خواهشا بگین چطوری و ازکجا ماشین مورد نظر را پیداکنم
بیارم تو نرم افزار و چطور تغییرش بدم
Printable View
خواهشا بگین چطوری و ازکجا ماشین مورد نظر را پیداکنم
بیارم تو نرم افزار و چطور تغییرش بدم
دیدم بحث ادیت دوباره داغ شده یه fh13 شرکت نفتی داشتم گفتم بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاهكاره ايولا !نقل قول:
كسي ميتونه اين فايلي كه ميگمو بهم بده لطفا
هر كي يورو تراك داره فايلو زدم داغون كردم ! توي محل نصب بازي فايل bace پوشه vehicle بعد پوشه truck از توي پوشه تراك اگه ميشه اين 2 تا رو برام يكي آپلود كنه ممنونش ميشم ! يكي volvo_fh16 و يكي scania_rcab ممنون من شديد نياز دارم يورو تراكم بالا نمياد ممنون !
دوستانی که تو زمینه ادیت و به اصطلاح modding اگر هر چی یاد دارن بزارن تو این تاپیک بچه های اینجا یه چیزی بالاتر از scs soft میشن ولی نمی دونم چرا همه (به جز عده معدودی ) میان میگن کامیون ادیت کردیم و فایل میذارن و عکس میذارن ولی بقیه رو یه راهنمایی نمیکنن که چطور این کارا رو کردن .
منم هر وقت گفتم یکی یه توضیح مختصر بده اینقدر مختصر توضیح داد که هیچی نفهمیدم ، البته این ممکنه به خاطر گیرایی پایین من باشه :31:. هر کی هرچی رو از هر جا یاد گرفته منبعش رو بیاد بگه خواهشن شاید ما هم تا ETS 2 نیومده تونستیم یه کارایی بکنیم . بخدا دل یه راننده رو شاد کردین .
آغا جان عکس معرفی فایل بیس رو بالاتر که گذاشتم تومحل نصب بازی پسوند فایل بیس رو از scs به zip تغیر بده وبهد استخراجش کن و در زمان ایمپورت کردن مدل اونجا که گفتم آدرس فایل رو هم بده.نقل قول:
معرفی پوشه های فایل بیس:
vehicle شامل تمامی مدلهای وسایل نقلیه
vehicle\ai تمامی خودروهای سواری
vehicle\driver مدل سه بعدی راننده کامیون
vehicle\trailer_eu تمامی تریلر ها
vehicle\truck تمامی کامیون ها
vehicle\wheel تمامی چرخ ها
def فایلهای نوشتاری دستوری sii.
ui فایلهای نوشتاری اجرایی sii.
material تکسچرها البته تکسچرهای کلی.تکسچرهای مربوط به مدل کنار خود مدل هستند.
model مدلهایی که برای ساختن شهر استفاده میشود.
prefab مدلهایی که در شهر شما با آنها کار دارید.
sound شامل تمامی صداهای بازی.
unit معرف تمامی Dummy node که در مدلهای سه بعدی هستند.مربع های سبز کوچک.
شما آموزش رو دانلود کردی؟
به این آدرس تو فایل بیس برید material\environment اونجا باید یه فایل به اسم:generic.dds باشه که نیست خودتون مثلا از فایل generic_s.dds یه کپی بگیرید و اسمش رو به generic.dds تغییر بدید وقتی مدل رو باز کنید این فایل رو به عنوان رفلکس روی اجزای ماشین میندازه اگه این کار رو انجام ندید وقتی که مدل رو اینمپورت کردید توی مسیج بار پایین میگه که فایل generic.dds پیدا نشده و اگه همینطور اسپورتش کنید اجرا نمیشه.
توجه:وقتی که مدل رو باز میکنید هیچ پیام خطایی نباید توی مسیج بار باشه.
از تولبار برنامه زدمودلر کلید ایمپورت(همون فلش آبی کنار فلش قرمز) رو بزنید.مثلا این پوشه رو باز کنید vehicle\truck\volvo_fh16 فایل pmg که همون فایل سه بعدی هست رو انتخاب کنید قبل از بازکردن فایل اون طوری که گفتم طبق عکس آدرس فایل بیس رو بهش بدید و کلید open رو بزنید.
تغیرات خودتونو اعمال کنید برای اسپورت کردن فایل باید اون رو توی پوشه mod به همون آدرسی که فایل رو باز کردین براش درست کنید (vehicle\truck\volvo_fh16) و توی اون آدرس اسپورتش کنید (با اون کلید فلش قرمز اون رو اسپورت کنید)
توجه: (هیچ وقت توی فایل base اصلی اسپورتش نکنید چون اگه خراب شد دیگه فایل پشتیبانی نداره.ومثل این دوستمون میشید که میگه بازی بالا نمیاد.)
به pmg اسپورتش کنید.و ورژنش رو هم بر اساس بازی ets/gts انتخاب کنید.
توجه:اسم فایل اسپورت شده باید همون اسمی باشه که با اون ایمپورت شده :truck.pmg وگرنه اسپورت نمیشه. یعنی همون اسمی که بالای بالا توی اجزای کامیون نوشته truck این همون اسم مدله.
وفایل رو با WinRAR از نوع store ببندید.
هیچوقت مدلت رو توی base اصلی اکسپورت نکن!په فکر کردی پوشه مود رو همین جور واسه قشنگی گذاشتن!:27:نقل قول:
شما کامل فایلت رو اسپورت کردی؟
یعنی فقط فایل pmg رو میخوای؟ یا interiorl و تکسچر هاش رو هم ادیت کردی؟
جوابمو بده برات بفرستمشون.
روی شیشه چه طور میتونم چیزی بنویسم؟
مدل ادیت میکنه و عکس میذاره و بقیه رو راه نمایی نمیکنه منظورت منم ها؟نقل قول:
من که صفحه قبل از بس نوشتم دستم درد گرفت بستمش. شک داری بیا ببین!!!:27:
آموزش هم که برات آپلود کردم. هر سوالی هم پرسیدید جواب دادم.
دستت درد نکنه hamed30 ایطوره؟:44:
این صفحه همش از امروز ساعت 2 پر شده.من که همیشه آنلان نیستم!
من تنها آموزشی که از اون یاد گرفته بودم گذاشتم وبرای یاد گیری بقیش دیگه خودم تلاش کردم.
نه فقط pmg !نقل قول: