وقتی مودم رو حالت اتومات باشه این نرم افزار Networks رو باید روی کدوم گزینه تنظیم کرد تا تبادل اطلاعات رو درست نشون بده ؟
Printable View
وقتی مودم رو حالت اتومات باشه این نرم افزار Networks رو باید روی کدوم گزینه تنظیم کرد تا تبادل اطلاعات رو درست نشون بده ؟
البته خودم شاتل داشتم.کم کم داشتم یه چیزایی پیدا میکردم که قراردادم تموم شد و رفتم یجا دیگه.نقل قول:
برای دور زدن شاتل ، از 1 تا 3 دانلود نکنین.و هر 2 ساعت مودمو، 5 دقیقه خاموش کنین و دوباره روشن و ادامه دانلود.
من چند روز اخر اینکارو انجام دادم و محدود نشدم.
نمیدونم الانم جواب میده یا نه
استفاده از نویز گیر (splitter)نقل قول:
تا حد امکان اتصالات و بریدگی خط تلفن رو کم کنید
تا جایی که ممکنه فاصله بین کابل تلفن و برق رو از هم زیاد کنید
خط 4 رو ببینی چی میگی!نقل قول:
خریدار یک مودم tplink دسته دوم ارزون هستم PM بدید:31:
مگه تو منطقه 4 ، چیزی به نام نت داریم ؟!!!:2:نقل قول:
من خط 4 512 محدود دارم اندیشه.
الان یک هفتس یا بیشتر سرعت زور 60-50 میچرخه (به زور) .نوسان شدیدی داره.
زنگ میزنی اندیشه باید دورخانومارو خط بکشی فقط آقایون جواب میدن.
امروز گفت یه پی گیری می کنیم واسه مخابرات خط 4.
دوست عزیز ، من 256 محدود اندیشه دارم توی همون خط 4 !! توی 20 روز گذشته به هیچ عنوان مشکل کاهش سرعت نداشتم !! در نتیجه این کاهش سرعت سرویس شما نمیتونه از مخابرات منطقه 4 باشه !! پیشنهاد میکنم سیم کشی داخلی خط تلفن منزلتون رو بررسی کنید !!نقل قول:
از لحاظ سرعت منم مشکلی نداشتمنقل قول:
ولی چیزی به نام پینگ وجود خارجی نداره ،همش تایم اوته :2:
بعد از یک ماه امتحانات طاقت فرسا خواستیم یکم بتل بطنیم که هی از سرور میندازه بیرون :19:
چه سرویسی از چه isp خوبه تو لاهیجان
سلام دوستان
خط 8 هستم: 128 نا محدود
از نیم ساعت پیش سرعت دانلودم که همیشه روی 30 بود اومده پایین، الان شده 15 ! از هر سروری، چه داخلی چه خارجی دان میکنم بازهم سرعت رو 15 ثابت مونده. تا صبح صبر میکنم اگه درست نشد میزنگم اندیشه ببینم چه خبر شده!!!
5تا شرکت تو لاهیجانهنقل قول:
اندیشه
گیلانت
دامون نت
باران نت
فست وی
کدوم مرکز هستی؟
اگه مرکز 2 و 4 هستی اندیشه خیلی خوبه
مرکز 3 دامون خوبه
عزیزم واسه من هم مثل شما شده بود خط6 بعد یه بار مودمم رو خاموش روشن کردم درست شد و سرعت مثل قبل شدنقل قول:
یه هفته اس پینگمون تایم اوته، اندیشه خط 5 سرویس 128 نا محدود! زنگ میزنیم پشتیبانی خانومه انگار رو ارث پدریش نشسته، یا داره اینترنتو مفتی بهمون میده :laughing: حوصله نداره ببینه مشکلم چیه اصلا! بخواد همینجوری باشه بر میگردم شاتل اون محدودیت دانلودشم به جون میخرم! راستی، کسی میدونه چرا تو نظر سنجی شاتل نیست؟ من به خاطر همین نظرسنجی از شاتل اومدم اندیشه، به شدت اشتباه کردم.. :41:
سلام دوستان این دامون نت{ پیشگامان} سرعتش چحوریه؟
پ.ن: داریم نمایندگیشو میگیرم تو انزلی میخواستم از وضعیتش با خبر بشم.
نقل قول:
این نظر سنجی قدیمیه. اون موقع شاتل هنوز تو رشت نیومده بود. در ضمن اگه گیم آنلاین بازی میکنی (پینگ برات مهمه) شاتل برات بهترین گزینست.
چرا دوباره سرعت اینترنت رو خاک بر سر کردن؟:19:
مودم رو هم خاموش روشن میکنم درست نمیشه :41:
نقل قول:
سلام
منم 512 محدود اندیشه توی مرکز 5 هستم:5:
تائید میشه حرفات:10:
این اندیشه هم که فقط نون اسمشو میخوره:19:
شعار اندیشه در خط 4:
از سرویس خود لذت ببرید وگرنه دهنتونو ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اتفاق واقعا وحشت ناک سرعت نامحدود از ساعت 1 به بعد میاد رو 16
این دومین شبه..
128 خط 2
تایید میشهنقل قول:
یه اتفاق واقعا وحشت ناک سرعت نامحدود از ساعت 1 به بعد میاد رو 16
این دومین شبه..
128 خط 2
کسی هست که از 256 نامحدود خبر داشته باشه؟ ممکنه اون رو هم آورده باشن پایین؟ اعصابم ریخته بهم، آخه رو چه حسابی سرعت رو آوردن پایین؟ فردا زنگ میزنم ببینم حرف حسابشون چیه...!
تو منطقه 4 کلا جای پینگ و تایم اوت عوض شده . :2:از پست های سایر دوستان هم برمیاد که مشکل همه گیره.نقل قول:
صددرصد یا کوسه ها با کابلهای نت ایران مسابقه ی طناب کشی راه انداختن یا یه ساختمون تو ترکیه تا دودکش رفته زیربرف.:27:
اول از همه ببین با وضعیتی که شاتل و اندیشه و پارس و آسیا تک تو انزلی دارن پیشگامان اونجا جواب میده؟؟؟نقل قول:
دوم دیگه دامون ، نماینده پیشگامان نیست. فست وی نمایندشه
دوستان کسی از اینترنت مخابرات تو استان گیلان استفاده نکرده؟؟
این کوسه ها هم مثل اینکه فقط دوس دارن با سیم خط 4 بازی کنن.نقل قول:
نمی دونم چرا همه ی مشکل ها یا فقط واسه خط چهاره یا اول از همه واسه اون پیش میاد!!!!!!!!!!!!1:18:
1024 محدود سرعت=70 اندیشه
گفت فیبر نوریه خط 4 مشکل داره!به این زودیا هم درست نمیشه!
سوال من از پشتیبانی فنی:
سلام 128 نامحدود دارم، از پریشب سرعت دانلود بعد از سایت 1 میاد روی 15 چرا؟ رو چه حسابی سرعت رو کم کردید؟ واقعا متاسفم
جواب پشتیبانی:
با سلام. مشترک گرامی، سرعت دریافتی شما 128 نا محدود می باشد و سقف سرعت دانلود سرویس 128 می بایست تا 16 کیلوبایت در ثانیه باشد و اندیشه سبز خزر این میزان را در طول رو به 2 برابر افزایش داده است. پس نمی توانید به کم شدن سرعت با عدد 15 اشاره نمایید. با سپاس اندیشه سبز خزر
بعدش زنگ زدم بخش فنی گفتم چرا دو شبه سرعت کم شده؟ اولش یک ساعت گفت که ما به شما لطف کردیدم تا الان سرعت تشویقی بهتون دادیم، سرعتتون باید رو 16 باشه، همین هم از سرتون زیادیه! بعدش گفت ما سرعت رو کم نکردیم، وقتی ترافیک شبکه زیاده خود سیستم سرعت رو کم میکنه! گفتم یعنی امکان داره دوبار سرعت شبانه بیاد روی 30 ؟ گفت مشخص نیست.
سلام
خواهشا یکی از دوستان لطف کنه توضیح بده الان دقیقا سرعت دانلود 128 و 512 حجمی اندیشه تو روز و شب چجوریاست؟ ممنون
پینگ افتتضاحست
یه دست کانتر هم نمیتونیم بازی کنیم
ای خدااااااااااااا
.............................
اندیشه هم هر چند ماه به جای اینکه سرعت افزایش بده داره کم میکنه
تا یه سال دیگه فکر کنم باید بریم سراغ Dial-up
سلام
دوستان اینجا کسی مبین نت 1 مگ نامحدود که حدود 70 تومنه کسی داره؟ میخوام بدونم چطوریاس
پینگ مارو باش . خط 2 انزلی .
هر وقت میزنگم طرف یا میگه متاسفانه مشکل دیتا داریم یا میگه صبر کنید وصل کنم همکارم مشکلتونو حل کنه (حالا چه خوب تو یه اتاق 6 متری دور هم نشستن، کاربر رو پاس میدن به هم دیگه :16: ) .ای بترکه اون دیتاتون .
برای خط 4 کدوم شرکت بهتره؟
پارس آنلاین
شاتل
یا یکی دیگه؟
سلام داداش تو انزلی الان پارس آنلاین هم بهترینه ما هم الان وایساتیم میخواییم دامون نت رو بیاریم تو انزلی ببینیم وضعیت چیه!!!نقل قول:
من خودم رشت نیستم اما با اینترنت دوستان رشتی که کار کردم ، 128 حدودا 80 - 90 میرسهنقل قول:
البته بازهم تو مراکز مختلف مخابراتی فرق داره
فردا سرعتت میشه صفر . زنگ میزنی به پشتیبانی علت رو جویا بشی ، بهت میگن که خدای را باید شاکر باشی که به جرم داشتن مودم و کامپیوتر در خانه شما را به مقامات قضایی جهت زندان و شلاق و ... معرفی نکردیم .:31:نقل قول:
به قول معروف " اَشَن جان دِ چوب خَیه ":2:
کلا مخابرات منطقه 4 همیشه رو هواست ، حالا حالا هم پایین نمیاد . :2:بعضی از دوستان شاتلی میگن شاتل تو منطقه 4 خوبه (البته برای وبگردی و بازی آنلاین ) ولی اگه برای دانلود میخوای دور شاتل رو یه خط گنده قرمز بکش با اون قانون من درآوردیش که رو دست هر چی دزد زدن .:2:نقل قول:
سلام..
از بچه هايي كه رشت خط 8 از شاتل يا پارس وي سرويس گرفتن لطفا بگن سرعتشون چطوره ؟؟
من خونه خط 7 انديشه دارم و چندان راضي نيستم.. ميخوام واسه مغازه م كه سمت پاستوريزه س از شاتل يا پارس وي سرويس بگيرم..
ممنون ميشم كمكم كنيد..
دوستان همشهری کسی این مودم رو نداره؟
ارور 678 میده
برای اندیشه است
سی دی که قبلا اندیشه داده بودم با ان همیشه نصب میکردم اون رو فعلا ندارم الان نرم افزارش رو از اینترنت پیدا کردم نصب شده ولی ایت ارور 678 میده
lan هم که سیستمم lan کار نمیکنه که اونوطری کار کنم
الان چی کنم راهنمایی کنید
کسی این سی دی مودم که خود اندیشه میداد نداره البته دوستانی که 4سال پیش گرفتند منظورمه والا این مودم قدیمیه؟
شاتل خط 8 سرویس آرت 6نقل قول:
سرعت دانلود 105 شب یک به بعد هم 60
خط 4 ، سرویس 1024 محدود اندیشه !!! :8:
دقیقا همینو میگن!!!نقل قول:
میگم خوب چرا از اول این سرعتو نزاشتین این جوابشونه!!!!
به من گفتم فیبرنوری خط 4 مشکل داره!
امروز رفتم اندیشه و بهشون گفتم چرا اینطور شده گفت البته ما به شما لطف کردیم اما تقصیر مانیست مخابرات داره اینترنت میده و بخاطر ترافیک بالا مارو مجبور کرده رو ی تمام خطوط ساعت 1تا سه سرعت رو کم کنیم گفت ما مشکلی با ساپرت ندارین بندویت بالایی داریم اما مخابرات مارو مجبور کرده...نقل قول:
نمیدونم چی باید بهش میگفتم اما واقعا میخام از اندیشه برم کسی میتونه امار انترنت مخابرات رو در بیاره؟