بچه ها یه سوال
این آزمون های آزمایشی سنجش توی کارنامه هاش ترازم داره؟
Printable View
بچه ها یه سوال
این آزمون های آزمایشی سنجش توی کارنامه هاش ترازم داره؟
خیلی بد شده. رفته بودم واسه بالای 6500
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی چرا هر هفته تعداد کارنامه گذارها!!! کمتر میشه؟
---------- Post added at 08:25 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
بله نمره داره. مشابه کنکور سراسرینقل قول:
دوست عزیزمن ترازو گفتم نه رتبه ترازی که بشه با تراز دانشگاه آزاد مقایسه اش کرد:13:نقل قول:
سلام نابغه ها :دی
اگه وقت کردید به این تاپیک هم بیایید و از تجربیات خودتون به ما بگید ... بسی استفاده خواهیم برد ... ( خودم هم نزدم این تاپیک رو ، یکی از دوستان خلاق زده )
رازِ شاگرد اول شدنِ شاگرد اولها چیست ؟؟؟ ( شاگرد اولها پاسخ بدهند )
forum.p30world.com/showthread.php?t=474954
اصلا نميدونستم ازاد بين المللي هم داره :31:نقل قول:
والا تو سایتاشون که می ری می نویسه معدل کتبی بالای 15
آزاد منظورتون بین المللی آزاد ( قشم) هست یا معمولیش ؟؟؟
همين معموليشو ميگم , خيلي هم معتبره :5:
نظرتون درباره اردوهای نوروزی، کیف در مدرسه ، نوروز در کتابخانه و کلا این جور برنامه های نوروزی چیه؟
دوستانی که تجربه دارن، شرکت کنیم یا نه؟
سلام دوست من.نقل قول:
ببین چنین اشتباهی نکن.تو همه ی این اردوها تنها کاری که می کنند درس خوندن.که مطمئنا تو خونه ی خودتون تمرکز بیشتری داری.الکی من ثبت نام کردم پارسال نه که مفید نباشه اضلا چرا بود اونم بیشتر قسمت رفع اشکال با دبیرا و اگه تو خونه می خوندم خیلی بهتر بودم.برو مردونه بشین بخون تاثیرش و تو آزمون بعد از عید میبینی.
توجه داشته باش که عید آخرین موقعیت جبران عقب افتادگی هاست.
سلام دوستان اينم از كارنامه من فقط كمكم كنيد تا تراز اختصاصيام يكمي بره بالاتر!
سلام دوستان
من رشته ی ریاضی هستم ولی پزشکی آزاد هم ثبت نام کردم به نظر شما می تونم تو چند روز بین 10 تیر تا آزمون پزشکی آزاد می تونم با روزی 10 ساعت وقت گذاشتن درصد خوبی تو زیست بیارم واسه قبولی تو دندون پزشکی شیراز؟؟؟؟
سوالای زیست آزاد هم مثل سراسری مفهومی و ترکیبیه یا با خوندن یه کتاب میشه راحت تستاشو زد؟؟؟
راستی ترازم تو کانون بین 6000 تا 6500 هستش و بهترین درسم هم شیمیه(متوسط 60 درصد) و دیفرانسیل(متوسط 55 درصد):2:
لطفا راهنماییم کنید....
دوستان سلام میکنم به همتون یه نظر میخواستم
همتون که میدونید رشتم چیه؟!!!
تجربی دیگه
من میخوام واسه پزشکی دارو یا علوم تغذیه بزنم البته از پزشکی خوشم نمیاد ولی ترازم میرسه الان تو قلمچی ترازم 7100-7200 هست
میخوام واسه غیر پزشکی برق تهران یا عمران تهران بزنم چه طوره؟