پس مشخصه کسپر آلودگی رو از فایل پاک کرده.یک پاکسازی کاملنقل قول:
برای استفاده از کرک و پچ هم راههایی که گفتم رو تست کنید تا از سالم بودنش مطمئن بشید.خیلی از پچها و کرکها واقعا مخرب هستند و دارای بدافزارهای مخفی هستند.
موفق باشید
Printable View
پس مشخصه کسپر آلودگی رو از فایل پاک کرده.یک پاکسازی کاملنقل قول:
برای استفاده از کرک و پچ هم راههایی که گفتم رو تست کنید تا از سالم بودنش مطمئن بشید.خیلی از پچها و کرکها واقعا مخرب هستند و دارای بدافزارهای مخفی هستند.
موفق باشید
بله حتما ممنونم بابت راهنمایی هاتون محبت کردیدنقل قول:
سلام
ورژن 2014 اشکالاتی داره الان؟ مدتیه پیگیر نسخه نهاییش نیستن . دانلودش بکنم؟
سلامنقل قول:
تنها مشکل،وارد کردن سریال هست که دو تا روش در انجمن گفته شده.به پستهای قبل مراجعه کنید.
سلام
اکثر دوستلن به صورت تریال کسپر رو فعال کرده بودن که امروز تموم شده :31:
کثل من
حالا تریال ریست برای این 2014 نیومده تا دوباره استفاده کنیم؟
غیر از روش هایی که دوستان گفتن (نصب نسخه قبلی و اینا) روش دیگه ای نیست؟
از تریال ریست استفاده نکنید.باعث کند شدن سیستم و اختلال در کسپر میشهنقل قول:
در صورت امکان یک ویندوز مجازی نصب کرده و روی آن،کسپر 13 نصب کنید و با تهیه چندین کلید از اینترنت،فایلهای رجیستری رو استخراج کنید تا در صورت از کار افتادن یکی،از بقیه استفاده کنید.
اگر هم سیستمی که کسپر 2013 روی آن نصبه،در دسترس دارید که کلا 2-3 دقیقه وقت لازم دارید.
روی ویندوز 8.1 میشه کسپر نصب کرد؟
pure 3 رو داشتم اما انگار روی 801 نصب نمیشه . چه کنم؟
سلامنقل قول:
باید از آخرین ورژن ها استفاده کنید
برای kis 2014 با بچ b روی وین 8.1 نصب میشه
pure 3 رو چی میشه پچ روش نصب کرد؟ و تریال ریست با پچ روش کار میکنه؟
اگر لینک پچ ها رو بدید ممنون میشم.
با سلام
دوستان من از کسپر2014 استفاده میکنم بصورت تریال نصبش کردم حالا فعلا یک20 روزی هم وقت داره
میخوام بدونم بعداز پایان این 20 روز ایا میتونم دوباره با تریال ریست که ازسایت گردو دریافت کردم اکتیوش کنم یانه
تریال ریستها به بدی کرکها نیستند و نباید تغییراتی در انجین اصلی انتیویروس بدن تا اونجای که من اطلاع دارم
این کرک رو تو ویروس توتال تست کردم به نظر مشکلی نداره ازنظر بدافزار داشتن حالاباید اساتیدتست کنند نظربدند
که ایا تغییرات اساسی در انتیویروس میده یانه ، تا اگر میده من و دیگردوستان ازش استفاده نکنیم و به فکر یک روش
دیگه باشیم
اینم لینک ویروس توتال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک تریال ریست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]