من خودم بین اینهایی که گفتی nx720 رو بیشتر می پسندم پنلش ژاپنیه و کیفیت تصویرش به مراتب از اونا بهتره . 650 هم نسبت به 720 جدیدتره . nx720 sony خیلی کمیاب شده ولی اگه میتونی گیرش بیاری عالیه .نقل قول:
Printable View
من خودم بین اینهایی که گفتی nx720 رو بیشتر می پسندم پنلش ژاپنیه و کیفیت تصویرش به مراتب از اونا بهتره . 650 هم نسبت به 720 جدیدتره . nx720 sony خیلی کمیاب شده ولی اگه میتونی گیرش بیاری عالیه .نقل قول:
عزيزان من چند وقته ميخوام. SONY 4K مدل XBR-55X900A بخرم اما ايران هنوز نيومده كسى جايى سراغ داره كه از اونور برام بياره؟
با تشکر از شما
ولی نصف جوابمام جا موند
از لحاظ کیفیت. محافظ پنلش چطوره؟ یعنی ضد خش و ضد ضربه هست ؟.اگه بشکنه کل صفحه از بین میره یا فقط محافظ؟ و بعد از شکستن میشه تعویضش کرد یا یک بار مصرفه؟
کیفیت sd یش به چه صورته؟
با تشکر
سلام
دوستان مدل سونی KDL-46HX850 هنوز وارد بازار ایران نشده؟؟؟
باگارانتی معتبر قیمتش چند هست؟؟؟
چقدر دیگر باید صبر بکنیم تا وارد بازار شود
ممنون
سلام
وارد که شده قیمت دقیق رو ندارم اما می دونم که با گارانتی بازرگانی ایران به مدت پخش شد اما الان هم تو بازار باشه یا نه نمی دونم ولی اگر باشه قیمتش حدود 8 میلیون چون الان HX925 رو دارد حدود 7 میلیون می فروشند 850 یا اینکه پایین تره اما چون جدید تره کمی گرانتره .
نقل قول:
درسته از 925 جدیدتر هست ولی بهتر نیستش
از 750 بهتر هستش الا 750 دقیق نمی دانم چند هست شما قیمت چند داری؟؟
ممنون
قیمت روز سامسونگ 6950 سایز 46 رو کسی داره؟قیمت بازار نه اینترنت
با توجه به افت قیمت دلار قیمتها افت کرده یا نه؟
وقتی رو به افزایش بود که ثانیه ای میبردن بالا قیمتها رو ولی حالا انگار خیال کاهش ندارن بی انصافها!
دوست عزیزنقل قول:
من دیروز جمهوری بودم و از نمایندگیها برای یکی از دوستانم 46 ES7770 راقیمت گرفتم 5290000 هزار تومان بود که با سایت فرقی نداشت ولی 40 همان مدل 290 هزار تومان با سایت اختلاف دارد و فکر می کنم سایزهای 40 به بالا در سایت با فروشگاه یکی باشد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر 4K میخوای بخری باید بدونی که :نقل قول:
1- خیلی با سلیقه ای چون تصویر 4کی فوق العادست
2- یه مدل 4کی ژاپنی شارپ هم داره میاد یکم صبر کن
با سلام قیمت تلویزیون led 3d 40ex720 را ازتون میخواستم.
مرسی
[SPOILER][/SPOILER]