سلامنقل قول:
دوست عزيزم هاي وب نوسان سرعت داره ولي پينگش هميشه خوبه .
Printable View
سلامنقل قول:
دوست عزيزم هاي وب نوسان سرعت داره ولي پينگش هميشه خوبه .
بله حرف شما درست ولی من نمیدونم چرا مرکز مخابراتیمون(باهنر) اینقدر ضعیف هست.نقل قول:
آخه منم های وب میخوام پوسیدم با این اینترنت وایمکس.
حتما مركز شلوغي داريد . شما سرويس هاي ديگه اين شركت رو بگيريد كه تا 4مگ و 6مگ هم ميتونيد استفاده كنيد . البته قبلش سوال كنيد كه مركزتون پهناي باندش چقدره بعد اگه خواستيد بگيريد .نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
همین چند دقیقه پیش با بخش فروش تماس گرفتم گفتن که پورت خالی ندارن وگرنه سرویس دهی میکنن منم پرسیدم تا مهر ماه خالی میشه جواب دادن بله
هیچی دیگه منم تا مهر منتظر میمونم چون واقعا سرویس دینامیت از نظر من خیلی مناسب هست خیلی خیلی مناسب تر از وایمکس ایرانسل هست که من میگیرم.
بازم ممنون از شما حالا یه سوال من طرح دینامیت با حجم 15 که 45 تومن هست بگیرم سرویس خوبی هستش انصافا از نظر کیفی؟؟
بعد یه سوال دیگه اگه بخوام بهترین مودم بیسیم با اسپلیتر و... رو بگیرم با هزینه رانژه و نصب حدودا چقدر در میاد دوستان؟؟
سرويس ديناميت خوبه ولي اگه مركزتون شلوغ باشه نوسانم داره . در كل هميشه نبايد انتظار سرعت 900 تا رو ازش داشته باشيد .نقل قول:
بهترين موردم الان تي پي لينك دو آنته هست كه 150 تومن اسپليتر هم 5000 تومان . 10000 تومانم به هزينه سرويستون اضافه كنيد ميشه مجموع خرجتون . نصبشم كاري نداره خودتون ميتونيد انجام بديد اگه يه آشنايي كوچيكي با مودم داشته باشيد كه اونم آموزش تنظيماتش به فارسي هست .
مرسی دوست عزیز که راهنمایی میکنی :n12: من میخوام شبی 3 تا 4 گیگ دانلود داشته باشم ! تا 45 تومن هم میتونم هزینه کنم به نظرتون چه سرویس مناسب هست ؟نقل قول:
سلام
دوست عزيزم به نظر من فعلا يه ماهه بگير اگه راضي بودي تمديد ميكني . اگه ميخوا سرعت روزانت بالا باشه بسته هاي گنجينه رو بگير .
سلام
دوستان میخواستم از های وب سرویس بگیرم چند تا تعرفه دیگه هم دیدم دو دل شدم
الان 512 حجمی توی روز چه سرعتی میده برای دانلود ؟ شبانه چطور؟
همینارو درمورد 256 هم بگید ممنون میشم
چون 512 پارس انلاین هم هست 10 گیگ ولی ساعات رایگانش 2 تا 7 هست اما های وب 5 تا 7
1 مگ 8 گیگ چطور؟ فرق قیمت 1 مگ با 512 هردو 8 گیگ فقط 4 هزار تومنه به اضافه 1 مگ یک ساعت بیشتر دانلود شبانه داره یعنی 4 تا 7
نظرتون چیه کلا ؟
خواهش ميكنمنقل قول:
سرويس 1مگ بگير از اين لحاظ بهترينه .
سلامنقل قول:
دوست عزيز 512 توي روز تا 4مگ بازه يعني حدود 480 تا سرعت ميده شبانش هم بايد بالاي 250 تا سرعت بده .
1مگ هم تا 6مگ اگه مركزتون مشكل كمبود پهناي باند نداشته باشه براتون ميبندن در غير اين صورت همون 4مگ و بالاي 350 تا سرعت ميده شبانه داره . به نظر من 1مگ بگير .
دستت درد نکنه:n12::n16:نقل قول:
با نوسان 500 هم بده ما راضی هستیم حداقل از 30 کیلوبایت سرویس فعلیم که بهتره.
بازم ممنون به خاطر راهنمایی.