آره اکثرا معاف میشننقل قول:
مدرکت چی هست؟
Printable View
آره اکثرا معاف میشننقل قول:
مدرکت چی هست؟
سلام
داشتم خاطرت دوستان رو میخوندم یه نکته ذهنم رو مشغول کرد.
چرا بجای اینکه سختی های دوره آموزشی رو به مدت 2 ماه تحمل کنید ، تو دوره های 45 روزه بسیج ثبتنام نکردید که هم از آموزشی سربازی دوماهه معاف بشید و هم تو سپاه مشغول به کار ؟
هر چیزی ارزش انجام دادن نداره که ! من حاضرم 1 سال آموزشی برای ارتش خدمت کنم این کارو نکنمنقل قول:
چرا بجای اینکه سختی های دوره آموزشی رو به مدت 2 ماه تحمل کنید ، تو دوره های 45 روزه بسیج ثبتنام نکردید که هم از آموزشی سربازی دوماهه معاف بشید و هم تو سپاه مشغول به کار ؟
وا مصیبتا !!
سلام دوستان ، آيا كسي ميدونه راهي واسه تمديد 2 ماهه زمان اعزام وجود داره؟ ( البته غير از اون شرايط خاص مثل تاهل يا فوت يكي از اعضاي خانواده يا ....)
بنا به تجربه ی شخصی :نقل قول:
دوستان کسی میدونه داشتن دیسک کمر = معافیت پزشکی هست یا نه ؟
مشکلات دیسک کمر ( شامل پارگی و ... ) معافیت در پی نداره و شاید نهایتا معاف از رزم داشته باشه ، اما جراحی اون ( هرچند سبک) منجر به معافی میشه طبق اون بندی که میگه : "هرگونه عمل جراحی ستون فقرات معافیت دائم"
والا این همه بهشون میگیم هر روز یه چیز چدیدی میخوان با خودشون ببرن!!! از ما ریش سفیدها که عبرت نمیگیرن!!:دی بلاخره هرچی باشه ماها 4تا غلط و بدو بایست (:دی) بیشتر از این دوستانمون رفتیم...نقل قول:
حالا فردا یکی هوس میکنه لپ تاپ با خودش ببره اون یکی PS2 و...:18::18:
اگه برگه سفیداومده باشه و پادگانت مشخص شده باشه راهی نیست؛ من رفتم نظام وظیفه پرسیدم گفتن هیچ راهی نداره و اگه نری 3 ماه اضافه میخورینقل قول:
البته شاید با بند پ بشه! اونو دیگه حقیقتا نمیدونم:31:
قطعا با بند پ هم نمیشه...مگه اینکه پ اون خیلی بزرگ و کله گنده باشه...اونم شاید!! :دینقل قول:
دوستان من تصمیم گرفتم دیگه از امشب نیام نت برای این چند روز باقی مونده تا کم کم عادی بشه برام بی اینترنتی
همین طور یکه الان 5 روزه تمرین رو شروع کردم و دهن مهن نمونده
خواستم اخرین نکته هایی که باید بدونیم برا اموزشی رو اگه مونده بگید و یک جمع بندی نهایی از تجربیات
مثل موردی که شک دارم روش و یک سری میگن همش سوده و خوردن و خوابیدن یک سری هم میگن درد سر خالص هست
اونم ارشد شدن هست تو اونجا
مرسی
با سلام
من تهران..... لیسانس..... اعزام 1 تیر.... و مازاد هستم
یه اشنایی داریم که میتونه برای صنایع دفاع برام پارتی بازی کنه
من کی باید برای پارتی بازی اقدام کنم با توجه به اینکه 1 تیر اعزام هستم
ایا وزارت دفاع لیسانس هم قبول میکنه؟؟؟