-
Thor God عزیز اگه عنوان تاپیکو توجه کنید نوشته تجربیات!
برا نظرتون با تمام احترامی که براش دارم ولی مخالفم.
برا منم شده تجربه...چون خودم حسش کردم. ولی با این موضوع هم مخالم که مالتو همینطوری به امان خدا ول کنی یه جایی بعد بیای بیبینی نیست... بگی مال من که از راه حلال بدست آومده بود پس چرا دزدیده شد!؟:n14::n02:
یه مثل هست می گه مالتو سفت بچسب همسایتو دزد نگیر!(به زبان ساده گفتم) خودم هم بهش عمل می کنم...
-
البته حرف شما درسته این تاپیک جای این بحث ها نیست اما بالاخره کاره اشتباهی هم نمی تونه باشه
من منظورم این نبود که حرف درسته یا اشتباهه فقط یه نقد از چیزی بود که تو جامعه دیدم. به شخصه هیچ فرقی بین پول حروم و حلال نمی بینم به غیر از اینکه یکیش از راه نا مشروع به دست اومده و باعث شده که آه و ناله مردم پشت اون پول باشه که این اه و ناله باز هم هیچ ارزشی نداره و ما باید خودمون دنبال پولمون باشیم که دزدیده نشه و مورد بعدی هم اینکه وقتی یه پول حروم رو میخورن قطعا عذاب وجدان (که از عذاب جهنم هم بدتره )گریبان گیره آدم میشه که نشات گرفته از همون آه و ناله مردم هست.که فرق اصلی بین پول حرام و حلال همین جاست. البته برای بعضی از مردم وجدانی وجود نداره و با این جور افراد باید به بدترین شکل ممکن بر خورد کرد که نه خدا رو می شناسن و نه انسانیت و نه هیچ چیز دیگه.
این جور طرز تفکر هم اگه زیادی قوی بشه و آدم زیاد بهش فکر بکنه موجب میشه که زیادی نمادگرا بشه و در نتیجه اون از راه اصلی منحرف بشه و به علوم مسخره غریبه روی بیاره که در 90 درصد موارد اشتباه هست ... من به شخصه خودم رو نگه میدارم و کنترل می کنم اما نه با این جور چیز های اسطوره و اساطیری و داستان ها بلکه با مثال عینی خودم رو قانع می کنم.
امیدوارم متوجه منظورم شده باشی
و ممنون از اینکه نظرم رو با ارزش شمردی و جواب دادی
موفق باشی:n16:
-
دخترا از پسرهای افسرده و غمگین اصلا" خوششون نمیاد
نه تنها دخترا که کل آدما دنبال کسی اند که شادشون کنه چون به اندازه ی کافی خودشون غم و اندوه دارند
اگه غم و غصه هم دارید برای خودتون نگه دارید و به دیگران منتقل نکنید.
فکر کنم این جمله از دکتر حسابی هست :
مردان بزرگ دو دل دارند ، دلی غمگین برای خلوت خویش و دلی مهربان و شاد برای دیگران و عزیزانشان. (نقل به مضمون)
:n12:
-
سلام
این مسیرهای پیاده روی فقط مخصوص کسایی هست که میخوان ورزش کنند نه مسیر ویراژ دادن با موتور برای جلب توجه
-
دوستانی که در فیسبوک فعالیت شدیدی دارن مواظب باشند و دقت کنند که ادد کردن هر کسی جایز نیست...شاید طرف مقابل فکر خاصی کنه..مثلا ادد کردن همکلاسی از جنس مخالف که شما حتی 1 با هم بهاش حرف نزنید شاید باعث سوء تفاهم بشه
-
ملامت نکنید کسانی رو که از خودشون بودن(شخصیت اصلیشون) فاصله گرفتند، چون گاهی شرایط و بازی روزگار جوری به چالش میکشونتت که مجبور میشی دیگه خودت نباشی!
اینو خودم تجربه کردم
خودم به دیگری ایراد گرفتم اما خودم مبتلا شدم
تجربه تلخیه...
تلخ!
-
با آدمهای خلاف معاشرت نکن حتی با آنها همصحبت هم نشو!
-
اگه کسی رفتاری میکنه که شاید هیچ وقت اون رفتارو نداشته شاید شما براش مهم بودی شاید میخواد واکنش شما رو ببینه
ادم ها رو از خودتون ناامید نکنید..
-
ممکنه واسه همه ی شرایط صادق نباشه ولی تجربه ی منه!
سعی کنید از دوست، فامیل یا آشنا ماشین نخرید!
یکی از فامیل های خیلی نزدیک میخواست ماشینش رو بفروشه، من ازش خریدم، متاسفانه اصلا به اشکالات ماشین اشاره نکرد، من هم به خاطر اعتمادی که بهشون داشتم ماشین رو به مکانیک و صافکار و ... نشون ندادم (البته اینجاش اشتباه خودمه) نتیجه اش شده این که حداقل هر دو هفته یه بار حتما تعمیرگاهم، صرف نظر از وقت و هزینه و اعصاب خرابی که به وجود میاد، اون اعتماد هم از بین میره. اگه میخواید ماشین یکی از آشنایان رو بردارید بهتره که یا رودرواسی رو بذارید کنار و کاملا وسواس به خرج بدید یا اینکه هرگز این کار رو نکنید.
تجربه ی دوم هم اینکه اگه اونقدری پول دارید که میتونید یه ماشین ارزونتر ولی صفر بخرید بهتره اینکارو بکنید تا اینکه ماشین کارکرده و دست چندم با اون قیمت بخرید.
البته استثنا هایی هم حتما وجود داره و اینایی که عرض کردم صرفا تجربه ی من بوده...
-
آقا جون هر کی دوست دارین فردا می رین یه جا دولتی استخدام می شین زود خودتون رو گم نکنید...برا ارباب رجوعتون احترام قائل بشین...
امروز رفتم جایی پسره تقریبا هم سن سال خودم بود (معلوم بود با پند پ خودشو اونجا جا زده بود...:n15:)گفتم این مشکل واسم افتاده و نتونستم بیایم... گفت نمی شه و منو می گی گفتم یه چیزی پیش همکاراش بگم بر می خوره و درگیری لفظی و... خلاصه گفتم یه درک ! نخواستم ! باشه واسه خودتون... اعصاب داغون اومدم ...