سلام
این عکسی که گزاشتین 1080p داشت با 1080i چه فرقی با هم میکنن HD هم بودن
اقا این دسته خیلی فرق داشت با قبلی شبیه همون اصله بود کاش یه عکس می گرفتی از اصله
سلام
این عکسی که گزاشتین 1080p داشت با 1080i چه فرقی با هم میکنن HD هم بودن
اقا این دسته خیلی فرق داشت با قبلی شبیه همون اصله بود کاش یه عکس می گرفتی از اصله
نقل قول:
سلام دوست عزیز...
تصویر1080iکیفیت کمتر نا محسوسی با1080p دارد...
دسته ای اصل رو راحت میشه تشخیص داد. جنس پلاستیک و سختی و نا مرغوب بودن دکمه ها که موقعی که کلید میزنید کاملا خودش رو نشون میده..
موفق باشید.
در پناه حق:11:
سلام اقا میلاد میشه عکس های کم حجم تر بذاری؟؟؟
اخه با این مودم های هندلی dial up سه ساعت طول میکشه:31:
سلام
جریان این داریو ورژن 2 لایت اون چیه که میگن ؟ بهتره - بدتر ؟ چجوریاست
بعد احتمال داره تو خود دستگاه دسته ی تقلبی بزارن از پشت شهرداری می خوام بگیرم
هنوز هم قاب دستگاه هارو جابجا میبندن
من باید شماره سریال داخل داشبورد و با کجا برسی کنم (جلوی دستگاه ( یو اس بی)) کجای دستگاه میشه عکس بزارید یا توضیح بدید (شنیدن کی بود مانند دیدن)
:31: حجمش رو ندیده بودم ، الان دیدم زده 1.5 مگ :31:نقل قول:
حواسم نبود ببخشید :11:
---------- Post added at 05:17 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------
لایت آن بیشتر از 2 تا ورژن داره !نقل قول:
ولی آخرین مدلش که برای اولین بار با باندل فورزا ارائه شد این بود : LiteOn 83850
که یه مدتی طول کشید تا بتونند هکش کنند . اگر منظور از ورژن 2 این هست فرقی با قبلیا نداره ، فقط روش هکش فرق میکنه .
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:17 PM ----------
فرقشون با هم رو در آرشیو P30 جستجو کنید :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/archive/index.php/t-376325.html
شهاب این تفاوت میلی آمپر ها منظورم 2100 با 2700 چقدر محسوس هست؟نقل قول:
سلام
ممنون مرسی خیلی جالب بود
حالا چندتا lcd که 1080p باشن میگید به ما 22" 23" ممنون مرسی
بعد احتمال داره تو خود دستگاه دسته ی تقلبی بزارن از پشت شهرداری می خوام بگیرم
هنوز هم قاب دستگاه هارو جابجا میبندن
من باید شماره سریال داخل داشبورد و با کجا برسی کنم (جلوی دستگاه ( یو اس بی)) کجای دستگاه میشه عکس بزارید یا توضیح بدید (شنیدن کی بود مانند دیدن)
بقيه ي سوالات شما رو بلد نبودمنقل قول:
فقط اين مورد رو ميگم
( خودم قبلا از شهاب جان پرسيده بودم )
خوب ببین اول از همه باید ببینی که دستگاهت جاسپر هست یا نه. برای این کار چند راه هست که من بهترین و مطمعن ترینشو بهت میگم :
پاور سریه جاسپر باید 150 وات باشه که این 150 وات را پشت پاور اگه جست و جو کنی میتونی ببینی.
اما مرحله بعدی تشخیصش سخته و اون اینه که ایا LT هست یا نه؟ که تو اینجا فقط باید به حرف فروشنده اطمینان کنی.
اما مورده بعدی اینه که باید چک کنی که سریالی که پشت دستگاه نوشته شده با سریالی که روی شاسی نشته شده یکی هست یا نه. سریال شاسی همونجایی نوشته شده که ورودیهای usb دستگاه قرار داره
مورده بعدی اینه که باید ببینی دسته اصله یا نه برای این کار برو به ادرس زیر:
بازي سنتر
این دوتا عکس:کد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=27572
کد:
کد:کد:http://up.--------.com/37261/1266047634.jpg
ب یه چیزی را یادم رفت بعد از این که این 2شماره سریال را با هم مطابقت دادی باید بیای توی محیط داشبورد و شماره سریالی که توبی داشبورد نوشته هم چک کنی که با شماره سریال شاسی یکی باشه. برای این کار در محیط داشبورد باید به مسیر زیر بری:کد:http://up.--------.com/37261/1266056508.jpg
system setting>consol setting>system info
همون اول صفحه نوشته: console serial number
ببین این خیلی مهم نیست که شماره سریال پشت دستگاه با شاسی یکی نباشه چون ممکنه زمانی که میخواستن کنسول را کپیخور کنن قاب کنسولها با هم عوض شده اما شماره سریال شاسی باید با شماره سریالی که در داشبورد نوشته شده یکی باشه وگرنه دستگاه تعمیریه.
اين هم عكس پاور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنم ديگه موردي مونده باشه
اگه بود دوستان بگن
بچه ها این اداپتور دسته های بی سیم xbox که رو از کجا میشه خرید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
پست قبلیمم جواب بدین
اقا ممنون مرسی چندتاشو میدونستم ولی بازم ممنون مرسی
مخصصوصا بابته عکس ها شرمندمون کردی - اگه از سریال پشت دستگاه هم عکس میگرفتی دیگه روم نمیشد پست بدم
اگه بخواد تعمیر کنه که بازم نمیشه فهمید - یه دستگاهو باز میکنن تعمیر میکنن دوباره می بندن سریالش فکر نمی کنم عوض بشه(یعنی حافظه دستگاه که عوض نمیشه شاسی شم که همونه) - یعنی دارم اشتباه میگم
تاریخ دستگاه واسه کی باشه خویه 10/2009 باشه خوبه
بازم راهنماییم کنید
سلام به همه ي دوستان عزيز
امروز يك دموي بازي ديدم تو كفش دارم ميميرم واقعا جالب بود اسم بازيش هست Alan Wake خيلي جالب بود فكر كنم تا يك ماه ديگه بياد :20:
يكي ديگشم اين بازي بود كه فقط مخصوص XBOB360 اسمشم Splinter Cell :20:
ميدونم گفتن اين مطلب جاش اينجا نيست شما به بزرگي خودتون ببخشيد
ولي به نظر من اين دو تا بازي را بگيرين ضرر نميكنيد البته هنوز هيچ كدومش نيومده :31:
بازم معذرت ميخوام شرمنده:11:
alan wake حدودا 28 اردیبهشت میادنقل قول:
splinter cell هم انحصار xbox نیست واسه ps3 هم میاد
خدا ببخشه داداش
نقل قول:
Splinter Cell: ConViction در ماه فبریه سال 2010 به صورت انحصاری برای دو پلتفرم PC , XBOX360 ریلیز خواهد شد.
کی گفته واسه PS3 هم میاد . لینک خبرشو لطف میکنی ؟
نقل قول:
سلام مرسي
واقعا دارم تو كفش ميميرم
اي مرده شور ps3 ببرن بره زيره گل راحت بشيم
راستي نميدوني اين پروژه ي ناتال كي مياد؟
خدا كنه كه براي ps3 نياد تا تو كفش بمونننقل قول:
والا یه مقدار تفاوت را که دارن ولی خیلی محسوس نیست یعنی حداقل برای این 2 مدلی که من داشتم این گونه بودنقل قول:
آره راست میگی ببخشید.:11:نقل قول:
آخه هفته پیش تو IGN خوندم که سونی داره به UBI SOFT پول میده که واسه 3 هم بده ولی هنوز انگار خبری نیست.
بعد یه چیزی بازی ای که رو دوتا پلتفرم میاد دیگه انحصاری نیست.13 فبریه 2010 میاد.احتمالا 2 هفته بعدش واسه 3 هم میاد.
خواهش دارم.خدا نکنهنقل قول:
چرا مرده شورشو ببرن گناه داره
ناتال هم اگه تاخیر نخوره زمستون سال دیگه و توی تعطیلات کریسمس میاد
samsung: 22500 - 22700 -23500- 23700 -XL2370نقل قول:
LG:W2261vp - 2262TQ
بازم ممنون
چي بابا خيلي مزخرفه دلشون خوشه كنسول بازي ساختن:20:
بازياش 100 تا يكيش خوبه
همين ايكس باكسهاي 3 چراغ 100 شرف داره به ps3
دوست عزیز این حرف شما درست نیست!نقل قول:
بازیهای انحصاری ps3 واقعا فوق العاده هستند. و هر کدومشون یک شاهکار محسوب میشن.
خواهش ميكنم عزيزنقل قول:
ولي من خودم كنسول ندارم و اون عكس ها و مطالب كه گذاشته بودم قبلا از شهاب جان ( shab_2008 ) پرسيده بودم ! و اصلا خودم كنسول ندارم ولي ميخوام همين چند روزه بخرم اگه خدا بخواد
براي اطلاعات خيلي بيشتر :31:از بازي ميتونيد به تاپيك خودشون مراجعه كنيد :نقل قول:
Alan Wake
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=85574
Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=323756
سلام
دوستان می خواستم ایا دسته xbox که به PC بخوره برای خرید هست مثل اکثر دسته ها که کاملا شبیه دسته PS هستن
ئ اینکه چرا بازی xbox با همتای خودشون در PC فرق دارن مثلا fifa 2010 در xbox که من بازی می کنم واقعا عالی و ادم ازش خسته نمیشه
ولی چند روز پیش fifa 2010 نسخه PC رو گرفتم..همه چیزش فرق داش...منوهاش که کاملا دگرگون شده بود
بازیش هم شبیه بود و مثل xbox نبود
چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟
سلام چطور میشه عکس، آهنگو اینارو بریزیم رو کنسول :20:
میشه عکس پروفایلو خودمون بریزیم؟ :20:
دوست عزیز شاسی دستگاه را به راحتی میشه عوض کرد.نقل قول:
اما اگه شما میخواین بفهمید که دستگاهتون نو هست یا نه تنها راهش باز کردن در کنسول و بررسی GPU کنسول هست که نشون میده که دستگاه نو هست یا خیر.
سلام
ممنون از راهنمایی هاتون
واسه کپی خور دستگاه رو باز میکنن که چی کار کنن دقیقا (دقیقا) دستگاه رو بو کنی مشخص میشه نه (بوی نوعی بده)
الان کسی قیمت الایت و نداره
شما اگه گرفتی حتما قیمت شو بگینا - واسه ما هم الایت قیمت کنیین اگه الایت نخریدین
هنوزم یه خورده شک دارم به شبکه کردن دستگاه ها - اگه یه روتر بخرم ردیفه دیگه می خوام بیشتر از 8 پورت داشته باشه - قبلا کمک کردینا ولی بازم دلم یه جوریه نسبت بهش - قیمتش چقدره -pc نزارم و ip ها رو با اون سایت انلاین بدم بهش
نقل قول:
ایکس باکس 360 الیت با مادر بورد جاسپر کپی شده 340 هزار تومان همراه با اخرین اپدیت نرم افزاری(داشبورد+درایو)
XBOX رو نمی دونم . ولی دسته ی XBOX360 در کامپبوتر هم قابل استفاده است.کد:سلام
دوستان می خواستم ایا دسته xbox که به PC بخوره برای خرید هست مثل اکثر دسته ها که کاملا شبیه دسته PS هستن
ئ اینکه چرا بازی xbox با همتای خودشون در PC فرق دارن مثلا fifa 2010 در xbox که من بازی می کنم واقعا عالی و ادم ازش خسته نمیشه
ولی چند روز پیش fifa 2010 نسخه PC رو گرفتم..همه چیزش فرق داش...منوهاش که کاملا دگرگون شده بود
بازیش هم شبیه بود و مثل xbox نبود
چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ؟؟؟
از یک بازی هم نمیشه نتیجه گرفت که کلا تمام بازی ها با هم متفاوت اند. بازی FIFA متفاوته چون توسط 2 تیم متفاوت اما زیر چتر EA Sports ساخته میشه.
1.نصب ویندوز مدیا سنترنقل قول:
2.وصل ایکس باکس از طریق وایرلس Device یا کابل Ethernet
بعدش به راحتی از طریق XBOX میتونی Sync کنی.
بله دسته ی ایکس باکس به PC میخوره...خودش یه وایرلس داره به USB pc میخوره.نقل قول:
دلیل اونهم انحصاری بودن بازی هاست...و همچنین یه سری سیاست های مختلف شرکت های سونی و مایکروسافت.
سلامنقل قول:
آره ميدونم به هر حال ببخشيد معذرت ميخوام شرمنده
ولي خوب xbox360 يه چيزه ديگه هست
بازم معذرت ميخوام واقعا شرمنده
دااوش خوب یه بولدزر گرفتی دستت رفتی تو شیکم پی اس هااا :31: من فن نیستم چون هر کنسولی اصولا یه چیز واسه بازیه و به نظر من نباید روش غیرت داشته باشم :31: ناموسی نیست :31: ولی اینکه اینطوری یه چیزی رو بکوبیم هم درست نیس... از پلی استیشن پلیس آمریکا برای باز کردن قفل های کامپیوتری استفاده میکنه :31: همین یه مثاله برای اینکه به قدرتش پی ببری :31:نقل قول:
آره خدایی دوستمون راست میگه...FIFA 10 ایکس باکس کلا یه چیز دیگه ایه ...اگه اینو بازی کنی از هر چی SOCCER بدت میاد
دوست عزیز بهتره که همه چیز رو با هم مثل سالاد مخلوط نکنیم .نقل قول:
بله , درسته که PS3 قابلیت کد گشایی فایل ها و بر نامه هایی رو داره که میشه به عنوان یک Mode Chip ازش استفاده کرد !
و درسته که با شبکه کردن 1000 تا PS3 به پردازش یک ابررایانه معمولی میرسیم اما ...
نه اینجا CIA یا NSA هست و نه شرکت Microsoft و نه ما ماموران پلیس و برنامه نویسان بزرگی هستیم !!
پس بهتره به کاری که داریم انجام میدیم و هدفی که داریم برای اون خرج میکنیم فکر کنیم .
به نظره من خیلی از بازی های Xbox 360 یه چیز دیگه هست !!نقل قول:
چرا میشه از حالت Ban درش آورد 15 تومن خرج داره تا Chip Nand رو Reset کنه.نقل قول:
بله ,با هارد جدید درست میشه ولی همون هارد خودتون رو هم میتونید بدید واستون درستش کنن و فقط تنها چیزی رو که نمیشه درست کرد همون دسترسی نداشتن به LIVE هست.نقل قول:
دور از جون :31:نقل قول:
آره منم موافقم ولی همین که افتادیم تو یه خطی که داریم در موردش تحقیق میکنیم خودش کلیه و از نتایج این بحث ها میتونیم
روی بعدی ها هم استفاده کنیم.
من عملکرد CD رو کامل میدونم فقط یکم گیج شدم از حرفت !! آخه نوری که از دیسک عبور کنه که دیگه قابل تشخیص نیست برای
درایو ! من تا اونجایی که دیدم و خوندم , زمانی که یک CD رایت میشه پستی بلندی هایی روی اون ایجاد میشه که پستی ها حکم
1 و بلندی ها حکم 0 رو ایفا میکند , و میزان تفاوت سطح در اینها برای درایو قابل تشخیص هست.
در مورد کیس هم جدیدا شرکتی اومده و کیسی افقی همانند مدلهای قدیمی ساخته .پس باید در این مورد بیشتر تحقیق کنیم
میلاد جان.
در مورد لرزش که 100 % باهات موافق هستم , باید ببینیم چطوریه.
میلاد نرم افزار Low Level Format آبروی منو خرید !! چون تمام عکس ها و فیلمهای خانوادگیم روی یه Flash 8GB بود که خداروشکرنقل قول:
قبل از گم شدنش یه بار Low Level کردم که حدود 1 ساعت طول کشید.
در مورد Xbox هم که آره , Source ها همه از Linux هستن .
نه , چون همه اینجا فعال هستن و سعی میکنن به روز باشن و زود هم جواب سوال هارو میدن .نقل قول:
LT که دیگه 1.61 حساب نمیشه !! دیگه باید 1.7 به حسابش آوردنقل قول:
نقل قول:
میلاد جون یک سری صحبت در مورد LIVE و نحوه ی وصل شدن روکاشکی توی تاپیک خودش میکردی که اگه دیگران هم مشکل
داشتن مشکلشون حل بشه , ولی اینجا که حرف زدی بعد از 2 روز دیگه میره اون وسط ها.
راستی من بهت پیشنهاد میکنم قبل از خرید PS3 حتما یک LCD یا LED بگیری که حداقل وقتی بعدش PS3 گرفتی تازه نری تو فکر
یک تصویر خوب :31:
بچه ها یک امیدی به من بدین ....دارم نا امید می شم:41:نقل قول:
یا می گن ندارن یا نمی دونن چی هست.....
سلام
xbox 360، می تونه bluray rip رو که روی dvd ریخته شده اجرا کنه؟(1080p و 720p)
والا منظورتون رو از Blue Ray Rip نفهمیدم ولی این کنسول بعضی از فرمت های تصویری HD رو تو رزولیشن های ذکر شده پخش میکنهنقل قول:
البته هنوز 1080 واسه خیلی از دستگاه ها سنگینه و هنوز فیلمهایی در این اندازه بعید میدونم اومده باشه.
نه بابا هستش , شما پاساژ رضا رو بگرد اگه نبود برو فروشگاه یگانه تو جمهوری پاساژ حافظنقل قول:
بله با چیپ روی Ps2 هم میشه یک موشک رو با ضریب خطای چند متر هدایت کرد و برای همین اوایل بهش مجوز ساخت نمیدادند ، ولی این مساله ارزش نیست برای یک کنسول .نقل قول:
اگر شما به مسائل نظامی و جاسوسی و ... علاقه داری میتونی بری موشکی ، تانکی F5 ای چیزی بخری یا بری توی MI6 مشغول به کار شی ، چرا کنسول خریدی ؟ :31:
بچه ها من ممکن هست مدتی نباشم , البته جای خالی بنده با وجود شهاب جان و پدرام عزیز و دیگر دوستان هیچ وقت احساس نخواهد شد .
موفق باشید
آره اون کیس های جدید رو دیدم ولی همشون از چیپ های اتم و موبایلی استفاده میکنند مثل لپ تاپ ، یعنی تکنولوژی ساخت فرق داره گویا .نقل قول:
دور از جون :31:
آره منم موافقم ولی همین که افتادیم تو یه خطی که داریم در موردش تحقیق میکنیم خودش کلیه و از نتایج این بحث ها میتونیم
روی بعدی ها هم استفاده کنیم.
من عملکرد CD رو کامل میدونم فقط یکم گیج شدم از حرفت !! آخه نوری که از دیسک عبور کنه که دیگه قابل تشخیص نیست برای
درایو ! من تا اونجایی که دیدم و خوندم , زمانی که یک CD رایت میشه پستی بلندی هایی روی اون ایجاد میشه که پستی ها حکم
1 و بلندی ها حکم 0 رو ایفا میکند , و میزان تفاوت سطح در اینها برای درایو قابل تشخیص هست.
در مورد کیس هم جدیدا شرکتی اومده و کیسی افقی همانند مدلهای قدیمی ساخته .پس باید در این مورد بیشتر تحقیق کنیم
میلاد جان.
در مورد لرزش که 100 % باهات موافق هستم , باید ببینیم چطوریه.
در مورد عمل کرد دیسک های نوری هم به این صورته که نور لیزر پس از برخورد با سطح شفاف اون بر میگرده ، اگر لنز بتونه بازتاب پرتو نوری که فرستاده رو بخونه 0 و اگر نتونه اون رو بخونه یعنی نور از سوراخ رد شده رفته پی کارش 1 حساب میکنه ، توی بعضی از درایو ها هم برعکسه بستگی به درایو داره ، در مورد دیسک های دولایه هم همین طوریه ولی زاویه تابش خیلی مهمه .
در مورد بلوری نمیدونم چون هیچ علاقه ای ندارم در موردش تحقیق کنم ، البته فعلا :13: ولی فکر کنم عملکرد یکسانی وجود داشته باشه .
:11:نقل قول:
میلاد نرم افزار Low Level Format آبروی منو خرید !! چون تمام عکس ها و فیلمهای خانوادگیم روی یه Flash 8GB بود که خداروشکر
قبل از گم شدنش یه بار Low Level کردم که حدود 1 ساعت طول کشید.
در مورد Xbox هم که آره , Source ها همه از Linux هستن .
:11:نقل قول:
میلاد جون یک سری صحبت در مورد LIVE و نحوه ی وصل شدن روکاشکی توی تاپیک خودش میکردی که اگه دیگران هم مشکل
داشتن مشکلشون حل بشه , ولی اینجا که حرف زدی بعد از 2 روز دیگه میره اون وسط ها.
راستی من بهت پیشنهاد میکنم قبل از خرید PS3 حتما یک LCD یا LED بگیری که حداقل وقتی بعدش PS3 گرفتی تازه نری تو فکر
یک تصویر خوب :31:
دوستان به هیچ عنوان نمیشه Update فیلم های Divx رو بدون وصل شدن به Live بگیرم؟
چون من حداقل تا 3 ماه دیگه ADSL ام وصل نمیشه!