لیست مدارک لازم برای 1 مگ انقدر طولانی بود که من ازش با موبایل عکس گرفتم :31:نقل قول:
Printable View
لیست مدارک لازم برای 1 مگ انقدر طولانی بود که من ازش با موبایل عکس گرفتم :31:نقل قول:
اگه حساس نبود که همه الان شرکتای خصوصی ول کرده بودن اومده بودن مخابرات سرویس میگرفتن:31:نقل قول:
اگه حساس نبود که من مرض نداشتم ماهی 80 هزارتومن پول نت م ا ه و ا ر ه بدم یه دو مگ یا یک مگ میگرفتم خودمو برا همیشه راحت میکردم
شرکتی خصوصی اکثرشون اصلا مدرک نمیخوان البته حرفی نباید در موردش بزنی هیچی نمیگن دیگه خیلی گیر باشن یه فتوکپی از کارت دانشجویی هر کسی که عشقت کشید بگیر بده به هر شرکتی خواستی
وی پــــــــــــــــــــــــ ــی ان بره شمام قعطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه اوکی هستنقل قول:
بازخراب داره میشه....
اره ترکیده
من که دارم فرار میکنم از مخابرات دوست ندارم تابستونم خراب بشه
هنوز هم نسبت به قیمتش و نامحدود بودنش میشه روش حساب کرد :)
اینا خوب بلدن چیکار کنن کلا اذیت کنن کلتو سمت اینترنت نیاننقل قول:
اگه سرعت بالا میداد که من از خدام بود هزارتا مدرک میخوان وگرنه نامحدود سرعت پایین به چه درد میخوره؟ این همه پوله برقو اینا مثلا با 128 تو 24 ساعت 1 گیگ تقریبا میشه درد با 256 نزدیک 2 گیگ که نشون میده اصلا روش نمیشه حساب کرد حداقل باید 512 بدن که روش حساب کرد نصبت به بقیه شرکتا که اونم من که هر کار کردم ندادن:46:
دیروز یک پروتکل از ساعت 3 ظهر خراب شد بعد گفتند مشکل از زیر ساخت هست و داریم حل میکنیم بعد ساعت 7 عصر کلا اینترنت قطع شد نیم ساعت بعد وصل و درست شد همه پروتکلها و باز 2 ساعت بعد تمامی پروتکلها خراب شد صبح الان درست شد ...........تا ظهر ببینیم باز ......
داستانی داریم هان... میخوام چاپ کنم بیرون بیاد همه بخونند
از دیروز 5 بار زنگ زدم هی گفتند زیر ساخت زیر ساخت .....
یادمه isp بودم زنگ میزدم هی می گفتند مخابرات مخابرات.....
جالب اینکه مرکز با مرکز فرق میکنه خونه مون این داستان ولی شرکت همه چی درسته
اما مال من از اون روز که درست شد دیگه مشکلی نداره...صفحه های عالی باز میکنه دانلود هم عالی.. 256.