از بین کسایی که تا حالا صندلی نشین نشدن کی بیشتر از همه درخواست داشته ) به جز اقا میثم (
Printable View
از بین کسایی که تا حالا صندلی نشین نشدن کی بیشتر از همه درخواست داشته ) به جز اقا میثم (
فرانك خانم
فكر مي كنم هيچكس !
سلام سعيد جون .
قند تو دلمون اب شد . صندلي نشين جديد رو معرفي نمي كني ؟
در اين يكهفته اي كه مهمون صندلي داغ بودم سرعت تايپ كردنم خيلي بهتر شده .
سعيد قرار بود خودت روي صندلي بشيني . بيا تا يك حال اساسي بهت بديم كه وقت سر خاروندن نداشته باشي .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب
نوبت بهروز جان هم تموم شد
با تشکر از ایشون که تو این یه هفته خیلی زحمت کشیدن و سوالات رو با صبر و حوصله جواب دادند
بهشون خسته نباشید میگیم. صندلی نشین جدید هم به در خواست دوستان خودم هستم.
مایلید از همین الان بشینم؟
پس بهروز جان منو معرفی کن
بای
آقا بهروز بابا به بنده خدا رحم كن راستي به نظر من اگر آق سعيد الان نشينه بهتره منظورم اينه كه اول يه نفر ديگه كه يه خورده تنوع بشه آق سعيد كه يه بار ديگه نشسته ! ميشه رفت از صفحات اول خوند ... به هر حال اينم نظري بود.
نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
آق سعيد حالا كه نشستي فورا به مافياي عزيز پيغام بده كه عنوان تاپيك رو درست كنند متشكر در ضمن ما از كي شروع كنيم ؟
به به ببين صندلي نشين اين هفته كيه.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا سعيد گل پسر قند عسل
سعيد جون صندلي رو تميزش كردم . اخه تو اين يك هفته پر از گرد و خاك شده بود . اخه اصلا وقت نشد از روش بلند بشم .
تحويل شما .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولين سوال
فكر مي كردي صندلي داغ اينقدر محبوب بشه؟
ايييول بهروزجان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوشم اووومد اين سعيد رو صندلي نشين كردي !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال مونده يه حال اساسي بهش بديم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام سعيد جييگر خودم خوبي جييگر انشا الله كه جزغاله بشي... :laughing: :happy: شوخي كردم...خدا نياره اونروزو.
ممنون دوستان. از وقتی عنوان درست بشه من پاسخ گوی سوالاتتون هستم