وقتی اکسترکت کردم همه فایلها توسط کسپر و Panda Cloud پاک شدند بعد بدون Panda اکسترکت کردم که این دو تا توسط کسپر شناخته نشدندنقل قول:
key_0504.exe
video_id01045.45047.exe
که برای کسپر فرستادم
Printable View
وقتی اکسترکت کردم همه فایلها توسط کسپر و Panda Cloud پاک شدند بعد بدون Panda اکسترکت کردم که این دو تا توسط کسپر شناخته نشدندنقل قول:
key_0504.exe
video_id01045.45047.exe
که برای کسپر فرستادم
f-secure همه رو شناخت به جزء key_0504.exe که اونم وقتی اجرا میکردم پروسسش قطع میشد ولی پیغامی از طرف f-secure دریافت نمیکردم!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Emsisoft هم 7 تا رو شناخت
کلیه فایل ها توسط ناد 32 شناخته شدند به جز video_id01045.45047 که وقتی اجراش کردم خواست خودش رو به اینترنت متصل کنه و توسط فایروال جلوگیری کردم و بعد از این کار خودش خود به خود پاک شد !نقل قول:
این فایل از رستهی FakeAV ها هستش.گاهی اوقات برای فریب کاربر به ظاهر خودشون رو پاک میکنن!!!نقل قول:
احتیاط کنید.
دوست عزیز این مخرب بعد از اجرا توسط شما خود به خود پاک نشده بلکه بعد از اجرا شدن محو میشه.نقل قول:
و الان در حال اجرا هست.
شما فقط درخواست وصل شدن به نت را بلاک کردید.
به نظرم سیستم شما الوده شده باشه !
بهتر هست سیستم خودتون را با این برنامه اسکن کنید تا پس از شناسایی الودگی رفع بشه.
نصب و اپدیت و اسکن.کد:http://download.bleepingcomputer.com/malwarebytes/mbam-setup-1.50.1.1100.exe
با سلامنقل قول:
کومودو 8 مورد را شناسایی کرد:
این دوتا را نشناخت:
و اما دو مورد دیگر که من هم معمولا اجرا میکنم:31::
و فایل پی دی اف هم در سندباکس اجرا . . .و تمام.
آره فکر کنم .نقل قول:
من برای نصب لینوکس از ماشین مجازی (Virtual Mashin) استفاده نکردم لینوکس و ویندوزم جدا از هم هستندنقل قول:
آنتی ویروس لینوکس:نقل قول:
BitDefender for linux: فقط ۱ی از ۳ تا رو شناختloader_1.exe' is ) 'Trojan.Generic.KD.212260')
avg for linux: نشناخت
clamav for linux:فقط ۱ی از ۳ تا رو شناخت(sex18girl_920_eroad.exe is 'Trojan.Dropper-25041')
5نورتون+4کانتراسپای+1امسی سافت مورتور ایکاروس=10:10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتی ویروس لینوکس:نقل قول:
BitDefender for linux: از ۱۰ تا ۱۰ تا رو شناخت
avg for linux: از ۱۰ تا ۶ تا رو شناخت
clamav for linux: از ۱۰تا ۲ تا رو شناخت
log viewer BitDefender
List of objects to be scanned:
- /home/Evil/Templates/P30virus32
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/vero.jpg' is infected with 'Backdoor.PHP.RemoteAdmin.D'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/video_id01045.45047.exe' is infected with 'Trojan.Generic.KD.212403'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/dnf1.exe' is infected with 'Gen:Trojan.Heur.RP.gmHfa8UZ60eb'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/centic.scr' is infected with 'Trojan.Generic.KD.210974'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/rk24.exe' is infected with 'Trojan.Generic.5853572'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/qqwg.exe=>soft/54600.exe' is infected with 'Trojan.Generic.5096392'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/qqwg.exe=>soft/maxthon2.0.exe' is infected with 'Trojan.Generic.4972291'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/bmysfsyvjvevezg.pdf=>(JAVASCRIPT)' is infected with 'Exploit.PDF-JS.Gen'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/d.exe' is infected with 'Dropped:Trojan.Generic.5854335'
Object '/home/Evil/Templates/P30virus32/modulob.swf' is infected with 'Trojan.Packed.Libix.Gen.2'
البته خود کانتراسپای 7 تا رو میشناسه,گفتم بگم چیزی از شایستگی های کانتر کم نشه:31:نقل قول:
4کانتراسپای
بازم ممنون به خاطر معرفی برنامه,مکمل عالی ای برای آنتی ویروس است:11: