اینو یواشکی میگم، دنبالشو نگیرید! دوستان، کل کل بسه، هدفونا را دریابید! :8:
Printable View
اینو یواشکی میگم، دنبالشو نگیرید! دوستان، کل کل بسه، هدفونا را دریابید! :8:
تفاوت زیاد هست ولی امپدانس هدفون 630 از لحاظ تقسیم بندی امپدانس هدفونها ، توی دسته امپدانس پایین قرار میگیره. اگر هدفون 1200 شما امپدانس خود هدفون 2200 اهم باشه درایو کردنش با کامپیوتر مشکله یعنی نمی تونید حداکثر توان صدای ممکنه را از هدفون بشنوید و برای راه اندازی این هدفون باید از آمپ (آمپیلی فایر) هدفون استفاده کنید.نقل قول:
واحد سنجش امپدانس اهم هست و اهم هم مساوی واحد اندازه گیری مقاومت.
از اسم "مقاومت" پیداست که یعنی مقاومت در برابر جریان الکتریسیته ، خوب حالا هر چی مقاومت کمتر باشه برای راه اندازی هدفون نیاز به ولتاژ کمتر هست. پس زمانی که هدفون با امپدانس پایین به پلیری که توان راه اندازی هدفونهای با امپدانس بالاتر را دارد باید مواظب باشید که ولوم بیش از حد توان مجاز هدفون باز نشه که باعث آسیب به هدفون نشه.
واضحه دیگه ، منظور اینه که هدفون با امپدانس بالا احتیاج به ولتاژ بالاتری برای راه اندازی داره ولی هدفون با امپدانس پایین به ولتاژ کمتر.
هیچ تفاوتی نداره ، شما از هدست هایی که دو فیش جداگانه برای میکروفون و هدفون دارن ، می تونید به صورت جدا هر کدوم از این فیش ها را به یک وسیله جداگانه متصل کنید.
مثلآ فیش هدفون به پلیر و فیش میکروفون به کامپیوتر
شما هم موفق باشید.
کدوم هدفونها را از دریا بگیریم(به شوخی)نقل قول:
اینجا کسی با کسی کل کل نمیکنه، یعنی از ادب به دوره. و اگه از پستی اینطور برداشت شد که بی ادبی شده ، شاید نویسنده متن از کلمات مناسب منظورش به خوبی استفاده نکرده بوده.
به هر حال نظرهای متفاوت جذابیت یک موضوع رو بیشتر میکنه به شرطی که در چهارچوب احترام به نظرات مقابل، هر چند ناخوشایند و از روی بی توجه ای و یا از روی لجبازی باشه.
خوشبختانه توی این چند روزی که اینجا بودم کسی از این قبیل مسائل نداشته.
منظور شما با چه هدفونی هست؟
شما هم موفق باشید.
نقل قول:مگه دریا... هدفون داره؟:31:
خوب خدا را شکر... که نیست :10:
این جبرا ۳۰۳۰ هم هدست باحالیه. یه خورده تحقیق کردم دیدم ویژگیهای جالبی داره.:18:
میشه دوستان بیشتر در مورد مدلهای دیگهاش صحبت کنند بخصوص زیر ۱۰۰ تومنیهاش.
چرا که نه ، مگه پری دریایی موسیقی گوش نمیکنه؟نقل قول:
خدا رو شکر بابت همه چیز ، چه اونهایی که به ما داده و چه اون چیز خوبترا که قسمت بقیه شده.
بله دیگه پیشنهاد بدی به شما نکردم که.
متاسفانه بقیه هدست بلوتوث های این شرکت تا رنج 140 تومنش فقط همین مدل امکان اتصال هدفون جدا داره هر چند یک کمی ظاهر خوبی نداره(منظورم مدل های کوچیک هست).
مدلهای هدست بزرگ هم داره که کیفیت صدای اونها رو تست نکردم که بتونم نظر واقعی بدم ولی به نظرم بهتر از این مدلها خریداری نشه که شاید خودتون بتونید با هدفون بهتر اون رو ست کنید.
اما پیشنهاد بهتر همون سونی MW600 هست چون:
1. کیفیت صدای بهتری داره
2. مدت زمان استفاده از باطریش بیشتره
3. نمایشگر داره که یک مزیت بزرگ هست که 3030 فاقد اونه
4. کوچیکتره
5. خوشگلتره
6. فقط یه اشکال داره که یک کمی گرونه ولی قیمت واقعیشه معادل همون 3030 هست
هر چند اینجا از توی جعبه گوشی اون رو در میارن و جدا به قیمت 120 میفروشن.
شما هم موفق باشید.
iهیچ کودوم از این ها رو نداره چند وقته :2:نقل قول:
چرا نداره؟
تمام کرده و قراره بار جدید براشون برسه یا اینکه دیگه هدفون سونی نمیاره؟
شما جایی سراغ دارید که این دوستمون رو راهنمایی کنید؟
*البته برای هدفون های فول سایز و ... که میخواین به devise خاصی وصلشون بکنید که اون نمیتونه اون امپدانسنقل قول:
هدفون رو درایو کنه میتونید از headphone AMP استفاده بکنید !(در جواب دوست قبلیمون)
** اره رضا(؟)امید(؟) جان خواستم زحمت شمارو کم کنم با دادن لینک ها ... :31:
در مورد امپدانس هم شما خودت از 100 تا لینک بهتر توضیح دادی رفیق:46:
Impedance
The sum of both resistive and reactive impeding forces of a load. Headphone impedance commonly changes with frequency, and would become somewhat inductive or capacitive at different frequencies.
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
نقل قول:
خیلی از این نمایندگی ها مثل سونی یا سن هایزر همینجوری هستن !
نمونش سن هایزر که یه مدل اچ دی 555 رو 6 ماه قرار بود بیاره که بعد از 9 ماه اورد ! ...
باز سونی و کریتیو وضعشون خیلی بهتر از سن هایزر و ای کی جی هست ... برند های حرفه ای تر هم که اکثرا تعطیل
ان یا مدل های قدیمیشون رو دارن ...
* البته چیزی که از ظاهر مردم رو گول بزنه همیشه هست مثل مدل های skull candy یا beats by dre ! که فکر میکنن
بهترین هدفون های دنیا هستن !(حالا خودمم یه beats studio از us سفارش دادم = جنبه تفریحی و تنوع:31:)
یکی به من یه ایرفون عالی بین 80 -150 تومن معرفی کنه plz
به فروشگاه های خارج دسترسی داری؟!نقل قول:
چه سبکی گوش میدی؟!
با چی گوش میدی؟!
اگه این ها رو جواب بدی دوستان بهتر جوابگو خواهند بود.
اسم کاربری من همون اسم واقعیم هست. و امید هم اسم محل کارم هست. متاسفانه قبلآ که اینجا ثبت نام کردم پسورد و ایمیلم فراموش شد(نمی دونم چرا هیچ وقت با ایمیل راحت نبودم) و اسم کاربری جدید که برام راحت باشه شد REZAOMIDO. و اینکه من هیچ اطلاعی راجب به ایتالیا ندارم ، حالا چرا اون موقع این پسوند انتخاب شد تا حالا برام سواله.نقل قول:
اتفاقآ کار شما رو خیلی دوست داشتم و دارم و ازتون می خوام که همیشه بعد از پست های من ، پست کامل کننده باشه.
با این جمله شما مشخص شد که برای لینک اصلآ سرچ نکردید.
اینکه اکثر کسایی که توی بازار هستن به نوعی فروشنده هستن و تا اونجایی که تجربه کردم براشون تفاوتی نمی کنه چی بیارن ولی براشون تفاوت میکنه که برای یک جنس چقدر سود گیرشون میاد و چقدر فروش داره. چون دلشون نمی خواد از صبح تا شب خاک روی جعبه یک کالایی که مشتری کم داره پاک کنن برای همین سخت بشه راضیشون کرد هر کالایی رو بیارن.
مبارکتون باشه (ولی چه تفریح و سرگرمی گرون قیمتی دارین شما ، من که از این تفریحات نمی تونم بکنم).
شما هم موفق باشید.