدونم.نقل قول: